djadomraz Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 Това не е прасе бре лайк , а глиган. Нищо не разбираш. Няма глиги. Прасе е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 (edited) Няма глиги. Прасе е Дясно от носа се подава едната, в ляво е тая, която обърках за език. Те и двете приличат на рога, както каза Атанас, но идеята им същата. Глиган е. Освен ако P_M_P не каже, че е измислено, няма цел да е прилича на истинско и може да си слага каквото иска на него - даже ако реши и антенки на марсианец Но каквото и да е, на мен ми е симпатично в момента. Edited January 11, 2013 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 (edited) Еййй сега се вгледах че са рога всъщност, а аз бях готов да се закълна че това е език. Онова от другата страна не го бях забелязал. Верно прасе с такива рога няма. Глигите са различни Edited January 11, 2013 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 +1 за "езика" - и аз го бях помислил за такъв и щом толкова хора сме се объркали, значи ъгълът на глигите не е добър и заблуждава. Определено трябва да се промени, за да заприличат на глиги, че в момента е направо като оптическа измама... А иначе - всичко, де що ти прилича на прасе е прасе, без значение дали е глиган или нещо друго. Картинката, която P_M_P ми възстанови от една счупена чаша, беше на един дебел и самодоволно ухилен котарак, но жена ми си го беше кръстила "прасе" и винаги казваше "дай ми чашата с прасето" - значи явно не е никакъв котарак, а прасе, точка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 А иначе - всичко, де що ти прилича на прасе е прасе, без значение дали е глиган или нещо друго. Картинката, която P_M_P ми възстанови от една счупена чаша, беше на един дебел и самодоволно ухилен котарак, но жена ми си го беше кръстила "прасе" и винаги казваше "дай ми чашата с прасето" - значи явно не е никакъв котарак, а прасе, точка. Може ли да снимаш чашата че ми стана интересно? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P_M_P Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 Я, как се поразбуди тази тема и то за едно прасе. Всъщност трябваше да е вълк Без майтап. Тръгнах да рисувам уста (отворена) защото повечето пъти винаги ги рисувам със затворени усти. Нещо подобно на тази мутра. (сега да не питате ще е с крила) Както споделих по-горе хич ме няма да рисувам зъби и челюсти. Да, ама не щеш ли докато оформях контурите на устата, ушите и челото, някак си много свински взе да става вълкът. И си рекох прасе ще е . Зъби още нямаше, само очертания и силуети. Мислих тези въпросни глиги как да ги сложа. Принципно знам че трябва да стърчат на горе, обаче вече бях изкривил джуката в края на устата и само там пасваха да са. Хубаво, обаче ако ги бях вирнал както трябва щяха да скрият окото и за това ги дадох напред, за да скрият колкото се може повече от устата и всичките и чаркове. И за това стана Моторхед прасе (глиган). Дори и не съм мислил, да гледам зъбите на истински прасета, за до гоня прилика, просто вълк, който стана прасе. Тъй като на листа имаше още много бяло място се зачудих с какво да го запълня, сега обаче ми беше подсказана идея, която няма как да не се получи добре ПП. И аз чакам да видя готовата чаша. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P_M_P Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 (edited) Новата корекция Без да бяга, без да се чудя той ли гони или него го гонят. Без крокодилски зъби и извити глиги нагоре. Честно казано живата версия по-си ми харесва Edited January 13, 2013 by P_M_P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 14, 2013 Share Posted January 14, 2013 Честно казано живата версия по-си ми харесва С н ищо не може да заменищ живата версия на това нещо в тавата. Ако ще в теб да са се преродили всичките Гок, , Пикасо, Рембранд и да Винчи. ПАк не можеш да нарисуваш, нещо което да замести оригинала Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P_M_P Posted January 14, 2013 Share Posted January 14, 2013 (edited) С н ищо не може да заменищ живата версия на това нещо в тавата. Ако ще в теб да са се преродили всичките Гок, , Пикасо, Рембранд и да Винчи. ПАк не можеш да нарисуваш, нещо което да замести оригинала Аз по-друго нeщо имах в предвид. Казах че от двете прасета, бягащото (живото) и това в тавата(печеното) повече ми допада как нарисувах живото. Иначе да и дума не може да става да се сравнява картинка с ястие. Яденето и секса си приличат по това, че с гледане пораждат желания, но не ги задоволяват. Edited January 17, 2013 by P_M_P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 Аз по-друго нeщо имах в предвид. Казах че от двете прасета, бягащото (живото) и това в тавата(печеното) повече ми допада как нарисувах живото. Иначе да и дума не може да става да се сравнява картинка с ястие. Яденето и секса си приличат по това, че с гледане пораждат желания, но не ги задоволяват. Аз бих предпочел, полегналото в тавичката, с няколко каси бира и яка дружина колегата P_M_P знае какво имам в предвид. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P_M_P Posted June 10, 2013 Share Posted June 10, 2013 О! Да! Сзамо като се сетя и ме замайва главата. Ако вземем и да разказваме сигурно щни трябва самостоятелна тема за това Хубави времена бяха, трябва пак да се организираме някой път Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted June 14, 2013 Share Posted June 14, 2013 Трябва, хайде като свърша с ремонта и ще го полеем (поолеем) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Съжалявам, че ще съм офтопик и заедно с това вероятно ще снижа самочувствието на някои от вас, но попаднах на едни реалистични рисунки, за които човек е трудно да повярва, че не са снимки или пък обработени с компютър. Нито едното, нито другото - всичко това е рисувано на ръка, използвайки различни рисувални техники...какви талантливи хора има по света само... Още рисунки, както и използваните техники за рисуване - тук (на руски). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Гледал съм доста такива художници, но лично аз харесвам повече творби, които не се стараят да изкопират реалната картина 1:1. По същия начин, сигурно със синтезатор може да се изкопира 1:1 песента на славей и ромоленето на планинска река, но четирите годишни времена на Вивалди ми харесват повече Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Съгласен съм с теб, но все пак съм изумен от майсторството на някои хора - да се възпроизведе по този начин действителността, без да ти помага компютъра, не е никак проста задача. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted June 27, 2013 Share Posted June 27, 2013 Невероятни рисунки, не бях виждал такива до сега. Все едно са снимки. На такива хора се казва, че им идва от вътре. Много свикнахме с помоща на компютрите. Но това тук е направено по-добре и от компютър. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 Гранит: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P_M_P Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Яко! А ще го оцветяваш ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 22, 2013 Share Posted July 22, 2013 Да си призная честно - не мога. Макар и да ме снабдиха с таблет - много съм далеч от момента, в който да мога да ги електронизирам драскулките... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 22, 2013 Share Posted July 22, 2013 Честно казано така ми харесват повече отколкото цветни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 27, 2013 Share Posted July 27, 2013 Първи опити за драскане с таблет... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 5, 2013 Share Posted August 5, 2013 За гранит неволно съм излъгал - ето първите ми стъпки във Photoshop и рисуването с таблет... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
atanas simeonov Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 (edited) Рисувам за първи път,надявам се да ви харесват и с всяка следваща се старая нещо по-сложно да пробвам...това е #1 #2 и третата: На Коледа ми дойде музата Edited February 5, 2015 by t_tunchev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 Рисувам за първи път,надявам се да ви харесват и с всяка следваща се старая нещо по-сложно да пробвам... Шегуваш се, нали? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts