Imago Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 Пробвах с търсачката и не намерих подобна тема, сори ако има вече. Както и да е искам да ми проръчате някаква по-елементарна програма за анимация . Трябва ми за 1 проект от училище-нещо за 1-2 малкки филмчета. Аз си мислах за Flash, но ме интересува има ли и друга алтернатива ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
valbg54 Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 Виж в Download.bg/Разработчици/Анимация Там има много програми. Едната, беше нещо като Coffee Cup GIF Animator съм я пробвал от любопитство, работи елементарно, но иска като всяка анимираща програма последователни кадри, за да пресъздаде движение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Macromedia Director, но той е доста професионална праграма. С него се правят shockwave анимация и игри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
E-Rection Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Пробваи Swish. Зарибена е и е лесна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan_t_st Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Razpravqha mi za 3D Studio, no tq mai e po profesionalna. Probvah na skoro SWISH i dosta napodobqva na flash da ne kaja kopira. Spored men Flash 6te ti svyr6i nai dobra rabota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTASY Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Виж в Download.bg/РазАаботчици/АнимацияТам има много програми. Едната, беше нещо като Coffee Cup GIF Animator съм я пробвал от любопитство, работи елементарно, но иска като всяка анимираща програма последователни кадри, за да пресъздаде движение. <{POST_SNAPBACK}> Ima li nqkakav drug nachin za razdvijvane na animaciata osven kadar po kadar....v smisal moje li da se iz4islqvat ot pc-to nqkoi dvijenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Има една проргарама на име ToonBoom.Тя е най-лесната.Но несъм я виждал в Нет-а. Ако някой я намери да каже иначе Флаша също е добра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 Corel Draw RAVE tq e ne6to podobno na Flash Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 Някой може ли да ми обясни по-подробно за Макромедиа Флаш 6. Нещо помощ на БГ, ако може. Успях някви драсканици да направя. Ама ще ми кажете ли как е направено, например това Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Maya 6.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Maya 6.0 <{POST_SNAPBACK}> Да, ама като дам десен бутон ми пише About Macromedia 7. A и не ми се занимава със толкоз професионални програми като Маya. Може ли да ми дадете някви туториали. За Макромедиа Флаш де. Ако може и да са на БГ. Ще съм много благодарен, ако някой намери нещо такова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vastril4o Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 KAKAKAKA AlekS ти направо ги фърли в тъча с тая мая , поне д абеше дал нещо по лесно за пример като MAX7 Момчета я кажете първо за каква анимация става въпрос 2Д или 3Д ??? след това ще намерим програма... Флаша е добър и мисля че за 1 2 дни ще се научите да рисувате(това не означава че ще можете да си правите бутони или нещо от сорта(елементарно)) Уроци , но не на бг тук Обаче тва са уроци за дизайнери Някой може ли да ми обясни по-подробно за Макромедиа Флаш 6. Нещо помощ на БГ, ако може. Успях някви драсканици да направя. Ама ще ми кажете ли как е направено, например това Като го гледам мисля че е рисувано на CorelDRAW и после е импортвано в флаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.