Jump to content
BulForum.com

sony playstation

Recommended Posts

nqkoi znae li v plovdiv kade moje da se razkodirat pl;aystationio da mogat da chetat i piratski diskove

Ако е за PS1/PS one можеш и сам да си го направиш. Ще ти струва около 80стотинки+10~20 мин свободно време. :)

ЕДИТ:

А ако те мързи може и аз да го направя но за доста повече от 80ст :laughing: :bgrin:

a firma znaete li ?kadeto mogat da go napravqt tova za ps2

За сега съм наясно замо за ПС1 ;) . ПС2.....идея си нямам :)

Някой ако иска имам схеми на всяка марка чипове как се слагат аз бях пуснал и пост ама никой не се нави да сложи чипа,мен малко ми треперят ръцете :D .

Някой ако иска имам схеми на всяка марка чипове как се слагат аз бях пуснал и пост ама никой не се нави да сложи чипа,мен малко ми треперят ръцете :D .

Тук въпроса е не какъв модел да е чипа за ПС1 а кой модел ти е ПС1 ;) Има 4 основни модела " 4 вида дънни платки" и според модела на дъното има различни контактни точки на свързване на чипа "да не говорим , че за промяна от SECAM=>PAL работата опира до преместване на джъмпер който е изработен на самата платка :laughing: " .

Само да ви предупредя, че резултата от "тунинговането" на гаранционни PS1/2 с "чипче" е -> гаранция франция

За PS1 има един трик със смяната на CD-та "в движение".

... който НЕ става...

Можем да поспорим по въпроса ;) СТАВА . Само дето не е точно смяна в движение а се пуска БУУТ ЦД ;) имам даже готов ако искате ще ви го кача на Уарез-а. :)

След като се пусне ЦД-то ПС1-то зарежда "буут-ва" и излиза диалогово меню

"Поставете ЦД със игра " :)

значи аз си бях купил ps 1 по времето когато беше най нашумяло - 1998 и тогава се продаваха с вградени чипове за пиратски дискове.а пиратските за по 9 лв.имаше цяла мрежа от магазини с доста пиратски игри и като отидеш чакаха да се изпразни магазина и показваха квото имат.бяха поне 10 ама се направи няква акция преди две три години и ги изловиха повечето ся останаха 1-2 такива.а за пиратски игри за пс 2 незнам как смятате да се снабдите с тях аз поне не знам къде се продават в пловдив.знаех някав сайт за поръчка на пиратски дискове иначе...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...