tankis Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 мън,мън,мън,мън!!!Ми горе в ляво има едно нещо което се казва upload rules!!!Натисни го и там има оказания как да uploadваш различни неща!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted February 7, 2005 Author Share Posted February 7, 2005 Tankis:Sory ama ne6to ne mi se zarejda kartinkata ti.Ina4e 6te e ne6to yako,deto se kazva "sex" ,ama neznam-sigurno e ot browzera mi... Eto o6te edna burza,poneje nyama6e kakvo da pravya. Za modovete,da znayat 4e kartinkata e maximanlo kompresirana,koeto ya pravi mnogo malka,no i s po skapano ka4estvo.Tazi ne si ya haresvah mnogo i za tva i ponejih size-to za smetka na ka4estvoto.. Molya,repy-vayte s >Lucky13-blahblahblah,vmesto s quote butona... nyamam tarpenie da vidya i 4ujdi risunki,nezavisimo kakvi sa ili kolko trud e vlo4en... Arr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Lucky13 с всеки пик задобряваш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 мън,мън,мън,мън!!!Ми горе в ляво има едно нещо което се казва upload rules!!!Натисни го и там има оказания как да uploadваш различни неща!!! <{POST_SNAPBACK}> Не пич,ти не си разбрал (видял) добре,там случайно да пише как се ъп-ват снимки а ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted February 7, 2005 Author Share Posted February 7, 2005 (edited) haha,Mersi.Po kasno shte napravya o6te photo manipulatsii,poneje mi e mnogo zabavno .Za tezi koito sa "Tsepnati v ratsete",predlagam ne6to kato konkurs.Eto gi pravilata: 1.vseki si izbira grafi4na programa(choice of weapon) 2.Vzima edna ot snimkite na sledniya adress www.floodlight-findings.com/ 2redfox/redfox.html 3.Obrabotva ya s programata si taka 4e da se polu4i artisti4en ili komi4en efect . 4.Nagradata-mi 6te narisuvam za nego/neya KAKVOTO POJELAE (imam predvid vsi4ko) i taka: Ako vi e sku4no,ako imate grafi4na programa(photoshop,gimp,ili druga),i pone 10 minuti svobodno vreme... Shte napravya i az manipulatsiya,samo za primer... GhaRRrr Edited February 7, 2005 by Lucky13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted February 8, 2005 Author Share Posted February 8, 2005 (edited) minaloto si be6e samo predlojenie.Ne iskah da prozvu4a kato dictator,hehe... Eto edin sme6en komiks ,koito napravih minalata godina.Za sajalenie e na angliyski i samo tezi koito znayat ezika 6te go razberat.Ako nyakoy iska,moje da napi6a prevoda ili da napravi bg versiya.Mislya da mu napravya prodaljenie,ni za jalost o6te nyamam idei... eto go i nego. http://www.pix8.net/pro/pic/10064aU6vX/242195.jpg http://www.pix8.net/pro/pic/10064aU6vX/242196.jpg Ae,i vesela darvena vakantsiya na vsi4ki... Edited February 10, 2005 by Lucky13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 mnoo sa ti qki!!!Ama davay gi v http-ta 6toto mnoo mqsto vzemat,plsssss!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infected Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 (edited) Eto me i mene sus kolata.. Edited February 16, 2005 by Infected Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted February 10, 2005 Author Share Posted February 10, 2005 Eto me i mene sus kolata.. <{POST_SNAPBACK}> Haha,Mogo e yako.Kakvi filtri izpolzva.Vpe4atlyava6to e. A,i trabantata si ya biva, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Pi4ove,edno ot malkoto ne6ta s koito se gordeq e 4e moga da risuvam i razbiram ot risuvane.Naistina sym vpe4atlena ot teq qki risunki,bravo na tozi deto gi e risuval aide prodyljavaite da 4erpite vdyhnoveniq.QKO SHIT ot men.Doskoro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 това е от мен <{POST_SNAPBACK}> hahahaha tva oba4e na tankis rulira nai mnogo na lucky 13 ne6to ne mi go otvarq link-4eto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harbachek Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 (edited) Am az 6te bada skromen i 6te pokaja nqkolko portreta + manga + obraboteni snimki: ----portreti---- Smoke Glasses ----manga---- DBZ Sombrero Electric Eye_F Eye_M Face_F Face_M LittleMan ----snimki---- Me Eye Matrix Nadqvam se 4e 6te vi haresat Edited February 13, 2005 by Harbachek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted February 13, 2005 Author Share Posted February 13, 2005 (edited) Haha,mnogo sa yaki.Biva te za manga,malko pove4e tryabva da se uprajnyava6,no mi haresa mnogo dbz fan-arta. <(I'm a super Sayan,Blahahaha.) (GameHaMeHaaaaaa)> ZOMG Wooo Mnou yako,mnou yako ...a,kak si napravi snimkata v matrix stil,naistina mi e interesno.. :ph34r: malko sa zamazani(ne si focusiral obraza dobre,i moje6e da vdigne6 kontrasta(stava za secunda na Gimpa),no karay da minava.Slagay o6te Edited February 13, 2005 by Lucky13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harbachek Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 (edited) ...a,kak si napravi snimkata v matrix stil,naistina mi e interesno.. :ph34r: <{POST_SNAPBACK}> Ami ima edna programka Photo Brush 2.2 se kazva i s neq ima mnoo qki funkcii i q izpolzvam ot 3 godini i znam po4ti si4ko v neq Mnoo e qka i lesna svali si q i q probvai malko sa zamazani(ne si focusiral obraza dobre,i moje6e da vdigne6 kontrasta(stava za secunda na Gimpa),no karay da minava.Slagay o6te da prav si no kamerata mi e ot skoro i ne sam sviknal o6te s neq po natatak moje bi i komiks 6te ka4a no ne sam go zavar6il Edited February 13, 2005 by Harbachek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Много добре си се справил Harbachek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keitaro Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 (edited) Its all in the jeans or hands. Am...sorry za sliokavi4ata ama flex type ne mi raboti. Ta eto nqmoi moi fan art draskanici i ot mene. http://www.warez.ru:8080/FTP/Pictures/Keitaro/Draskanici/ Sa ma izvinite za losoto ka4estvo na pove4eto ama sa praveni v daskalo po vreme na 4as.Dano vi haresat. P.S.Vse oste sam na4inaest. Edited February 14, 2005 by Keitaro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harbachek Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 (edited) Bravo bravo super sa mnogo po dobri ot moite daje kato gledam s teq zavartulki po glavite moje da gi dade6 v saita nVidiq za screensaver P.S. ako ti se nari4a6 na4inae6 az kav sam ??? Edited February 13, 2005 by Harbachek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted February 13, 2005 Author Share Posted February 13, 2005 Keitaro>>Ne moga da povervam na o4ite si!! BG NARUTO FANART,I TO MNOO DOBRE NAPRAEN!!! Vpe4atlen sam,naistina. Izglejda tuka vse pak ima dostoyni anime fenove.Naistina me obze gordost otvatre(lol) : MANGAAA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harbachek Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 : MANGAAA <{POST_SNAPBACK}> Ne e trudno prosto az nqmam tolkova vreme za6toto se zanimavam s programirane i se gotvq za sastezaniq ako probvba6 6te razbere6 kolko e lesno da se risuva daje ti davam link za sait ot kadeto moje da se nau4i6 Manga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted February 14, 2005 Author Share Posted February 14, 2005 (edited) eto ne6to razli4no ot cici,oh kak boli ili razbiti koli(lol) http://www.pix8.net/pro/pic/10064aU6vX/233515.jpg po kasno 6te go editna na link,poneje sega barzam.. Edited February 27, 2005 by Lucky13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Kvo stava sus sustezanieto,kolkhora u4astvat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 Ами след като всеки може да поства своя арт и аз реших да опитам... deejay Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted February 27, 2005 Author Share Posted February 27, 2005 (edited) nujni sa hora.Eto sega predlagam istinsko sastezanie. Usloviyata sa slednite: Koito iska da u4astva tryabva da vzeme tazi kartinka: I da ya obraboti s Gimp ili druga grafi4na programa,taka 4e da se polu4i komi4en efect(ot sorta na sloji ne6to-tsigara,sme6na 6apka,etc etc).Ako nyakoi e promeni taka 4e da izglejda ne gotino i sme6no,a prosta6ko ili obidno-6te bade diskvalifitsiran! Tova e Tux i Nikoy ne se gavri s nego.- ---------------- a sega nagradata: Koyto spe4eli 6te polu4i pokana za GMail.Tova e 1 gb(1000mb) po6ta,koyato se polu4ava samo ako nyakoy koyto ve4e ya ima ti izprati pokana.Kato klub e. 6te razdam 1,2 ili 3 pokani,v zavisimost ot tova kolko ot vas u4astvat i se spravyat dobre.Izpolzvayte vaobrajenieto si Edited February 27, 2005 by Lucky13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ CyberGod Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 eto vi i malko ot moite proizvedeniq... malko sa starichki ma sa mi edinstvenite kacheni v net-a... a skoroshni ocveteni nqmam.. Risunkite sa tuk... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prime Hellix Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 (edited) Хе, хе, DJ CyberGod, харесаха ми много!!! Особено онова сини4кото, озъбено същество на първия ред вдясно... Мили4ко!!! Готинки!!! бе май не е сини4ко като се замисля, лилавко е... Има ли зна4ение?!?!?!?! Все си е готино! Edited March 1, 2005 by Prime Hellix Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts