shushko Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 Здраво на всички Появи ми се следния проблем на монитора картината си е цветна а на теливизора ми дава черно-бяла картина.пробвах и с друго ТV същия проблем като преди това всичко си беше О.К. Помогнете ако се сещате за проблема че не мога да изгледам един филм като хората Link to comment Share on other sites More sharing options...
niko Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Пробвай да закачиш TV-то и след това рестартирай PC-то.При мен така се оправя,понеже сам си детеква телевизора какво поддържа и какво не. Иначе от настройките смени сигнала към телевизора-сложи го на това , което ти поддържа тв-то-моето е на B/PAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Само трябва от опцийте да промениш да е на: B/PAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
shushko Posted February 6, 2005 Author Share Posted February 6, 2005 О.К. Всичко се вече е нормално цветно е от всякаде но освен че бе сменен Формата така също и connection беше на Auto а трябваше да е на composite video-out. Tenks na vsi4ki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.