Jump to content
BulForum.com

gripna vakancia

sneezer

Recommended Posts

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Ами ще дадът със сигурност по телевизията. Иначе наща зам. директорка ( на ТГ ) каза, че 90% ще има грипна ваканция от вторник :D

Абе миналата седмица някви от класа ми супер много зарибяваха че щяло да има ваканция. Crazy B*tches. както и да е аз не вярвам докато не мине наредба в даскало.

Абе и аз чух такива работи, но на един от моя клас леля му работи в инспектората и тя казала, че още не се знае дали ще ни пуснат,но това е информация от събота.

Абе миналата седмица някви от класа ми супер много зарибяваха че щяло да има ваканция. Crazy B*tches. както и да е аз не вярвам докато не мине наредба в даскало.

Ако ще има грипна едва ли ще дочакаш да мине наредба,защото ще кажат преди тва по новините.Винаги така правят.Дано да има ваканция :punk Ако ше има трябва да я обявят утре вечер сигурно :wacko: :unsure:

Мисля , че ще има ... даже и да няма толкова много болни (надявам се) , според мен пак ще дадат , за да поспестят малко от парно , ток и т.н в училищата , а пък и почти всяка година има (което е малко тъпа причина де) :huh: :lol: :lol: и на другия въпрос : да ще кажат , в емисиите на новините дават (към края) ако не се лъжа .

ебаси 3 едита :love

Аз сам от Пловдив и нищо не казват по факаните новини,нито в даскалото.Надявам се утре отивам на даскало и на вратата ме спира охраната и вика:'Тръгвай си,обявиха грипна 1седмица,ша са размажа ти каам'.Един път така ми се слу4и в 4клас.Ауе траа да има уа,дават го МАХ-1-2 градуса най много през тая седмица...аве надяваите се :)

И аз знам,че утре ще се събират и предполагам че ще ни разпуснат,поне така мислиха и учителите.Лошото е че в Петък се е събирало ХЕИ,а пък нищо не обявиха,което може и да значи че са се разобедили :( Засега май може само да стискаме палци!

И в моят клас казваха че 100% щяло да има ама аз като знам че нашето даскало не се влияе от Общината ами каквото кажат от София едвали ще ни огрее Нас винаги ни прецакват Надявам се обаче този път да има :punk Много ще се радвам :P Няма да ни се отрази зле една седмица рамотаване насам-натам :D

Ееее, айде да е от 14-ти нататък... :tongue Искам Св. Валентин да си го изкарам добре... :love Пък като знаеш че примерно на следващия ден си на даскало не върви някак да се изнесеш през нощта за да...хм...празнуваш...Св. Валентин :) Иначе грипната ваканция ще я дадат със сигурност, защото миналата седмица в съседния клас от 26 души имаше само 15 :tongue И при нас болните бяха в повечко, та...само въпрос на време е... B)

Abe i az chuh che shte ima ot Vtornik shtqli da ni dadat belejnicite s ocenkite za 1 srok i sled 1 4as shteli da ni pusnat - kolko e verno nz ama dano..... :D

И аз чух такова нещо, обаче много кофти защото аз съм първа смяна :bgrin:

Аз сам от Пловдив и нищо не казват по факаните новини,нито в даскалото.Надявам се утре отивам на даскало и на вратата ме спира охраната и вика:'Тръгвай си,обявиха грипна 1седмица,ша са размажа ти каам'.Един път така ми се слу4и в 4клас.Ауе траа да има уа,дават го МАХ-1-2 градуса най много през тая седмица...аве надяваите се :)

Утре не си ли във ваканция (срочна) :blink: ние сме !

И аз знам,че утре ще се събират и предполагам че ще ни разпуснат,поне така мислиха и учителите.Лошото е че в Петък се е събирало ХЕИ,а пък нищо не обявиха,което може и да значи че са се разобедили :(  Засега май може само да стискаме палци!

Само можем да се надяваме :lol: :music :lol:

Ееее, айде да е от 14-ти нататък...  Искам Св. Валентин да си го изкарам добре...  Пък като знаеш че примерно на следващия ден си на даскало не върви някак да се изнесеш през нощта за да...хм...празнуваш...Св. Валентин

Това е много добра идея Само дето дори и да има ваканция едва ли ще е от тогава Много малка възможността! :(

Иначе грипната ваканция ще я дадат със сигурност, защото миналата седмица в съседния клас от 26 души имаше само 15  И при нас болните бяха в повечко, та...само въпрос на време е...

Можело и повече да ги няма Нали все пак беше края на срока и всеки гледа да е на даскало, за да си оправи оценките Така че може и повечко да са болните от 9 човека

Абе,хора утре е понеделник и няма да се учи,щот има междусрочна(или поне аз няма да уча) :D пък за грипна най-вероятно ще кажат утре по новините :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...