ceco_pld Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 nqkoi znae li v plovdiv kade moje da se razkodirat pl;aystationio da mogat da chetat i piratski diskove Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 nqkoi znae li v plovdiv kade moje da se razkodirat pl;aystationio da mogat da chetat i piratski diskove <{POST_SNAPBACK}> Ако е за PS1/PS one можеш и сам да си го направиш. Ще ти струва около 80стотинки+10~20 мин свободно време. ЕДИТ: А ако те мързи може и аз да го направя но за доста повече от 80ст Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Я кажи.... за къде ще отидат тия 80ст Link to comment Share on other sites More sharing options...
ceco_pld Posted February 6, 2005 Author Share Posted February 6, 2005 a firma znaete li ?kadeto mogat da go napravqt tova za ps2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 a firma znaete li ?kadeto mogat da go napravqt tova za ps2 <{POST_SNAPBACK}> За сега съм наясно замо за ПС1 . ПС2.....идея си нямам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xray Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Някой ако иска имам схеми на всяка марка чипове как се слагат аз бях пуснал и пост ама никой не се нави да сложи чипа,мен малко ми треперят ръцете . Link to comment Share on other sites More sharing options...
rado-crx Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 az ne sam 4uval da razkodirat takiva ot kade si go kupil toq PS 2 ako nee taina Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Някой ако иска имам схеми на всяка марка чипове как се слагат аз бях пуснал и пост ама никой не се нави да сложи чипа,мен малко ми треперят ръцете . <{POST_SNAPBACK}> Тук въпроса е не какъв модел да е чипа за ПС1 а кой модел ти е ПС1 Има 4 основни модела " 4 вида дънни платки" и според модела на дъното има различни контактни точки на свързване на чипа "да не говорим , че за промяна от SECAM=>PAL работата опира до преместване на джъмпер който е изработен на самата платка " . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Ето http://www.bushona.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ceco_pld Posted February 9, 2005 Author Share Posted February 9, 2005 v plovdiv:) ne v sofia.. inache tova za bushona.com i az go namerih v net-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Само да ви предупредя, че резултата от "тунинговането" на гаранционни PS1/2 с "чипче" е -> гаранция франция За PS1 има един трик със смяната на CD-та "в движение". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 За PS1 има един трик със смяната на CD-та "в движение". <{POST_SNAPBACK}> ... който НЕ става... Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 ... който НЕ става... <{POST_SNAPBACK}> Можем да поспорим по въпроса СТАВА . Само дето не е точно смяна в движение а се пуска БУУТ ЦД имам даже готов ако искате ще ви го кача на Уарез-а. След като се пусне ЦД-то ПС1-то зарежда "буут-ва" и излиза диалогово меню "Поставете ЦД със игра " Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 значи аз си бях купил ps 1 по времето когато беше най нашумяло - 1998 и тогава се продаваха с вградени чипове за пиратски дискове.а пиратските за по 9 лв.имаше цяла мрежа от магазини с доста пиратски игри и като отидеш чакаха да се изпразни магазина и показваха квото имат.бяха поне 10 ама се направи няква акция преди две три години и ги изловиха повечето ся останаха 1-2 такива.а за пиратски игри за пс 2 незнам как смятате да се снабдите с тях аз поне не знам къде се продават в пловдив.знаех някав сайт за поръчка на пиратски дискове иначе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.