lil_stenly Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 Rисуването ми бяга нещо ... кво мислите ве ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 (edited) Rисуването ми бяга нещо ... кво мислите ве ? Амиии...това върколак ли трябва да бъде? Ако беше направил врата малко по-тънък...И муцуната по-ясно очертана Един съвет - разрови се из гугъл за рисунки на човешката анатомия - ще ти е от полза. Edited November 20, 2007 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Аз си я знам ама не мога да го нарисувам . Картинката е с химикал и беше много малка , а както може да се види е от тетрадка . Просто нямаше какво да правя и подхванах най-близките "сечива" за драскане и прочие ... на вълка трябва да му е дебел врата бе как . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 (edited) Аз си я знам ама не мога да го нарисувам . Ааа..да се заям ли сега за анатомията, а? Едно е да я знаеш, друго е да можеш да я изобразиш.да, на вълка трябва да му е дебел врата, ама това не е вълк, а върколак Ако беше очертал малко по-ясно вратните мускули, както и трапецовидния мускул, щеше да по-хубаво.А ако беше подчертал и ключиците - идеално Ето ти жокерче. Edited November 21, 2007 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Аз исках да знам какво мислите за ефектите , които съм използвал и дали изглежда добре с тях или може да се постингне много повече ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Аз исках да знам какво мислите за ефектите , които съм използвал и дали изглежда добре с тях или може да се постингне много повече ? Определено може да се постигне много повече.Но ефектите не са за рисуване.Те са за подобряване на снимката..Или за махане на кусури. Ето как е препоръчително да се използват ефекти.Почти не съм рисувал по снимката.Само ефекти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 На мен точно това ми е целта , да избия крешките по картинката за да става по-добра . Проблема е такъв , че до сега работих с ацдсее и съм на непозната територия като минах на фотошопцс 3 ама почнах малко или много да разбирам как се работи с повечето работи в него . Иначе аз гледам , че много хора се занимават с тея работи ... аз правя само аватари от анимаций и банери ама нямам идея как мога да изчистя най-добре грешките по картинката . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Проблема е такъв , че до сега работих с ацдсее Стига бе! А иначе, сериозно - има много туториъли, от които можеш да научиш доста интересни неща.Но първо започни с началото, все пак. И друго - комбинирай поне 3 програми.Или ползвай една, но да е с разнообразни плъгнини. Успех и ако имаш някакви въпроси - питай.Не съм спец, ама пак мога да помогна тук-там Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 (edited) На мен точно това ми е целта , да избия крешките по картинката за да става по-добра .Проблема е такъв , че до сега работих с ацдсее и съм на непозната територия като минах на фотошопцс 3 ама почнах малко или много да разбирам как се работи с повечето работи в него . Иначе аз гледам , че много хора се занимават с тея работи ... аз правя само аватари от анимаций и банери ама нямам идея как мога да изчистя най-добре грешките по картинката . Ами то да оправиш снимка си е цяло изкуство. Особено ако искаш да стане перфектно... Свят ще ти се завие колко работа има по една единствена снимка... Иначе ако просто искаш да я "пооправиш" може да стане и за 5 минути, ако знаеш какво правиш. Edited November 21, 2007 by AssassiN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Свят ще ти се завие колко работа има по една единствена снимка... Все пак човека е начинаещ. И едва ли има намерение да прави нещо такова.Но си прав - има много работа, когато искаш да оправиш една снимка.Особено ако снимката е с кофти качество.Напоследък има инструменти от рода на One step photo fix и прочие, които помагат при "бърза" обработка.Но при детайлите се иска много търпение и труд. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Знам , че се иска много работа ... брата като седне и по 8 часа (буквално) се занимава с една картинка . Аз искам да изчистя линийте на самото "животно" и ако ми кажете кой е най-добрия начин за това . Аз за сега използвам само бърн , подобни цветове и блур , ама пак не става както трябва , а може и повече ама не се сещам как . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Ами, зибираш със селект примерно участък по участък и действаш.