Jump to content
BulForum.com

Polifoni4ni melodii za Samsung

riskov

Recommended Posts

Imam edin edin problrm s gsm-a.

iskam da si ka4a melodii na gsm-a, no mi pozvoliava samo mmf failove. moje li niakoi da mi helpne i da mi kaje programe koiato da convertva mp3 na mmf. ili prosto da mi dade sait na koito ima mmf failove

P.S. Tursih cql den i ne amerih ni6to!!!

Отиваш в data.bg и търсиш mmf (желателно е да зададеш сортиране по големина)

Ама в дата-та на гсм-а или на компютъра , защото има разлика !? И кажете някои сайтове за игри, мелодии , картинки ... за Самсунг (Е-700) :)

mi vliza6 v mobile-shark.com tam ima kvito se seti6 melodii v kvito se seti6 formati tegli6 si gi na pc-to i posle s kabel ili infrared si gi mqta6 na telefona mmf ima mnogo

MERSI MNOGO ZA infoto !!!!

iskam da popitam o6te tezi igri4ki ot tam sa nqkakvi ".jar" ili ".jag" failove, ama kak moga da gi ka4a na telefona mi MODEL samsung E710 ?

MERSI MNOGO ZA infoto !!!!

iskam da popitam o6te tezi igri4ki ot tam sa nqkakvi ".jar" ili ".jag" failove, ama kak moga da gi ka4a na telefona mi MODEL samsung E710 ?

Не знам за Е710, но съм чел за моя Х100, че не ставало с стандартния софтуер, а имало някакъв руски хакнат, с който вече можело да се качват. Не съм пробвал с руския, но със стандартния на Х100 не става 100%. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...