Jump to content
BulForum.com

Problem s instaliraneto na Windows

Cold_Princess

Recommended Posts

Imam problem. Priznavam si, che sgreshih. Dnes instalirah Windows, no kompitura mi se restartira i sled tova kato zapochnaha da se kachvat failovete ot diska v harda mi dade , che nqkoi failove ne mogat da se zapishat. Sled tova mi izpisa che system32/hal.ddl e ili corrupt ili e missing . Nakraq ne iskashe nishto drugo da se otvarq. Kude e problema i moje li da bude razreshen?

Imam problem. Priznavam si, che sgreshih. Dnes instalirah Windows, no kompitura mi se restartira i sled tova kato zapochnaha da se kachvat failovete ot diska v harda mi dade , che nqkoi failove ne mogat da se zapishat. Sled tova mi izpisa che system32/hal.ddl e ili corrupt ili e missing . Nakraq ne iskashe nishto drugo da se otvarq. Kude e problema i moje li da bude razreshen?

Звучи ми като прецакан инсталационен диск

Аз ще ти кажа каде ти е проблема повредена ти е паметта (Ram) аз също скоро имах този проблем свали си от data.bg "Memtest86 v1.40" и ще видиш че съм прав. Ама направо съм сигурен.

На паметта в единия край има буферна памет тя ти е изгоряла вземи от твои приятел някаква друга RAM и пробваи да инсталираш да видиш че всичко ще е наред.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...