Eclipse Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 Албума си го взех от панаира преди около една година ... Не са те естествено най-малкото защото тогава излизаха бозите им с Jay-z. Главно за тях да изкоментирам: Не ги харесвам поради простата причина, че песните им бързо ми омръзнаха(говоря за песните от Hybrid teory - единствените които ми харесаха от дискографията им + малка част от "Under attack"). Текстовете им не са за изхвърляне. Почнаха гомната със ремиксите(по принцип мразя ремикси) и рапърите. Ся тоя Майк Шинода са фърля соло кариера да прай като рупърче, днеска разбрах от една съученичка, че правели нов албум, а отделно Честър правел и той соло гомна... Спайс Гърлс не, ами... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LinkinPark-16m Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 Днес по МТВ гледах mike shinoda самоче беше в една група : fort miner а песента се казваше we belive е какво да ви кажа една голиама рапарска боза ! а за самостоятелния албум на честер с удоволствие ще го очаквам все пак той ми е идол Link to comment Share on other sites More sharing options...
dxl666 Posted May 13, 2007 Share Posted May 13, 2007 всичко с времето си Link to comment Share on other sites More sharing options...
deepkill Posted May 13, 2007 Share Posted May 13, 2007 всичко с времето си Ако не си забелязал последния пост в темата преди твоя е от ами около .... 2 години !?!?!!?!!? айде живи и здрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.