Jump to content
BulForum.com

gripna vakancia

sneezer

Recommended Posts

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Абе аз от липса на почивка не мога да се оплача :) Но една ваканция ще ми се отрази още по-добре :) Последната седмица имахме поне по 10 отсъстващи на ден... :P

Като гледам какво казвате май ще има.Пък и аз мисля че ще има!!!От нашия клас до третия-четвъртия час има 10 отсъстващи,а оттам нататък до 15-16! :D

ам те някои ве4е маи бяха във ваканция...

Да и аз така знам, поне за Свиленград, макар че е на маината си, те бяха вече в грипна, и аз искам да сме в грипна вече :cry

Felix_17 то пък биваше и в Бургас да няма :) Те там хората в бедствено положение, та на даскало ша ходат :) Ама както и да е...за тва вече има тема :lol:

Мисля си,че ще имаме грипно,но от другата седмица.......

Със сигурност, ако има ваканция ще е от тая седмица, а не от другата. Тъй че, ако тая седмица няма ваканция, просто другата няма да има със сигурност :(

diabolik, Стига бе човеко, разби ми всички детски мечти... :P Грипна ваканция ЩЕ ИМА! :punk :punk :punk Само казвам че ще е въпрос на време...

И все пак...Надеждата умира последна, нали? :rolleyes:

Верно надеждата умира последна :P ама пък как няма да има ваканция като половина от учениците са болни :confused обаче тези от ХЕИ утре се събират и ще решават дали ще има или не :) дано да има че иначе трябва пак да ставам рано :wacko: :angry:

dobra ideq no trudno izpalnima :P koito u4i v stroitelniq siurno znae 4e i 1 den vakanciq e kato miraj koito posle se zapla6ta i makar 4e posle nai-veroqtno 6te izmislqt ne6to s koeto da ni precakat iskam da ima vakanciq

ехх, колко потайно. викам ако си решил да казваш, да кажеш всичко, ако не си изтрий поста, щото ако няма грипна ще съм много ядосан, защото във вторник имам две контролни, за които не съм учил. кажи сега какво става в ХЕИ

ехх, колко потайно. викам ако си решил да казваш, да кажеш всичко, ако не си изтрий поста, щото ако няма грипна ще съм много ядосан, защото във вторник имам две контролни, за които не съм учил. кажи сега какво става в ХЕИ

Хах..Не само ти :) .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...