Jump to content
BulForum.com

" Бели,зелени,червени"

Barmana

Recommended Posts

Malko ne e v temata,ama da ti kaja...na 14.02 sviriat SILLHOUETTE ,ako ne si gi 4uval idi i go napravi,vav foruma ima tehen post s linkove kum tehni zapisi-taka 4e moje6 da 4ue6 demoto i izkaje6 mnenie

напротив слушал съм ги и много ми харесват! благодаря все пак!! :)

смейте му се бе хора!!! :D  :P  :D

Naistina mi se reve , moje li takava vurhovna prostotia.... egasi zagubenia narod ........................ i mi se struva che footbal ne moje da e = na JAZZ/ i to takava goliama grupa kato Beli zeleni chervani/.......abe prostaci mnogo! Ne im obrushtaite vnimanie i produljavaite da obichate hubavata muzika :):) :) :)

da be te 2 kinta e po malko ot bilet za kino ma 2 kinta e vhoda za edin ma4 na botev i opredeleno predpo4itam da gi dam za kanarite vmesto za muzikata koqto ti predlaga6

Абе пич като не искаш - не ходи. Аз пък не харесвам Ботев и също няма да дам пари за тях. И аз не се кефа на джаз, ама не съм тръгнал да говоря глупости наляво и надясно.

Аз мислех че е без И, но това така или иначе няма значение. Ходя на уроци по Китарско Майсторство (аз така си го наричам :D ) и там съм виждал 2ма 3ма от групата, но тъй като съм много скорошен набор и за съжаление не съм много наясно с творчеството им. И да попитам - има ли техни албуми онлайн да чуя нещо, може да ми хареса...

Извинявам се, че питам, но не съм от Пловдив! Някой може ли да ми обясни къде точно се намира това Art Rock Кафе :huh:  :(

можеш ли да се орентиращ вече?

http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=40fe1c89...be2&id=805&num=

адреса е самара 7

последната врата като идваш откъм ленинград вдясно.малко не се забелязва щот има само една табелка но тя е много невзрачна.влизаш през входа,има портиер и в края на фояето слизаш по стълбите надолу.

можеш ли да се орентиращ вече?

http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=40fe1c89...be2&id=805&num=

адреса е самара 7

последната врата като идваш откъм ленинград вдясно.малко не се забелязва щот има само една табелка но тя е много невзрачна.влизаш през входа,има портиер и в края на фояето слизаш по стълбите надолу.

мерси много!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...