Jump to content
BulForum.com

Търся кутия от запсвачка NEC.

Recommended Posts

Тъй като кутията на компютъра ми е черна а записвачката е бяла,малко ме дразни.Идеята ми е да намеря кутия от неработеща записвачка и да си монтирам моята вътре защото не си струва да купувам нова записвачка само заради цвета...Специално модела на моята е NEC NR-9100A но предполагам че и от друг модел на NEC ще стане.Правил съм от няколко TEAC-а един,предполагам и с NEC става.Ако някой може да помогне ще се радвам..

Тъй като кутията на компютъра ми е черна а записвачката е бяла,малко ме дразни.Идеята ми е да намеря кутия от неработеща записвачка и да си монтирам моята вътре защото не си струва да купувам нова записвачка само заради цвета...Специално модела на моята е NEC  NR-9100A  но предполагам че и от друг модел на NEC ще стане.Правил съм от няколко TEAC-а един,предполагам и с NEC става.Ако някой може да помогне ще се радвам..

Защо не се пробваш във секцията КУПУВАМ/ПРОДАВАМ....евентуално подарявам :angry:

Според теб тук във Hardware ли е мястото за тази тема ????? :sayjin

Тъй като кутията на компютъра ми е черна а записвачката е бяла,малко ме дразни.Идеята ми е да намеря кутия от неработеща записвачка и да си монтирам моята вътре защото не си струва да купувам нова записвачка само заради цвета...Специално модела на моята е NEC  NR-9100A  но предполагам че и от друг модел на NEC ще стане.Правил съм от няколко TEAC-а един,предполагам и с NEC става.Ако някой може да помогне ще се радвам..

купи си черен спрей за 4-ри лева и си готов за 20 минути

купи си черен спрей за 4-ри лева и си готов за 20 минути

Продават се само предни панелчета, черни няма смисъл от цяла кутия. А и има вратички ако искаш ела ще ти дам една :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...