Jump to content
BulForum.com

Star Wars Republic Commando

Lil Scrappy

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Mi neznam as igrata e drapnah ot bubu.to zashto dreamer oshte ne e beshe pochnal i pri men si tragna ot ras

moga da kaja che grafikata e neveroqtno dobra

igrata izobshto ne e za ispuskane

edit:

Daje sega shte si e drasna hem i mqsto shte si osvoboda

Крак-а е nuked. Според мен сваляйте играта, пък ако се помолите на Dreamer може да качи и крака отделно от играта, та да свалите само него ;) Тва всичко ако нямате търпение де :) Ако имате - изчакайте да се качи рилийза на Vengeance

Според инфото можете да се натъкнете на "random crashes", не че крака изобщо не работи. Играйте рилийза на PCGAME на свой риск :)

Mi togava shte pomolim Dreamer da kachi

2005-03-01 PC Game ISOs Star Wars Republic Commando © LucasArts *PROPER* VENGEANCE 99x15 MB

pone shte sme sigorni che nqma da ima "random crashes"

dobre che ne si e zapisah no kato se poqvi *PROPER* versiqta nqma da mu mislq izobshto

Mi togava shte pomolim Dreamer da kachi

2005-03-01 PC Game ISOs  Star Wars Republic Commando © LucasArts *PROPER* VENGEANCE 99x15 MB

pone shte sme sigorni che nqma da ima  "random crashes"

dobre che ne si e zapisah no kato se poqvi *PROPER* versiqta nqma da mu mislq izobshto

в bubu.to вече го има VENGEANCE-а -> http://storage1.bubu.to/-Games_2-/Star_War...oper-VENGEANCE/

та игра пуцалка ли е? :D

като гледам май ги няма моите любими мечове

Незнам аз я играх , минах около 5-6 мисиики , около час игра . Нямаши никакви крашове , бъгове или каквото и да е . Играта ми се видя лека , защото я играх 1024х768 Highest с моят радеон 9600 Про . :)

nachi ne znam kakvo stava ama puskam installa i oshte na purvite failove mi kazva cyclic redundany check :angry1 ako nqkoi go e imal toq problem da kaje kak se opravq

p.s stava vupros za "proper" release-a na vengeance

nachi ne znam kakvo stava ama puskam installa i oshte na purvite failove mi kazva cyclic redundany check  :angry1 ako nqkoi go e imal toq problem da kaje kak se opravq

p.s stava vupros za "proper" release-a na vengeance

ако bin-a се разархивира без проблем от RAR-овете, то тва значи че или е прецакан самия бин или нещо в твойто РС не е наред, по-вероятно е бин-а да е скапан, ако не се лъжа на това едното CD също не работи :blink:

Дръпнах, инсталирах, играх! Е без последното :angry1 . Когато ми зареди играта главното меню не ми се показва. Само едни черно бели или сиви квадратчета, които оформят стая. Ся кво следва Uninstal и пак Instal или има и друга възможност?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...