Jump to content
BulForum.com

Купувам дъно EPOX 8RDA+

Recommended Posts

ОК, но тъй като ти си продавач, е редно ти да уточниш цената. Мисля, че разумна цена е около 60-70% от стойността на ново. Аз мога да ти кажа 30 лева като разумна цена и това ще е сбъднат сън, ама ти няма да го продадеш за толкова ;) Но не очаквай да се сбъдне и твоята мечта - да ти го купя на стойността на ново - 10лева... Не съм толкова закъсал, идеята ми е да оттърва някой на достойна цена ако е правил ъпргейд и му е останало излишно дъно B)

Za teb razumnata cena moje da e edna za men moje da e druga!Budi po konkreten i kaji tochna suma....kolko davash da rechem za dunoto ot signaturata mi 8rda+ rev2.2....?

Все пак ще дадеш ли някаква цена или просто питаш? Давам ти 90 лева за начало. Убеди ме да ти дам повече B)

Все пак ще дадеш ли някаква цена или просто питаш? Давам ти 90 лева за начало. Убеди ме да ти дам повече B)

Pitam poneje mislia da minavam na DFI......90 leva e dobra cena.......,no prosto oshte ne sum se reshil dali da pravia takuv Upgrade i dali vaosbhte si zaslujava!Ako resha da go prodavam go imash na tazi cena........nai verooitno mnogo skoro shte imash po konkreten rezultat!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...