melo_girl Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Като ми е тъжничко отивам и си пускам музичка, която ВИНАГИ ми помага. И приятелите ми помагат понякога! Сядам и на стълбичките към нас, щтот е къща и е супер! Особено вечер! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 И приятелите ми помагат понякога! <{POST_SNAPBACK}> Ха, завиждам ти ! Поне имаш приятели. А аз съм тъжен много често заради тези мои така наречени "приятели" . И винаги , когато пак нещо съм тъжен заради "приятелите" ми в квартала, отивам у дома и си пускам музика, по-раздвижена и по-бърза. Това ме разведрява. А и освен това обичам да гледам забавни филми и да съм с истинските приятели ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Е, ся! Не че мойте са много, но са истински! 3-4, но от тези които ме познават! Така е малко по-добре, щото някои хора познават целия град и накрая пак са нещастни! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Намен пък не ми се случва често такива работи (даже мога да кажа ,че не ми се е случвало) , обяче днес незнам кво стана и секи квото ме пита и се дразна много и ме е яд за всичко и чак немога да повярвам къв съм зъл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Е, ся! Не че мойте са много, но са истински! 3-4, но от тези които ме познават! Така е малко по-добре, щото някои хора познават целия град и накрая пак са нещастни! <{POST_SNAPBACK}> Еми аз тези , които ги мислех за "истински" се оказаха пълни противополижности на това, което си мислех . Много жалко, защото аз лично ги уважавам и искам да съм приятел с тях, даже един от тях го мислех за "най-добър приятел". А тези , които ми бяха уж само за компания от училище , се превърнаха в така наречените "истински" приятели. Защото не се подиграват, не ме предават , не ме избягват, а точно обратното. С тях се чувствам добре и в приятелска обстановка Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Важното е че си имаш приятели! Плюс нас от форумчето! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Мене приятелите ми пък не могат да ме разведрят. Най-много да ме ядосат и да избие на агресия ако не съм офлянкан преди тва или е от тия злобните депресии, при които се чувстваш сам сред тълпата... Главно ТЕ ми създават лошото настроение с маниите си за конкуренция, ама кво да правя - приятел съм им ПП: Тва е напоследък проблема в отношенията ми с тях, ама отивам в друга тема вече(Скорп, не знам кой си имал предвид - мен или dunata и не го обръщам на смислен отговор) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Ти си им приятел, а те на теб?? Това, което описваш според мен НЕ Е приятел! Внимавайте малко повче при употребата на тази дума... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Ти си им приятел, а те на теб??Това, което описваш според мен НЕ Е приятел! Внимавайте малко повче при употребата на тази дума... <{POST_SNAPBACK}> Не. Аз искам да им бъда, преди бяхме (или поне с повечето от тях) , ама сега се правят на какви ли не - много отворени и всякакви там . Сигурно е много гъзарско за такива като тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Не. Аз искам да им бъда, преди бяхме (или поне с повечето от тях) , ама сега се правят на какви ли не - много отворени и всякакви там . Сигурно е много гъзарско за такива като тях <{POST_SNAPBACK}> Понякога трябва да се замислиш и за обратната връзка . Не само поведението на приятелите към теб , ами и твоето към приятелите ... ---------------------------------------------------------------------------------------- Иначе предпочитам когато ми е тъжно да съм сам . Да помисля малко , да ми мине , а пък после всичко си се нарежда . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Понякога трябва да се замислиш и за обратната връзка . Не само поведението на приятелите към теб , ами и твоето към приятелите ... <{POST_SNAPBACK}> Мда. Прав си. На последък доста мислих над точно това и усетих къде са моите грешки. Опитвам се да ги поправя , но едва ли ще бъде лесно. Разбирам , че съм грешил доста пъти и само се надявам да не е твърде късно , за да можем пак да сме си приятели ... P.S. Спирам да пиша, че стана темата за "приятелите" Link to comment Share on other sites More sharing options...
EndOfAllHope^ Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Имам няколко варианта. Когато ми е тъжно може да седна в ъгъла на стаята пускам си някой балади и ако усетя, че това в мен надделява просто се разплаквам. Ако навън е дъжновно просто излизам и се разхождам с часове отивам на някоя пейка където някога ми е било спокойно и щастливо! Много зависи от моментното ми хрумване. Понякога когато ми е тъжно пускам да речем NorTheR за да ме избие на агресия... Зависи за какво тагувам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Много интересно, на мен Norther ми действат пречистващо, изпълват ме с енергия... Виж Children Of Bodom... къртя света после ::Ред:: Да, в #metal сме се засичали. С брат ти доста често се виждаме, даже днес имаше идеи да му ходя на гости в новата квартира, ама няма да стане.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EndOfAllHope^ Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 CoB са просто невероятни А The`ScorpioN с тебе ако не се лъжа сме се засичали в Ирц, мисля даже че е било и в някой от каналите на Children:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Сега се сетих , че преди си пусках Линкин Парк и действаше Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio_bg Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Аз пък обикновенно отивам пред уредбата и си пускам некоя песен(като иматe в предвид, че си падам по ретро т.е. песни от 80s)и надувам на max. YO Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Качвам се на колата,газ на музиката и отивам на полигона малко да се повартя и се пребирам...а когато това е невазможно (в смисал няма бензин) излизам и почвам да се разхождам по булеварда,паля си една цигара и си мисля Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Сега се сетих , че преди си пусках Линкин Парк и действаше <{POST_SNAPBACK}> То па баш тва действа ... тва може да те комплексира и депресира повече ... нещо по-брутално би подействало по-добре Качвам се на колата,газ на музиката и отивам на полигона малко да се повартя и се пребирам...а когато това е невазможно (в смисал няма бензин) излизам и почвам да се разхождам по булеварда,паля си една цигара и си мисля <{POST_SNAPBACK}> Мнооо гъзари се завъдиха в тоя форум ... пари за книжка, кола и тунджа ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Мнооо гъзари се завъдиха в тоя форум ... пари за книжка, кола и тунджа ... <{POST_SNAPBACK}> е че какво?!да не би да ти пречат нещо? хех,крийте се от мен 'гъзари' ! Аз пък онзи ден изгледах един филм докато бях тъжна и ми мина сдуханото .Може и самият филм да ми е подействал .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Извинявам се, ама предишната реплика беше тъпа. Еквивалент: "вчера бях на открито като заваля дъжд... може и от това да съм бил мокър след това"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 В "Найлона" с бира в ръка, сам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Освен да вися на скалите над Античния театър, обикалям по улиците безцелно и сама.Или пък си взимам някой приятел, много бира, намираме си удобен камък за сядане и всичко изчезва за няколко часа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Извинявам се, ама предишната реплика беше тъпа. Еквивалент: "вчера бях на открито като заваля дъжд... може и от това да съм бил мокър след това"... <{POST_SNAPBACK}> много следиш моабета :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Търся копчето "restart" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Отивам на варез мийтинг за да ми стане още по-кофти . Иначе се свивам в някое кюше вкъщи и чета книга. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.