Jump to content
BulForum.com

Рисунки и драскулки

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 572
  • Created
  • Last Reply

Добре , отнесох малко критика за предишното юзър-барче ама смятам че това е по-добро .

Взех шрифта от играта за нинтендо дс и от тук от там се постарах да не изглежда замазана картинката със сплескано човече .

Кажете дали има още някакви недостатъци ... да ми дойдат още идеи .

KibaInuzukaBanner.gif

:laughing:

• 2 months later...

Добре , днес нямаше какво да се прави и реших да видя какво мога да измисля за една картинка , която миналият път не стана добре , но сега се надявам да изглежда по-хубаво вече .

Не знам кой е по-добрият вариант от двете !

Вие ми кажете кое ви харесва повече ?

п.п. После още нещо може да ми хрумне относно картинката ... да е променя напълно след това .

werewolfreworkednew0-FINISHED.jpg werewolfreworkednew-RESIZE.jpg

• 1 month later...
  lil_stenly said:
Добре , днес нямаше какво да се прави и реших да видя какво мога да измисля за една картинка , която миналият път не стана добре , но сега се надявам да изглежда по-хубаво вече .

Не знам кой е по-добрият вариант от двете !

Вие ми кажете кое ви харесва повече ?

п.п. После още нещо може да ми хрумне относно картинката ... да е променя напълно след това .

werewolfreworkednew0-FINISHED.jpg werewolfreworkednew-RESIZE.jpg

Определено колега на мен лично по ми харесвапървият вариянт. Макар, че и вторият не е лош.

от 2-3 години не бях драскал нищо, и снощи преди да заспя си подрасках десетина минутки и ето какво се получи: това нещо

отзад според мен горе-долу стана добре, обаче отпред много се разкриви и не ми харесва...

• 1 month later...
  • 3 weeks later...

Чак сега ли забеляза ... еми нямам талант в рисуването , понякога една фигурка не мога да направя правилно .

Все още нямам нищо за показване - съвсем от началото започвам сега - с рисуване на кубчета, сфери, цилиндри. Не съм рисувала сериозно от години, а всичко е до практика...

Малко ме е яд, че трябва да се върна в първи клас, но може би така е по-добре. Тези дни съм прикована към леглото, а рисуването е добър начин да се уплътни времето.

Но трябва постоянство и упоритост. Както се казваше в един разказ: "Поне шест часа, поне шест дни"

• 3 weeks later...

Ето едно банерче , направих го от снимката на нашето Шеви Импала 62 ... дано ви хареса .

ChevyRiderBanner_by_LiLStenly.jpg

:)

• 1 year later...

Последните глупости, с които се занимавам:

lamya_by_secondlifesyndrome.jpg

и един заек...

zaec_by_secondlifesyndrome.jpg

Плоски са, защото отпред ще им бъдат прикрепени самозалепсващи се post-it листчета, а на гърба ще имат магнитно фолио, за да се закрепят към хладилници.

А опитвал ли си изобщо? :laughing:

В понеделник съм замислила да снимам стъпка по стъпка как се правят, за да видиш, че съвсем не е трудно. Аз тръгвам с нагласата да правя едно, в процеса на обработка се получава съвсем друго... Важното е да бъде за удоволствие, без да се гонят някакви резултати.

Та ако искаш да проверим дали ти се отдават или не такива неща, някоя събота може да организираме надяждане с палачинки, пиене на чай и правене на моделинени таласъми :)

mindless_creature_by_secondlifesyndrome.jpg

и някакво старо огре:

IMG_1986.jpg

second.life.syndrome said:
Вампири, таласъми...

Яко! Най-жестокото в случая е, че вместо страх, както се предполага за вампири и таласъми, тези фигурки навяват едно интересно топло чувство. За това се иска голям талант и едва ли всеки може да го направи. :bowdown:

8228_1245606258924_1192422260_722038_2589752_n.jpg

Не помня дали съм го пускал тука...Това ми е първият опит със седеф, маорийско изкуство.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...