Lucky13 Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 Dam,za horata koito imat 6tastieto da pritejavat skener ili digitalna kamera,predlagam da slagat svoite risunki ili draskulki...a tezi,koito nyamat skener,kamera ili jelanie,moje da izkazvat li4noto si mnenie. Moje i s mi6ka... Eto nyakoi ot moite raboti za nachalo: ...zapo4vaiki s photo manipulatsiya (izpolzvah the GIMP) predi tuka sled: tukaaaa sledvaiki s nyakolko izvrateni risunki : tUKaaa o^6 te ednaa isi4ko e hostnato na www.imageshack.us (linux server) ne e nujno da join-vash ili sign in za da uploadvash kartinki... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 Dobri sa.Inache men me kefqt i risunkite na Sawis mai beshe pravi risunki za Blizzard toq pich prosto e lud Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted February 5, 2005 Author Share Posted February 5, 2005 (edited) o6te edna da stimuliram muzata na nyakoi hora: Eto Tukaa Arrrr! Edited February 7, 2005 by Lucky13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 Samo da predloja nqma li da e po prigledno i po lesno da se dava link kum snimkata mesto da se cukva tuka ? Vie si reshavate de az samo da predloja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted February 5, 2005 Author Share Posted February 5, 2005 e,ami ni6to protiv nyamam...lo6oto e 4e kogato dam link kam pic,hostnat na imageshack,4esto linka ne raboti i vmesto tva prepra6ta kum glavniya websayt... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 o6te edna da stimuliram muzata na nyakoi hora: Arrrr! <{POST_SNAPBACK}> Ехе к`ва рисунка к`во нещо и аз искам едно такова пони може и кола да ми драснеш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Тва пони е яко. Аз сутринта се зарибих и разгледах всичките фан арт в сайта на близард много са яки препоръчвам ви ги Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 (edited) . Edited September 14, 2014 by snatch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 tva me kefy samo za linux li e ?[btw ne sum mn qsno s tiq linuxi i gluposti] i vsi4ki ste si svur6eli mn dobre rabotata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vastril4o Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 а артове правени на пц приемат ли се??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Мисля че да Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Наистина са много готини...но и аз не мога да рисувам...много съм зле Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted February 6, 2005 Author Share Posted February 6, 2005 haha,merci,ponito go napravih za edno momi4e na edin drug forum. Ne e trudno da risuva6,vajnoto e da hvanesh kakvoto moje6 i da predade6 obraza varhu lista.Ponito e napraveno s obiknovenna mi6ka,samo ostanalite sa snimani s digitalna camera i iz4isteni s GIMPA. Kolkoto do programata-mi mnogo e dobra,raboti po dobre ot Photoshop i zaema po malko myasto na kompa,kato ima vsi4ki nujni instrumenti i se usvoyava mnogo lesno.Ima versiya za windows xp,no za da se instalira,tryabva da se svali i instalne edno drugo ne6to(ot koeto se nujdayat mnogo open source programi,portnati i za wina),kazva se The GTK environment i moje da se svali ot sa6tiya sait deto e gimpa: www.gimp.org eto o6te edna demonstratsiya na kakvo e sposoben,za da stimuliram o6te hora da probvat fantaziyata,umeniyata si,i ako iskat-i tazi prekrasna programka.. tozi pat shte izpolzvam link,vmesto obraz tuka,poneje horata s baven net shte me namrazyat: KoTkata Peppy (na bratov4ed mi,stana jertva na Gimpa i google za 15 minuti) dam,tva e kotkata na brat4ed mi.Osakatih tazi ina4e prekrasna snimka za otritsatelno vreme... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Последния пик ми хареса яко хлебарки може и да си друпна програмата наистина снимката изглежда доста добре Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted February 6, 2005 Author Share Posted February 6, 2005 (edited) Haha,juh nyakoy da iska kola! Kolata(sega ya napravih za 10 minuti pak s mi6kata): Eto tuka! GhaRRRrr Edited February 7, 2005 by Lucky13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Ехе к`ва рисунка к`во нещо и аз искам едно такова пони може и кола да ми драснеш <{POST_SNAPBACK}> за кво ти е? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vastril4o Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Lucky13 на теб ти тряя таблет момче то и на мен ама няя кой да ми купи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Haha,juh nyakoy da iska kola!Kolata(sega ya napravih za 10 minuti pak s mi6kata): GhaRRRrr <{POST_SNAPBACK}> Аз исках кола не точно такава,но мерси все пак важното е,че е без гуми няма дя ми се налага да ги сменям Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted February 7, 2005 Author Share Posted February 7, 2005 (edited) NoMer EdNo ! eto o6te edna burza i otnovo kotkata na bratov4ed mi,no tozi pat,dori o6te po osakatena i druga snimka: CLiCk-y ako nyakoy otvas ima snimka,haha,ako iska da ya postne i da vidi kakvo 6te i se slu4i posle Edited February 7, 2005 by Lucky13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Ауе , ае да ми препоръчате някой свестен фотошоп,щот се чудя кой да сваля Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 (edited) това е от мен Edited February 7, 2005 by tankis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Айде сега всички картинки в горните постове да станат на линкове... Аз не предлагам. Темата става километрична от такива големи образи, а никой не би желал да си играе със скрола. Да не говорим, че никой не се сеща когато цитира да изтрие линка от цитата - сигурно много акъл се иска да се сети човек - и виждате какво става... Грах със зеле... Та бъдете така добри да коригирате постовете си, моля. Благодаря! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted February 7, 2005 Author Share Posted February 7, 2005 Haha,az korigirah moite i gi prevarnah v Linkove.Dano sega modovete sa dovolni.. eto o6te edna Ey Tuka za horata koito sa narisuvali ili napravili kakvoto i da e,molya izpolzvayte imageshak(Imageshack.us za da uploadvate kartinkite.Stava za po-malko ot minuta bez da se sign-va in i e po nadejden server.. 6to se otnasya do photoshop,o6te se 4udya dali tuka ima pone edin 4ovek,koyto nmoje da boravi s grafi4na programa,koyto da pokaje na kakvo e sposoben. a i GIMP>photoshop Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Аз не боравя с Photoshop,а с една друга програма.Виж ми темата и виж какво съм направил(не е кой знае какво).Докато се касае за uploud-ването,аз uploadвам в warez.ru за 3-4 секунди.Но щом ти искаш да си uploadваш в imageshack.us си uploadваж там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Ми аз не знам как да ъплоъдвам във уареза и за това ще ъплоадвам в този дето го даде Лъкито Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts