Jump to content
BulForum.com

Нов GSM - S700 vs D500

Recommended Posts

Решил съм да си взимам нов GSM и съм се спрял на два модела. Sony Ericsson S700 и Samsung D500. Въпреки че са нови модели и по скъпи от стандартното, се надявам някой да може да ми даде препоръка кой все пак е по добър. Бих избрал по тънкия телефон, тъй като си го държа в джоба на панталона, но тези са уж еднакви. Също в телефонния бележник трябва да има възможност за задаване на бележка, която се повтаря(някакъв празник, рожден ден). Тази функция в S700 мисля че липсва, защото аз в момента имам K700 и той я няма. По добрата камера Бъщо е предимство, така като чета на SE уж била по хубава. Ако качеството(не размера) е като на К700 - не мерси! :) Надявам се някой да изкаже препоръка на база опит с тези телефони, а не просто лични предпочитания. Също и за Nokia 7610 ако някой има впечатления, ще се радвам да ги сподели :)

Решил съм да си взимам нов GSM и съм се спрял на два модела. Sony Ericsson S700 и Samsung D500. Въпреки че са нови модели и по скъпи от стандартното, се надявам някой да може да ми даде препоръка кой все пак е по добър. Бих избрал по тънкия телефон, тъй като си го държа в джоба на панталона. Също в телефонния бележник трябва да има възможност за задаване на бележка, която се повтаря(някакъв празник, рожден ден). Тази функция в S700 мисля че липсва, защото аз в момента имам K700 и той я няма. По добрата камера също е предимство, така като чета на SE уж била по хубава. Ако е качеството(не размера) е като на К700 - не мерси! :) Надявам се някой да изкаже препоръка на база опит с тези телефони, а не просто лични предпочитания.

аз ще то препоръчам s700 , просто се влюбих в тоя тел! и двата модела са с 256к цвята яки дисплеи, но ериксна някак си е по-стилен, пък и не се сещам няква функция дет я няма! успех

SE tova e telefona.Modela e mnogo qk :)

aj stiga be kvo im haresvate na SE ne moga da razbera. vzeh si K700i i sled 1 sedmica go podarih na sestra mi. kato djalan kamak e tva. parvonachalno misleh che shte svikna no menuto e 10 pyti po-zagubeno ot tova na tozi siemens s kojto sam sega (s55). a na novite nokii i siemens-i menuto e oshte po-zle. az lichno sam v nedoumenie kakvo da si vzema ako ne daj si boze tozi telefon vzema da go schupa ili zagubja. a na samsung software-a me drazni otkroveno kazano. imah T100 ili neshto podobno - njakakva promocia bjaha napravili mtel predi 2 godini i se izlygah togava - che i 2ma priateli me posavetvaha kolko dobar bil toja samsung ta posle 2 meseca nervi i pak sestrichkata mi namaza nov telefon :)

za men svesten telefon e nokia 6100 ako samo shte se govori (ili sms-i i t.n. - klaviatuarata mu e udobna, ultra lek e i bateriata mu darzi dosta vreme) ... ili pyk 6230 za kojto naistina se kolebaja no neshto me smushtava po kopchetata pyk s tozi siemens s55 moja dokato mu svikna s krivata mu klaviatura mina izvestno vreme, a tazi nokia ima i vazmoznost da i se rygat flash karti i t.n.

ako moga da ti dam savet - vzemi SE prosto shtoto ot 2ta telefona verojatno e po-malkoto zlo. Samsung imah i bjah krajno iznerven ot typoto mu menu. Ama az i Sony Ericsson imah i ne bjah osobeno vpechatlen, oshte poveche che neshto mi beshe neudoben kato kopcheta. No pone ne me drazneshe :)

aj stiga be kvo im haresvate na SE ne moga da razbera. vzeh si K700i i sled 1 sedmica go podarih na sestra mi. kato djalan kamak e tva. parvonachalno misleh che shte svikna no menuto e 10 pyti po-zagubeno ot tova na tozi siemens s kojto sam sega (s55). a na novite nokii i siemens-i menuto e oshte po-zle. az lichno sam v nedoumenie kakvo da si vzema ako ne daj si boze tozi telefon vzema da go schupa ili zagubja. a na samsung software-a me drazni otkroveno kazano. imah T100 ili neshto podobno - njakakva promocia bjaha napravili mtel predi 2 godini i se izlygah togava - che i 2ma priateli me posavetvaha kolko dobar bil toja samsung ta posle 2 meseca nervi i pak sestrichkata mi namaza nov telefon :)

za men svesten telefon e nokia 6100 ako samo shte se govori (ili sms-i i t.n. - klaviatuarata mu e udobna, ultra lek e i bateriata mu darzi dosta vreme) ... ili pyk 6230 za kojto naistina se kolebaja no neshto me smushtava po kopchetata pyk s tozi siemens s55 moja dokato mu svikna s krivata mu klaviatura mina izvestno vreme, a tazi nokia ima i vazmoznost da i se rygat flash karti i t.n.

