Jump to content
BulForum.com

Рисунки и драскулки

Recommended Posts

Шегуваш се, нали? :)

хах не,последно по спомени,като дете рисувах покемони :D.На 24.12 се прибрах на обяд и до вечерта нарисувах първата,но другите 2 ми отнеха доста повече време.Сега правя 4-та:)

• Replies 572
  • Created
  • Last Reply

Човек, ако това наистина са ти първи опити за рисуване, без да си се занимавал сериозно преди това... Не знам, т'ва за мен си е природен талант. 

Гледам те, че рисуваш педерасти, но пък мамка му - добре го правиш. :laughing:

Off/ В Пловдив им викаме "пидираси". :laughing1:

Хахах да,затова следващия е другата противоположност.Днеска,ако я завърша ще я кача:)

image.jpg1_zpsnmenleos.jpg

Ето и последната,от две отделни направих една,като идеята ми беше тя да е в сянката му,докато той е по-детайлен.Надявам се да си приличат и да ги познаете,приемам и критики:)

• 1 year later...
  • 2 weeks later...

12670631_10206369607867218_6936337853273- Ето го! Красив, благороден и аристократичен. 

- Гръмни го! 
- Виж го само... толкова е близо до нас...

- Тогава аз ще го гръмна! 
- Тихо! Ще го подплашиш. 
- Мога да го застрелям и в полет. 
- Свали пушката! Погледни го само. Великолепен е. Виж тези ярки цветове,тези лъскави пера, тази изключително дълга опашка. Походката му е толкова уверена и спокойна. Създание като него придава на тази повехнала, жълта трева вид, сякаш е от злато. Без неговата красота и осанка, това поле би останало пусто и скучно. 
- И какво сега? 
- Нищо, хайде да си вървим. 
- Но, с празни ръце ли да се приберем? 
- На, носи и моята пушка, щом държиш да са ти пълни ръцете. Аз видях нещо добро и красиво. Нещо което напълни душата ми. А когато душата е пълна, приятелю... няма нужда, ръцете да носят нещо!

• 1 month later...
  • 5 months later...

Това не е ли Цвети Стоянова?

На мен много ми харесва, само в областта около устата ми е леко странна и не си прилича много :)

Давай, младежо, няма да се спираш. Честно казано не ми пука коя е дамата, красива е, дано ти топли леглото на тебе  :laughing:

Добра работа! Качвай по-често твои рисунки. 

Ами тебе докога ще те чакаме  :moon:

Не знаех че, така стоят нещата :) Ето едно от не много отдавна. 

14666084_10207750287423344_6736809140834

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...