Jump to content
BulForum.com

Програма за компютърна анимация

Imago

Recommended Posts

Пробвах с търсачката и не намерих подобна тема, сори ако има вече.

Както и да е искам да ми проръчате някаква по-елементарна програма за анимация . Трябва ми за 1 проект от училище-нещо за 1-2 малкки филмчета. Аз си мислах за Flash, но ме интересува има ли и друга алтернатива ?

Виж в Download.bg/Разработчици/Анимация

Там има много програми. Едната, беше нещо като Coffee Cup GIF Animator съм я пробвал от любопитство, работи елементарно, но иска като всяка анимираща програма последователни кадри, за да пресъздаде движение.

Виж в Download.bg/РазАаботчици/Анимация

Там има много програми. Едната, беше нещо като Coffee Cup GIF Animator съм я пробвал от любопитство, работи  елементарно, но иска като всяка анимираща програма последователни кадри, за да пресъздаде движение.

Ima li nqkakav drug nachin za razdvijvane na animaciata osven kadar po kadar....v smisal moje li da se iz4islqvat ot pc-to nqkoi dvijenia

Има една проргарама на име ToonBoom.Тя е най-лесната.Но несъм я виждал в Нет-а. :confused Ако някой я намери да каже иначе Флаша също е добра.

Някой може ли да ми обясни по-подробно за Макромедиа Флаш 6. Нещо помощ на БГ, ако може. Успях някви драсканици да направя. Ама ще ми кажете ли как е направено, например това

Да, ама като дам десен бутон ми пише About Macromedia 7. A и не ми се занимава със толкоз професионални програми като Маya. Може ли да ми дадете някви туториали. За Макромедиа Флаш де. Ако може и да са на БГ. Ще съм много благодарен, ако някой намери нещо такова.

KAKAKAKA

AlekS ти направо ги фърли в тъча с тая мая , поне д абеше дал нещо по лесно за пример като MAX7

Момчета я кажете първо за каква анимация става въпрос 2Д или 3Д ???

след това ще намерим програма...

Флаша е добър и мисля че за 1 2 дни ще се научите да рисувате(това не означава че ще можете да си правите бутони или нещо от сорта(елементарно))

Уроци , но не на бг тук

Обаче тва са уроци за дизайнери

Някой може ли да ми обясни по-подробно за Макромедиа Флаш 6. Нещо помощ на БГ, ако може. Успях някви драсканици да направя. Ама ще ми кажете ли как е направено, например това

Като го гледам мисля че е рисувано на CorelDRAW и после е импортвано в флаш

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...