Jump to content
BulForum.com

Star Wars Republic Commando

Lil Scrappy

Recommended Posts

Стигнах нивото от демото, пада се трето.

Еми къса къса, иначе ако я направят по-дълга ще започне да досажда, а едвали са искали това да стане пичовете на лукас за което трябва да им благодарим, все пак неможеш една игра да я направиш дълга и все интересна с нови видове мисии, нали?

Дано в следващите мисии незапочнат да се повтарят ситуациите и нивата, че до сега имам само добри впечатления от играта, особено от лафовете на другите войници, създават много хубава атмосфера.

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply
все пак неможеш една игра да я направиш дълга и все интересна с нови видове мисии, нали?

Играл ли си Half-Life до край ? А Unreal 2 ? Айде да не изброявам останалите... Republic Commando може да се мине за 3-4 дена без много напрягане, а това е твърде малко. И не само аз мисля така - в почти всяко review на играта го споменават. Това че е кратка не я прави лоша, естествено, но от Lucas можеше да се понапънат и да създадат още поне 1 location...

Свърши?! :confused

Това ли беше всичко!?

До вчера си милсех, че играта няма кусури, освен един два бъга, но като видях края се отчаях, леле как може да направят толкова гаден край!?Появисе онзи смешния и айде другари гледайте си кредитите, добре, че имаше някакви бонус филмчета, да компенсират.Поне да имаше още мисии ама нейсе :( .

Flameblind

И двете игри съм ги минал, но и двете предлагаха по-голяма свобода и различни възможности, ама незнам дали си забелязал/а, но гемплеят нее много богат: иди там, пази този, пази онова, бял бля.Все едно и също.Ама все пак трябваше да има още мисии, изобщо неочаквахм че е толкова кратка, вярно, че навсякаде писаха, че са малко мисиите, но този извънреден край ме вхърли в тъча.Подяволите поне последното ниво да беше по-трудно!!!

Ам не, знаеш ли, не ми е толкова че играта е кратка, колкото до наистина "странния" финал - какво по дяволите стана с члена на групата, с който загубиха връзка ? Къде участват Delta Squad в последвалите военни действия (верно сигурно на филма ще видим историята, но надали ще има D-Squad обстойно разгледани, както можеше да е в играта все пак...). Изобщо останах с някакво усещане за недовършеност, а играта е damn good иначе. Но ако съм прав, също така и взимайки предвид политиката на LucasArts за издаване на игри след филм от поредицата Star Wars (нормално), надявам се да видим много скоро продължението на играта и съответно историята.

Едно нещо признавам на тази игра обаче - успя да ме убеди, че не е задължително да има lightsabers в игра по Star Wars, за да е интересно и с готина игрална атмосфера...

"And he is supposed to be the demolition expert?" - Sev, Delta Squad, while waiting for Scorch to plant another bomb...

This place is giving me the creeps
I like this place - jungle, many lives hiding in bushes and trees all around us, enemyes to be killed...
Ok, now Sev gives me the creeps.
Everything gives you the creeps!

I can't belive it...
What?
I lost the count of my kills!

Тези двамата създаваха цялата атмосфера в играта B) !

Дано да има експанжън, защото това определено си е свеж полъх от тази компания, която през последните години бълват само игри с джадаи!Направо ми писнаха, те вярно са култови ама омръзват, добре, че се появи тази игра, че започнах да си мисля, че ще гледаме само светлини мечове. :wir Ако развият още тази концепция като искарат продължение, което да е по-дълго, по-разнообразно и все така с невероятна атмосфета направо ще ги благословя :D .

Защото и тримта имаха своите характерни черти, на човек да му е кеф да се бие редом с тях.Да се надяваме на продължение :( .

Everything gives you the creeps!

I can't belive it...
What?
I lost the count of my kills!

Тези двамата създаваха цялата атмосфера в играта B) !

Дано да има експанжън, защото това определено си е свеж полъх от тази компания, която през последните години бълват само игри с джадаи!Направо ми писнаха, те вярно са култови ама омръзват, добре, че се появи тази игра, че започнах да си мисля, че ще гледаме само светлини мечове. :wir Ако развият още тази концепция като искарат продължение, което да е по-дълго, по-разнообразно и все така с невероятна атмосфета направо ще ги благословя :D .

Защото и тримта имаха своите характерни черти, на човек да му е кеф да се бие редом с тях.Да се надяваме на продължение :( .

Ще има! :P

• 2 weeks later...

Качваш се в wallker-а и избиваш идващите още гадове. Като приключиш и с тях минаваш нататък. Не си спомням дали се отваряше врата отстрани на walker - а / имам предвид в стената врата, а не в walker-а/ или целия слизаше надолу с платформата върху която стои. Не си спомням. Но определено взимаш возилото. И стреляш с оръдията му.

Качваш се в wallker-а и избиваш идващите още гадове. Като приключиш и с тях минаваш нататък. Не си спомням дали се отваряше врата отстрани на walker - а / имам предвид в стената врата, а не в walker-а/ или целия слизаше надолу с платформата върху която стои. Не си спомням. Но определено взимаш возилото. И стреляш с оръдията му.

10x mnogo stana prosto ne mojeh da vida ot kade trqq da se ka4i6 vuv wallkera ina4e odeve vrutnah igrata i prosto se razglobih.mnogo me zarebi tazi igrica.

Аз съм прост :)

На това ниво с Walker- а вместо с него да избия всичките дроиди + местата отдето се раждат, аз се мъъъъчих само с екипа да го правя тоя номер.

Врътнах я все пак и сега продължавам с KoTOR 2 :D

Браво,4е я цениш толкова много.С нетърпение о4аквам някво продължение или някъв сорт експанжън.Aко излезне нещо такова и него ще го превъртя.[Пак 3 пъти] :rolleyes: :woot :tongue

Браво,4е я цениш толкова много.С нетърпение о4аквам някво продължение или някъв сорт експанжън.Aко излезне нещо такова и него ще го превъртя.[Пак 3 пъти]  :rolleyes:  :woot  :tongue

I az o4akvam s neturpenie,ako izlezne ne6to novo.Sega 6te izliza Star Wars strategiia.Az gledh screen shotove i izglegda6e super iako.Galko,4e nakraia umria 4erveniia. :cry

• 1 year later...

Абе играта я пуснах в менюто но когато дам да играя след като зареди всичко, компютърат блокира и нищо нестава

Само да отбележа че това става само в сингъл плеар

Моля ви някой да ми обясни какво става и как да го оправя :confused

Благодаря предварително

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...