Lil Scrappy Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Kachena e FULL Versiqta na igrata: DOWNLOAD Game Here играта е пипната от сякаде ще се уверите сами Release Date: 03/01/2005 Publisher: LucasArts Genre: Action / Shooter Screenshot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted March 1, 2005 Author Share Posted March 1, 2005 Veche e kachena i FULL Versiqta DOWNLOAD Game blagodarnosti i za Dreamer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alukard Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 Kato gledam Screenklite napravo ligitemi potekoha Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 Чух че нещо играта била бъгната,но не разбрах самата игра или крак-а.Има ли такова нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted March 1, 2005 Author Share Posted March 1, 2005 Mi neznam as igrata e drapnah ot bubu.to zashto dreamer oshte ne e beshe pochnal i pri men si tragna ot ras moga da kaja che grafikata e neveroqtno dobra igrata izobshto ne e za ispuskane edit: Daje sega shte si e drasna hem i mqsto shte si osvoboda Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 Крак-а е nuked. Според мен сваляйте играта, пък ако се помолите на Dreamer може да качи и крака отделно от играта, та да свалите само него Тва всичко ако нямате търпение де Ако имате - изчакайте да се качи рилийза на Vengeance Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 emi az toia svalih ot bubu-to i si4ko si ba4ka perfect Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 Според инфото можете да се натъкнете на "random crashes", не че крака изобщо не работи. Играйте рилийза на PCGAME на свой риск Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted March 1, 2005 Author Share Posted March 1, 2005 Mi togava shte pomolim Dreamer da kachi 2005-03-01 PC Game ISOs Star Wars Republic Commando © LucasArts *PROPER* VENGEANCE 99x15 MB pone shte sme sigorni che nqma da ima "random crashes" dobre che ne si e zapisah no kato se poqvi *PROPER* versiqta nqma da mu mislq izobshto Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 Mi togava shte pomolim Dreamer da kachi 2005-03-01 PC Game ISOs Star Wars Republic Commando © LucasArts *PROPER* VENGEANCE 99x15 MB pone shte sme sigorni che nqma da ima "random crashes" dobre che ne si e zapisah no kato se poqvi *PROPER* versiqta nqma da mu mislq izobshto <{POST_SNAPBACK}> в bubu.to вече го има VENGEANCE-а -> http://storage1.bubu.to/-Games_2-/Star_War...oper-VENGEANCE/ та игра пуцалка ли е? като гледам май ги няма моите любими мечове Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 Хаха май се оказва, че кракът на PCGAME работи Чекнете тоя линк http://www.nforce.nl/index.php?m=nfo&id=85803 Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Някой играл ли я е защото я пускам да се сваля и ще я пробвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Незнам аз я играх , минах около 5-6 мисиики , около час игра . Нямаши никакви крашове , бъгове или каквото и да е . Играта ми се видя лека , защото я играх 1024х768 Highest с моят радеон 9600 Про . Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Яка ли е има ли смисъл да я свалям Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 И все пак който предпочита пропъра: http://warez.ru:8080/FTP/GameZ/Star.Wars.R...OPER-VENGEANCE/ След няколко дни ще изтрия другата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 niakoi shte moje li da ka4i samo cracka za6toto ne mi sa svalia cialata igra nanovo thx predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Май няма нужда, защото изглежда, че и двата крака трябва да са перфектни. http://www.nforce.nl/index.php?m=nfo&id=85803 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 emi az sam na polovinata igra privar6il i nito edin crash ne mi e dalo i sam totalno dovolen EDIT: sas taia na PCGAME de Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lauta`Hools`Youth Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 kato startiram igrata mi pi6e: Wrong Disc inserted.Please insert the original disk into your CD/DVD drive. nqkoi moje li da mi kaje kfo da napravq. blagodarq predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 da s seti slu4aino da sloji6 crack-a ? toi e v papkata PCGAME v CD-to kopira6 go v installdir\GameData\System Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lauta`Hools`Youth Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 i tova ne mi pomogna. reinstalnah q i vsi4ko se opravi. blagodarq se pak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lauta`Hools`Youth Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 mamka mu sq iznikna ne6to drugo kogato si napravq nov profil i pusna nova igra ili kampaniq na Loading-a me dropi. na nqkoi slu4valo li mu se e do sega Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 nachi ne znam kakvo stava ama puskam installa i oshte na purvite failove mi kazva cyclic redundany check ako nqkoi go e imal toq problem da kaje kak se opravq p.s stava vupros za "proper" release-a na vengeance Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nax Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 nachi ne znam kakvo stava ama puskam installa i oshte na purvite failove mi kazva cyclic redundany check ako nqkoi go e imal toq problem da kaje kak se opravq p.s stava vupros za "proper" release-a na vengeance <{POST_SNAPBACK}> ако bin-a се разархивира без проблем от RAR-овете, то тва значи че или е прецакан самия бин или нещо в твойто РС не е наред, по-вероятно е бин-а да е скапан, ако не се лъжа на това едното CD също не работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Aze Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Дръпнах, инсталирах, играх! Е без последното . Когато ми зареди играта главното меню не ми се показва. Само едни черно бели или сиви квадратчета, които оформят стая. Ся кво следва Uninstal и пак Instal или има и друга възможност? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.