Jump to content
BulForum.com

Sacred

Bastia

Recommended Posts

• 1 month later...

plsss golqm help mi trqbva za taq igra predi vreme q igrah i sq iskam da q igraq s noviq patch uj po-dobur ama kato installna i vkaram CRACK-a i mi dava 4eren ekran kato se opitam da q startiram a patch-a ne se installva 6tot ne mi otgovarql na versiqta ako nqkoi znae ne6to po vuprosa neka da mi kai ko da pravq 4e me fa6tat nervite :angry1 :angry1 :angry1

//OFF-TOPIC :

Пичове почваите да играете новия сакред : ъндъруърлд. Кво се занимавате още с стария ??

Че излезнал ли е ?

Божее, тъй като съм мързел (мързиме да го намеря) , би ли ми пратил линка за да си го сваля, защото и аз преди я играх тая игричка , но тоя QUEST на който незнаех как да го изпълня (да налея вода) и се отчаях и загърбих играта ...

Надявам се тази нова версия е също така доволна както и старата (поне за онова време .. :rolleyes: )

//OFF-TOPIC :

Че излезнал ли е ?

Божее, тъй като съм мързел (мързиме да го намеря) , би ли ми пратил линка за да си го сваля, защото и аз преди я играх тая игричка , но тоя QUEST на който незнаех как да го изпълня (да налея вода) и се отчаях и загърбих играта ...

Надявам се тази нова версия е също така доволна както и старата (поне за онова време ..  :rolleyes:  )

pi4 i as tva 4akam nqkoi da dade link:)

Относно играта се пише че ще излезне април 05г. Официялния сайт е Tyk. Най важното е че ще има нови герой и още цели 40% неразкрити земи. Така че ровете и я намерете ако имате желание :D

Spored men nai qkiq geroi e NightElf ;) .Sus toq qk spell Fog biih mnogo po silni 4udoveshta ot men

Men pak nai-mnogo me kefi6e vampira sq s novite geroi 6a se razbiq samo da ima nqkoi koito da q ka4i v wareza:)

Zdravejte...dnes si svalih scred,no v CD1 nqmam .cue ili .bin file a nqkakav .mdf file,kojto ne moga da aktiviram s daemon-a.I poneje ne sam mnogo v 4as sas tazi rabota 4akam pomosht ot vas!Vav 2-ria disk ima cue i bin fail,ama ne stavat bez CD ! :angry1 Please help

Zdravejte...dnes si svalih scred,no v CD1 nqmam .cue ili .bin file a nqkakav .mdf file,kojto ne moga da aktiviram s daemon-a.I poneje ne sam mnogo v 4as sas tazi rabota 4akam pomosht ot vas!Vav 2-ria disk ima cue i bin fail,ama ne stavat bez CD !  :angry1 Please help

Първия диск се качва с Alcohol 120%, но нещо май е corrupted

*Edit:

Ще ти трябва и този файл за да захапе Деймъна.

И не забравяй да включиш RМРS емулацията.

Първия диск се качва с Alcohol 120%, но нещо май е corrupted

*Edit:

Ще ти трябва и този файл за да захапе Деймъна.

И не забравяй да включиш RМРS емулацията.

Brato4ka ako shtesh mi vqrvai...nare4i me ako shtesh тъп,ама не мога да подкарам тва нещо...майната му и без това ми мина мерака-изтрих я!Мерси все пак!

• 9 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...