Njakoj Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Тъй като кутията на компютъра ми е черна а записвачката е бяла,малко ме дразни.Идеята ми е да намеря кутия от неработеща записвачка и да си монтирам моята вътре защото не си струва да купувам нова записвачка само заради цвета...Специално модела на моята е NEC NR-9100A но предполагам че и от друг модел на NEC ще стане.Правил съм от няколко TEAC-а един,предполагам и с NEC става.Ако някой може да помогне ще се радвам.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Тъй като кутията на компютъра ми е черна а записвачката е бяла,малко ме дразни.Идеята ми е да намеря кутия от неработеща записвачка и да си монтирам моята вътре защото не си струва да купувам нова записвачка само заради цвета...Специално модела на моята е NEC NR-9100A но предполагам че и от друг модел на NEC ще стане.Правил съм от няколко TEAC-а един,предполагам и с NEC става.Ако някой може да помогне ще се радвам.. <{POST_SNAPBACK}> Защо не се пробваш във секцията КУПУВАМ/ПРОДАВАМ....евентуално подарявам Според теб тук във Hardware ли е мястото за тази тема ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jecho Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Тъй като кутията на компютъра ми е черна а записвачката е бяла,малко ме дразни.Идеята ми е да намеря кутия от неработеща записвачка и да си монтирам моята вътре защото не си струва да купувам нова записвачка само заради цвета...Специално модела на моята е NEC NR-9100A но предполагам че и от друг модел на NEC ще стане.Правил съм от няколко TEAC-а един,предполагам и с NEC става.Ако някой може да помогне ще се радвам.. <{POST_SNAPBACK}> купи си черен спрей за 4-ри лева и си готов за 20 минути Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 купи си черен спрей за 4-ри лева и си готов за 20 минути <{POST_SNAPBACK}> Продават се само предни панелчета, черни няма смисъл от цяла кутия. А и има вратички ако искаш ела ще ти дам една Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.