sneezer Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 искам да ви питам ,дали ще има грипна ваканция,защото незнам дали ще дадат по телевизията или просто няма да дадат Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Ами ще дадът със сигурност по телевизията. Иначе наща зам. директорка ( на ТГ ) каза, че 90% ще има грипна ваканция от вторник Link to comment Share on other sites More sharing options...
BADBOY Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 искам да ви питам ,дали ще има грипна ваканция,защото незнам дали ще дадат по телевизията или просто няма да дадат <{POST_SNAPBACK}> Az razbrah 4e shtqlo da ima.4uh 4e shte ima na 8 no ne e sas sigurnost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat4ed' Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Абе миналата седмица някви от класа ми супер много зарибяваха че щяло да има ваканция. Crazy B*tches. както и да е аз не вярвам докато не мине наредба в даскало. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 И аз чакам ,но докато поне по новините не обявят ще се наложи да забравя за нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
love_boy_88 Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Abe i az chuh che shte ima ot Vtornik shtqli da ni dadat belejnicite s ocenkite za 1 srok i sled 1 4as shteli da ni pusnat - kolko e verno nz ama dano..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sportboy Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Абе и аз чух такива работи, но на един от моя клас леля му работи в инспектората и тя казала, че още не се знае дали ще ни пуснат,но това е информация от събота. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Абе миналата седмица някви от класа ми супер много зарибяваха че щяло да има ваканция. Crazy B*tches. както и да е аз не вярвам докато не мине наредба в даскало. <{POST_SNAPBACK}> Ако ще има грипна едва ли ще дочакаш да мине наредба,защото ще кажат преди тва по новините.Винаги така правят.Дано да има ваканция Ако ше има трябва да я обявят утре вечер сигурно Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Мисля , че ще има ... даже и да няма толкова много болни (надявам се) , според мен пак ще дадат , за да поспестят малко от парно , ток и т.н в училищата , а пък и почти всяка година има (което е малко тъпа причина де) и на другия въпрос : да ще кажат , в емисиите на новините дават (към края) ако не се лъжа . ебаси 3 едита Link to comment Share on other sites More sharing options...
kardozo Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Аз сам от Пловдив и нищо не казват по факаните новини,нито в даскалото.Надявам се утре отивам на даскало и на вратата ме спира охраната и вика:'Тръгвай си,обявиха грипна 1седмица,ша са размажа ти каам'.Един път така ми се слу4и в 4клас.Ауе траа да има уа,дават го МАХ-1-2 градуса най много през тая седмица...аве надяваите се Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancient_Evil Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Zna4i v ponedelnik se sybira komisiqta za gripa.Togava 6te re6at dali 6te ima vakanciq.V momenta daje i u4itelite ne znaq.Vsi4ko utre 6te se re6i,taka 4e stiskaite palci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Лично за себе си мога да кажа само а дано има една седмица релакс няма дам и дойде зле Link to comment Share on other sites More sharing options...
BreAdeR Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Дано да има грипна!!!Трябва да има грипна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fori_ox Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Nqma li nqkoi koito da dade po dostoverna i sigurno informaciq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Аз пък намерих кога да се разболея ися ако ви пуснат в грипна ще се чувствам прецакан можех да намажа още еедна седмица Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlaZe^ Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 И аз знам,че утре ще се събират и предполагам че ще ни разпуснат,поне така мислиха и учителите.Лошото е че в Петък се е събирало ХЕИ,а пък нищо не обявиха,което може и да значи че са се разобедили Засега май може само да стискаме палци! Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Kiara Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 И в моят клас казваха че 100% щяло да има ама аз като знам че нашето даскало не се влияе от Общината ами каквото кажат от София едвали ще ни огрее Нас винаги ни прецакват Надявам се обаче този път да има Много ще се радвам Няма да ни се отрази зле една седмица рамотаване насам-натам Link to comment Share on other sites More sharing options...
SomeoneElse Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Ееее, айде да е от 14-ти нататък... Искам Св. Валентин да си го изкарам добре... Пък като знаеш че примерно на следващия ден си на даскало не върви някак да се изнесеш през нощта за да...хм...празнуваш...Св. Валентин Иначе грипната ваканция ще я дадат със сигурност, защото миналата седмица в съседния клас от 26 души имаше само 15 И при нас болните бяха в повечко, та...само въпрос на време е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Abe i az chuh che shte ima ot Vtornik shtqli da ni dadat belejnicite s ocenkite za 1 srok i sled 1 4as shteli da ni pusnat - kolko e verno nz ama dano..... <{POST_SNAPBACK}> И аз чух такова нещо, обаче много кофти защото аз съм първа смяна Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Ami za sage ne sa dali Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Аз сам от Пловдив и нищо не казват по факаните новини,нито в даскалото.Надявам се утре отивам на даскало и на вратата ме спира охраната и вика:'Тръгвай си,обявиха грипна 1седмица,ша са размажа ти каам'.Един път така ми се слу4и в 4клас.Ауе траа да има уа,дават го МАХ-1-2 градуса най много през тая седмица...аве надяваите се <{POST_SNAPBACK}> Утре не си ли във ваканция (срочна) ние сме ! И аз знам,че утре ще се събират и предполагам че ще ни разпуснат,поне така мислиха и учителите.Лошото е че в Петък се е събирало ХЕИ,а пък нищо не обявиха,което може и да значи че са се разобедили Засега май може само да стискаме палци! <{POST_SNAPBACK}> Само можем да се надяваме Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Kiara Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Ееее, айде да е от 14-ти нататък... Искам Св. Валентин да си го изкарам добре... Пък като знаеш че примерно на следващия ден си на даскало не върви някак да се изнесеш през нощта за да...хм...празнуваш...Св. Валентин Това е много добра идея Само дето дори и да има ваканция едва ли ще е от тогава Много малка възможността! Иначе грипната ваканция ще я дадат със сигурност, защото миналата седмица в съседния клас от 26 души имаше само 15 И при нас болните бяха в повечко, та...само въпрос на време е... Можело и повече да ги няма Нали все пак беше края на срока и всеки гледа да е на даскало, за да си оправи оценките Така че може и повечко да са болните от 9 човека Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Абе,хора утре е понеделник и няма да се учи,щот има междусрочна(или поне аз няма да уча) пък за грипна най-вероятно ще кажат утре по новините Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_DeViL_F Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 a ako ima gripna samo za Plovdiv li sha e ili i za oblasta ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 a ako ima gripna samo za Plovdiv li sha e ili i za oblasta ? <{POST_SNAPBACK}> Цялата област , включително и Асеновград (ако за него питаш ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.