Jump to content
BulForum.com

vlastta

QUEST

Recommended Posts

Mi ot taya nashta vlast napravo mi pisna,neznam shto oshte ia turpim...ma kvo mojem da napravim de!Vseki tova se pita...mi aide da se pitame samo,taka shte ni e po lesno.Prili4ami na edna sbirshtina ot niakvi kompleksari deto za razlika ot kompleksarite tuka dori ne gi e sram da se pokazvat pred kamerata.Prili4a malko na edno mesto deto vsi4ki se laiat edin na drug i se rep4at,ma nali za tova e bate da kazva kade kak da se pishe,kakvi sa pravilata na igrata,kade da se sloji zapetaia,kade ne e slojena pravilno i t.n.Na niakoi kato im se dade malko vlast,kolkoto i da e nezna4itelna se opitvat da se praviat na veliki,vse edno celiat sviat im e v racete...haha basi looserite...sha sa pukna ot smiah..A BE KOI STE VIE BE,ne stiga 4e ne prili4ate na edin sredno statisti4eski bulgarin ami otgore na tva se i opitvate da ni nakarate da vi igraem po svirkata.Mi iskam da vi go kaja...MOJE DA SI GO ZABUTATE TOLKOVA DULBOKO 4E DORI I S TRIIZMEREN VIDEOZON DA NE MOGAT DA VI GO NAMERIAT!Sha mi se praiat na veliki...LOOSERI takiva,elate v realnia vivot da vidite kvo stava,kvo mi opredeliate pavila...ei sia shsa po4nat vaprosi ot roda..shto ne si pisal na BG....i t.n.,ami shtoto taka si iskam.Mejdu drugoto ne pia alkohol...

Още един другар по безмозъчие.

SEMPER FIDELIS=VINAGI VEREN,na vlastta mojebi?ne se drusam be hora

LAME ONE,nali ti go razbirash?kav e problema? Ako vzema da pisha malko po iasno nali Ognian GERDJIKOV sha ma....izgoni ot parlamenta?

Az sum protiv.Voleizevlenieto si go zadrujte za sebe si v takiva situaci na polojitelen patriotizum.Nishto protiv da koemntirame dadenata tema no kato gledam mai samo postera vzima neshtata na seriozno ostanalite vkluchili se razsujdavat nad sustoqnieto mu v koeto e pisal temata.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...