ako moga da ti dam savet - vzemi SE prosto shtoto ot 2ta telefona verojatno e po-malkoto zlo. Samsung imah i bjah krajno iznerven ot typoto mu menu. Ama az i Sony Ericsson imah i ne bjah osobeno vpechatlen, oshte poveche che neshto mi beshe neudoben kato kopcheta. No pone ne me drazneshe :)

офтопик : ти на телефон не можеш да случиш явно ... :) аз съм с к700 и нямам забележки към менюто даже си е доста по-подредено от на нокийте ама аре... всеки си има мнение

съгласен съм че клавиатурата му е малко неудобна за ползване ама е с една класа над 6100 ... :)

по темата : SE S700 !!! аз лично бих избрал него щото самсунг не ме кефят като марка .... откровенно телефоните са им тъпи и се повреждат много бързо

само дето им правят бляскави реклами!!!

офтопик : ти на телефон не можеш да случиш явно ... :) аз съм с к700 и нямам забележки към менюто даже си е доста по-подредено от на нокийте ама аре... всеки си има мнение

съгласен съм че клавиатурата му е малко неудобна за ползване ама е с една класа над 6100 ... :)

da imash da vzimash. butonite na 6100 sa po-udobni za natiskane i sa po-razdeleni taj che e po-udobno da se raboti sas nokia-ta otkolkoto sas SE

tarseneto v telefonnia ukazatel sashto e po-udobno kakto na siemens s55 taka i na nokia 6100 - jena mi e s nego i e dovolna samo che na men ne mi e dostatachen shtoto njama bluetooth i njakoi drugi extri - primerno na siemens-a mi e mnogo udobno che kato shortcut moga da napravja ne samo da zvanna na daden chovek ami i njakva funkcia - primerno alarma, calculator, new sms...

tretoto neshto koeto ne mi haresa e che njama butoncheta - zelena i chervena slushalka. predpochitam tochno za tova da si imam specialni butoni

a sega pregledah koj vsashtnost e SE s700 - ebasi parcheto e tova chudo + che taja istoria sas varteneto ne mi haresva na men. telefon sas vartjashti se chasti ili takav deto se otvarja spored men e super neudobno, a i tova che e po-nestabilen - t.e. shansa da go pochupish ako leko go iztarvesh ili natisnesh dokato ti e v dzoba e po-goljam otkolkoto ako e v 1 korpus vsichko.

gyzariata e drugo neshto no trjabva da e udobno vse pak. a naj-udobno e kogato e po-malak telefona i ne ti tezi v dzoba tolkova i ti e udobno da go polzvash za glavnoto mu prednaznachenie - da govorish s nego (i da pishesh sms-i chat-pat).

Твърдо ти препоръчвам SonyEricsson S700, пред D500 на Samsung. В списание ТЕЛЕФОН броя от февруари сравняват камерите на няколко топ телефона: Нокиа 6670, 6630 ( камерата на посlедния е същатата като на 7610 ), Sagem myX-8, Samsung D500 SonyEricsson S700i. Спечели SE S700i следван от Nokia 6670 и Samsung D500. След като държиш на камерата това би трябвало да ти помогне!

Ако аз бях на твое място бих избрал Нокиа7610, има също отлична камера, 20г. по-лек е и най-вайното му предимство- Симбиан. Ако това е от значение за теб вземи него.

В момента съм с Нокиа 6230. Предпочетох го заради компактния дизайн, многото функции, слота за ММС карта и нелошите снимки, които всъщност са супер като се има предвид, че камерата му е едва 0,3 Mpix, на всичкото отгоре не е и много тежък!! :rolleyes:

P.S. Виж http://www.gsmarena.com/.

P.S. 1 Santa, всеки има право да хареса някакъв телефон и да му се кефи, така че не насаждай субективното си мнение, моля! :ph34r:

Nedei da si vzimash nito SE nito Samsung shtoto i dvete marki sa super zle !!! S izkliuchenie na P seriqta na SE :D Lichno oqta preporyka e da si namerish nqkakva Nokia na cenata na SE ili Samsunga! Prosto shte te izkara poveche vreme i vednyj svinesh li na Nokia drugo nqma da iskash :punk

Nedei da si vzimash nito SE nito Samsung shtoto i dvete marki sa super zle !!! S izkliuchenie na P seriqta na SE  :D  Lichno oqta preporyka e da si namerish nqkakva Nokia na cenata na SE ili Samsunga! Prosto shte te izkara poveche vreme i vednyj svinesh li na Nokia drugo nqma da iskash  :punk

/офтопик/

Това да кажеш тая или оная марка смуче (става въпрос за големи и известни марки) е пълна тъпотия. Когато става въпрос за телефони, най-важен е конкретния модел!

@ROBIN не се подлъгвай да сравняваш телефоните само по функциите!!! Намери някой който има такъв и разбери какво му харесва и какво не, защото често се случва изпълнението на някоя функция да куца. Добър вариант е и да прочетеш мненията на потребителте в gsmarena.com

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...