P_M_P Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Контура как го правиш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 (edited) Контура? Имаш предвид подчертаването? Настройвам четките да са по-чувствителни и с по-малък диапазон цветове и автоматична корекция на някъде около 5%... след това рисувам върху старата скица, която съм е сложил да прозира. Като го направя на ново, го копирам двойно, на вторият лист замъглявам ъглите... това е всичко. Оцветявам под двата листа... и това се получава като резултат. (с фотошоп не става, там четките са ужасни) - Използвам Illust Studio за да придам по-реалистичен ефект на молив. Може да си човъркаш четките до безкрай, както ти е удобно, само дето и със стандартните се работи перфектно. Edited November 26, 2010 by lil_stenly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P_M_P Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 минах на вълна анимация Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Т'ва е много трудно... да раздвижиш картинка, поне на мен ми е по-трудно от компютърната анимация. Щото при компютърната анимация, знаеш... правиш модела, правиш скелета и раздвижването става лесно, дори може да използваш скриптове за да накараш човечето да извърши дадено движение, което е супер. Обаче да прерисувам части от картинка за всеки кадър или да си играя дигитално да ги съпоставям... ужас. Не знам от къде си намерил сили и време за това. Много готино се е получило, втората анимациика ми напомня за sketcher! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 С такива неща си успокоявам нервите напоследък.. Четката за зъби е за мащаб. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 А бре, Атанасе от колко време ти е влезнало това хоби под кожата? От чисто любопитство питам! Много готино се получават! П.П. Правилно ли го оприличавам на змей завъртян във формата на така нареченият символ за безкрайност? XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 Ами от малък ми е. Да, змей е. Нарича се Уроборос - световния змей, който се самоизяжда, символ на безкрайността. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P_M_P Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 (edited) Много добре се е получило.И няма как да не е, щом като е правено с удоволствие. Всяко нещо, получено в резултат от упражняваето на на хоби или любимо занимание, се получава добре. Само цвета не разбрах как си нанесъл и какъв и материала.Прилича на акварел или греша? това пък е от миналата година, но ми се стори подходящо за сега Edited December 13, 2010 by P_M_P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Релефът е оцветен с мастило/с мнооого внимание и пак има грешки/. Белият фон е от обикновен коректор, който след това махнах. Материалът е кокосов орех. Упражнение по сръчни ръчички 2. В процес на работа, обаче ме болят очите напоследък, та затова само контура съм нанесъл и съм направил малка част. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P_M_P Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Любопитен съм колко време отнема цялостната работа по нещо такова?да речем ако човек си даде зор. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Най-скоростната ми работа е за 4 часа. Беше поръчка за рожден ден. Общо взето си изкривих очите и пръстите, ама го свърших. По-елементарните неща се правят и за час, но има някои, за които ми е отивала минимум седмица. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P_M_P Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 (edited) Да! "Хубавите неща стават бавно." Това клише, си пасва идеално, за такива случаи. Според мен, обаче, по-впечатляващи са изразените детайли, върху миниатюрниа размер. Имайки в предвид, мащабът, смея да кажа, че работата е добра, и като резба, и като оцветяване. Харесват ми. ето нещо на бързо Edited December 14, 2010 by P_M_P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 Упражнение по сръчни ръчички 2/втора част/. Работя го втори ден... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P_M_P Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 Напредваш цвят ще има ли, или ще си остане така? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 Упражнение по сръчни ръчички 2/трета част/.Материал - кокос. Работа/средно/ ден и половина.Няма да оцветявам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P_M_P Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 Върнах се в рисуването отново, като че ли ме влече повече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 Хахаха, веднага се сетих за... http://www.youtube.com/watch?v=ziaTIVxQbhg тази песен от филма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P_M_P Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 хахаха найде намери песен на това Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=W0FOZ0-VpcU Хахаха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P_M_P Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 хахаха право в целта Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 Кракнах си новата версиика на програмата и реших да я пробвам. Bullies! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 (edited) Децата пеят детски песни, а караконджалите танцуват из гората бясни, децата пеят детски песни, а върколашки вой се лее из уличките тясни. Edited December 27, 2010 by lil_stenly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P_M_P Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 (edited) Реших да вляза в твои води. Надявам се нямаш против. Edited December 27, 2010 by P_M_P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 Нямам против... даже се радвам. You rock! XD Ако можех да разчупваш така физиономиите като теб... some freakin comic style. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts