Grimjaur Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 Малко упражнение... Дори не съм се заигравал сериозно да подготвям повърхностите... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 (edited) Вашият арт ме кара да се чувствам гадно, че само кучета рисувам и само те ми са в главата. хахаха Впрочем, рисувам и пеизажи... ама от година не съм седнал да хвана четка и да нарисувам нещо красиво. Много хора се изобразяват като животни, странни, космати, зъбати... та и аз направих нещо такова. Петна - щото понякога съм голям мръсник и подла гадина Рошава козина - заради това че съм доста небрежен и се усещам вече дърт Учуден поглед - защото съм твърдоглав и никога не искам да видя нещата както хората ги виждат Масивни уши - защото ем имам добър слух, ем отказвам да чуя какво ми се говори Голяма муцуна - да мога да е навирам навсякъде хаха Нацупена физиономия - защото всичко ми е криво Маркировка на ръката - за да ми напомня колко гаден бях Атлетично тяло - за да ме държи силен физически и психически та да се справям с проблемите в живота Зъби - щото съм кръвопиец Брадичка - да има кой какво да дърпа за да ми държи езика зад зъбите ______________________________________________________________________ Атанасе... не знам, в нещата които правиш има нещо меланхолично, поне за мен, което много ми допада. Всеки пък като постнеш нещо и като метна поглед то ме вкарва в едни размисли и от тях та към една носталгия... няма го този кич, който се среща навсякъде и също така липсва този "огромен напън" в стремежа да стане красиво. Edited January 8, 2011 by lil_stenly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P_M_P Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 Малко упражнение... Дори не съм се заигравал сериозно да подготвям повърхностите... усещам че ще стане добре само където няма да ти стигне кората за цялата коса Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 (edited) Така ще го оставя. Бях го запланувал да е медальон с елипсовидна форма, но така ми харесва повече. А и няма да го завършвам...Сега си правя нов медальон,scrimshaw, пак като тренировка/все пак искам да се усъвършенствам/...да видим какво ще стане. Стенли, мразя кича във всяка една негова форма. Ред. : http://www.facebook....60&l=9227314334 Тук са няколко детайла от това, което правя в момента. По-матовите детайли ще бъдат оцветени. Техниката е като на татуировките, но в кост. Завършено е, мастилото е печатарско. Edited January 9, 2011 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Днешно, пробвах нова техника и има мноооооооооого грешки... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P_M_P Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 е нормално е при нови техники да има неща които да са различни от това което искаш на мен лично не ми изглежда на нещо сгрешено по скоро си мисля че има още да се работи по него. това глава на вълк ли е или аз на такова си го оприличавам? Аз също тръгнах да правя нещо различно но тъй като се разочаровах от резултата се въздържах да го показвам. надявам се следващият опит да е по-сполучлив и да мога да го покажа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 Глава на вълк е, да. На практика няма какво повече да се прави по нвго, освен да се оформи като медальон. А това ще го слагам на поставка. Снимката е малко неясна... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P_M_P Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 изглежда обещаващо а и мотива в любимият ми "закачлив" стил от който ми идва идея ако напримир се изреже гущерчето като фигурка и да се понашари малко като онези дъждовниците ако се сещаш ще има много приятна и весила визия и също може да намери приложение като медальон Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 Идеята беше за медальон, но не обичам да се повтарям. Това е третият опит, първите два бяха с различна обработка на дървото, именно за да се докара шаренийка, но поради липса на правилните реактиви нищо не се получи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 Мислил ли си да запълниш със светъл кит (да речем бежов) изображението, да го полираш и накрая да го лакираш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 Ъм, да...И съм правил опити...ако искаш, ще ти снимам гнусотията. Това със запълването се ползва повече при дръжките на ножове/като се ползва доста често и вакуум/. Аз лично не смятам, че е подходящ метод при резбоването. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Ето така ще изглежда хамона. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P_M_P Posted January 18, 2011 Share Posted January 18, 2011 ето нещо ново и от мен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 (edited) Материал:тагуа(растителна слонова кост), по поръчка. Цена:10лв, щот е за приятел. Иначе около 50лв... Ред. Това е само контура, ще се доработва. Edited January 23, 2011 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 (edited) Завършено. Капачката от химикалка е за мащаб. Ред: абе тая тема май аз и ПМП си я присвоихме Edited January 24, 2011 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P_M_P Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 станало е идеално много добра работа стои равнамерно и от 3 те си страни направо радва окото Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Ми...като видиш цената... По-скоро се плаши... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P_M_P Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 хаха да му мисли който ще купува. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Реплика на един "клиент":Ееее, аз за тия пари найш къв сребърен ланец ще си взема!". Моя отговор:"Хубу, ела вкъщи, давам ти необработен материал, инструментите, машината, шкурките и сам си го правиш. Пари за тока няма да ти вземам.Ако се справиш за по-малко от ден, даже аз ще ти платя." Плати си на момента Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P_M_P Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Ами то някои хора си мислят че като изглежда малко и опростено и непременно трябва и да е ефтино. Същото е и с татусите. И аз имах подобен случай, за малък надпис на китката. Човекът беше обеден, че 5 буквен надпис с черен туш и големина 10 на 5 см няма как да струва 40 лева, Обаче си е толкова. Не съм му обяснавал защо, но му предложих 2 места където също може да си го направи. Къде по-скъпо къде по-евтино. Незнаяно как и защо все пак се съгласи и се нашари при мен. Иди че го разбери Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 Хаха, евтинийка да има, друго не гледат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P_M_P Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 Цяла сутрин се опитвам да направя боец който да е модел за щампа на тениска за момчета, но все нещо бъркам в пропорциите. дайте малко акъл, как да ги направя тези крака, на скокливия и нещо в рамото не ме кефи.Приемам всякакви съвети. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 (edited) Абе ако питаш мен, изглежда си супер! Ама ако искаш идея...! Пробвай се да свиеш ръката малко, да не е така изпъната нагоре, може да се получи по-добре. Глезенът на сгънатия крак може да минава зад другият крак. Нещо от сорта на рой или кен от стриит файтър. Просто позата ще изглежда малко по в средата на действието, което героя извършва. Edited January 28, 2011 by lil_stenly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P_M_P Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 Абе ако питаш мен, изглежда си супер! Ама ако искаш идея...! Пробвай се да свиеш ръката малко, да не е така изпъната нагоре, може да се получи по-добре. Глезенът на сгънатия крак може да минава зад другият крак. Нещо от сорта на рой или кен от стриит файтър. Просто позата ще изглежда малко по в средата на действието, което героя извършва. Ами то, аз точно този удар от стийт файтера исках да изрисувам. Дори търсих картинки на него за да видя анатомията на тялото точно по това движение. Но така и не открих нещо което да ми свърши работа, и карах по фантазия. За ръката както казваш не знам, иначе кракът миже да се посгъне наистина. ще видя какво ще направя накрая. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 (edited) Ето ти една картинка с Рой от стриит файтър... ЛИНК Айде сега ти ми кажи какво мислиш за това. Edited January 28, 2011 by lil_stenly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts