shadowblack Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 Вчера се регистрирах и днес смачках няколко човека. Това ми е линка за увеличение на населението: http://www.herowar.com/recruit.phtml?id=15403 Ако решите да ми помогнете, благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazel Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 хора, само на мен ли не ми отваря линка дайте, ако може някъв друг линк. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted February 8, 2005 Author Share Posted February 8, 2005 Ето ти друг линк Дано да бачка Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazel Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 мерси, ама не мога да го отворя. появява ми се бяла страница. не, че не може да го намери, а просто една бяла страница. иначе за кво точно става въпрос? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted February 8, 2005 Author Share Posted February 8, 2005 Ако искаш може да пробваш това Online-RPG също е зарибено и много лесно може да натрупаш голд Dark Throne Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 мерси, ама не мога да го отворя. появява ми се бяла страница. не, че не може да го намери, а просто една бяла страница. иначе за кво точно става въпрос? <{POST_SNAPBACK}> Сайта на ХИРОВОРС дава грешка от време на време, просто не се отваря. Иначе като изчакаш малко, всичко се оправя. Пък иначе играта си бачка перфектно и е зарибена Link to comment Share on other sites More sharing options...
opposite_11 Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 hmm na4i az taq igra q vidqh ama kato q drypnah i cykam instal i to - ni6to q nqkoi ako moje da mi obqsni na private kvo da go prava to4no tva 6toto mnogo mi se igrae Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death_rideR Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 hmm na4i az taq igra q vidqh ama kato q drypnah i cykam instal i to - ni6to q nqkoi ako moje da mi obqsni na private kvo da go prava to4no tva 6toto mnogo mi se igrae izvinqvam se edin priqtel be6e vlqzal ot nas s negoviq acc i ne bqh vidql i si postnah message-a ot negovo ime na4i ako nqkoi moje da mi obqsni da pi6e na men ne na nego Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 Я ударете едно рамо http://www.herowar.com/recruit.phtml?id=20280 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.