riskov Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Imam edin edin problrm s gsm-a. iskam da si ka4a melodii na gsm-a, no mi pozvoliava samo mmf failove. moje li niakoi da mi helpne i da mi kaje programe koiato da convertva mp3 na mmf. ili prosto da mi dade sait na koito ima mmf failove P.S. Tursih cql den i ne amerih ni6to!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Отиваш в data.bg и търсиш mmf (желателно е да зададеш сортиране по големина) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Отиваш в data.bg и търсиш mmf (желателно е да зададеш сортиране по големина) <{POST_SNAPBACK}> Ама в дата-та на гсм-а или на компютъра , защото има разлика !? И кажете някои сайтове за игри, мелодии , картинки ... за Самсунг (Е-700) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 mi vliza6 v mobile-shark.com tam ima kvito se seti6 melodii v kvito se seti6 formati tegli6 si gi na pc-to i posle s kabel ili infrared si gi mqta6 na telefona mmf ima mnogo Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted February 7, 2005 Author Share Posted February 7, 2005 mi vliza6 v mobile-shark.com tam ima kvito se seti6 melodii v kvito se seti6 formati tegli6 si gi na pc-to i posle s kabel ili infrared si gi mqta6 na telefona mmf ima mnogo <{POST_SNAPBACK}> MERSI MNOGO ZA infoto !!!! iskam da popitam o6te tezi igri4ki ot tam sa nqkakvi ".jar" ili ".jag" failove, ama kak moga da gi ka4a na telefona mi MODEL samsung E710 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 MERSI MNOGO ZA infoto !!!!iskam da popitam o6te tezi igri4ki ot tam sa nqkakvi ".jar" ili ".jag" failove, ama kak moga da gi ka4a na telefona mi MODEL samsung E710 ? <{POST_SNAPBACK}> Не знам за Е710, но съм чел за моя Х100, че не ставало с стандартния софтуер, а имало някакъв руски хакнат, с който вече можело да се качват. Не съм пробвал с руския, но със стандартния на Х100 не става 100%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuDaTa_BaBy Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 mislq 4e bi trqbvalo i mid format da ti priema am za melodii vav www.vodi.ru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.