Има и друг вариант - пиксел по пиксел Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Ехей, да зема и аз да се разпиша тука. Ето последната ми рисунка. Верно беше отдавна и отдавна ми е като аватар (от около 3 години и повече), но сега се сетих да я сложа тук. Рисувал съм я на стената в моята стая, защото както виждате тапетите ми са много грозни и ме оттегчаваха, а студентските изпити ме побъркваха. И ето в какво се преобразува всичко това. Мислех да има и луна малко по-нагоре, ама така и не стигнах до нея. Но за това пък лепнах плакат на Ивана на нейно място. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zebra Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 Ето една рисунка на PS от мен.. Цък1 И още една рисунка (не на PS). Снимката е малко лоша, но се вижда всичко Цък2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Мда, понеже ми писна да ме наричат нацист, комунист, фашист, онанист и прочие...Ей ми го отговора. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zebra Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 И друго - комбинирай поне 3 програми.Или ползвай една, но да е с разнообразни плъгнини. Или по-добре първо се научи да работиш с фотошоп добре Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Има го и момента с тъчпада - ако няма такава джиджавка, ще му е трудничко да се научи да работи добре на фотошопа.Или поне да рисува добре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 Разработка за един форум. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted January 13, 2008 Share Posted January 13, 2008 (edited) Така ето и някои мои призведения,които не са никак лоши. http://www.picvalley.net/v.php?p=u/331/82521_250.JPG http://www.picvalley.net/v.php?p=u/331/82522_299.JPG Не,че са кои знае какво но са си мое призведение.Лично на мен ми допадат надявам се и на вас да ви харесат. Еми това е засега от мен.До нови срещи. Edited January 13, 2008 by artilerist Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 13, 2008 Share Posted January 13, 2008 Хубави са, хубави са.Само си оправи първия линк. Разработка за лого на сайт. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 13, 2008 Share Posted January 13, 2008 Ако искаш критика за логото, продължи да четеш нататък, а ако не - просто не обръщай внимание Това лого не ми допада. Прекалено разчекнато е. Много широко. Надписа не си е на мястото. Стои като воден знак на някоя снимка, за да не я копират. Главното трябва да е звездата или вълка, защото в момента е звездата, а вълка седи като случайно попаднал там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Мхм, благодаря за градивната критика. Разчекнато е, за да изразява "устрема напред". Надписът е там, за да се запази перспективата.Именно на звездата е наблегнато, а вълкът е точно "лепнат" там. Такива изисквания са ми поставили.Още повече, че е само работен вариант.Но пак благодарско за критиката. П.С. Не подминавам критика, която се отнася до творчеството ми, била злонамерена или не. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 На мен ми харесва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Мхм, благодаря за градивната критика. Разчекнато е, за да изразява "устрема напред". Надписът е там, за да се запази перспективата.Именно на звездата е наблегнато, а вълкът е точно "лепнат" там. Такива изисквания са ми поставили.Още повече, че е само работен вариант.Но пак благодарско за критиката. П.С. Не подминавам критика, която се отнася до творчеството ми, била злонамерена или не. Тогава му махни ефектите на надписа, за да не изглежда като воден знак. А вълка е прекалено детайлен, за да е второстепенен елемент. В момента изглежда като лоша композиция. Вълка привлича погледа в първият момент, защото е "по-шарен", но пък звездата е по-голяма и се появява конфликт. Можеш да направиш звездата черна, а вълка бял, но пък тогава всичко ще пада върху вълка. Опитай да го слееш със звездата, а не да го лепваш отгоре като кръпка. П.П. назъбената вътрешна част на лъчите дразни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Тогава му махни ефектите на надписа, за да не изглежда като воден знак. П.П. назъбената вътрешна част на лъчите дразни. На надписа няма ефекти.Това е оптична илюзия. Назъбената вътрешна част на лъчите съм я оставил нарочно за да има лек дисбаланс.И според мен съм го слял добре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts