twoface Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 ако някои може да ми даде линк за да ги изтегля от някаде картата е старички и за това не мога да намеря драйвер а пък и windows не може да е разпознае и най -важното компютера има win 95 за това има не мога да ги намеря. МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirkitov Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 Тук съм ти качил драивера истигли си го. http://play.evrocom.net/dl/incoming/Krasimir/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 надявам се че това дето киркитов ти е дал ще ти свърши работа ако не дай си е майла и ще ти пратя няколко файла те трява да са щото до скоро бях със абсолютно същата ама я смених и сега ми стои във шкафа в текиисето Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 ако някои може да ми даде линк за да ги изтегля от някаде картата е старички и за това не мога да намеря драйвер а пък и windows не може да е разпознае и най -важното компютера има win 95 за това има не мога да ги намеря. МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО <{POST_SNAPBACK}> Занапред използвай тази тема за драйвери Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.