Guest Phoenix Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Отивам на тепето (Младежкия хълм или Сахат тепе) или просто паля колата и се разкарвам из града Промяната на обстановката разсейва и помага В други случаи се напивам класически като свиня и постигам почти същия ефект, с малко повечеко усложнения след това Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 nau4i se da pu6i6 s lula 6ot alkohola posle e....pak i benzin za kolata... Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Важно е и какво има в лулата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 trevicata vlo6ava ka4estovoto na pu6eneto sled tova no ako si ima6 lula samo za treva (kakto az) stava mnoooooooooo mazalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 e puk ,dai q PipeFan taq lula malko i nasam Link to comment Share on other sites More sharing options...
antychrist Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 zavisi we na men sled tva ni6to mi nqma, a pari za benzin ne davam. ina4e az obi4am sy6to na tepeto ili pak si se pribiram u nas i slu6am muzika i piq , ama mnogo piq.Vsy6tnost kato se zamislq skoro ne sam bil tyjen :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Ostavam ssi ponqkoga vsakshti i si puskam muzika...Uspokoqva Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMbo Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Nai-4esto ili po4ti vinagi obikalqm s kolata iz grada kakto kaza ve4e i Phoenix.... naistina e mnogo uspokoqva6to! A i az sam na Nafta i gori i po malko extra Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Аз пък се разхождам.....Като излизам не се качвам на рейс или такси, а просто вървя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Aze Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 На мен, когато ми е тъжно, хващам си дескмена, надувам звука до дупка иси пускам Бах или Моцарт . Много оспокоява. Но и номера с тревата върши работа. Малко си , но пък и забравяш за всичките си проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlado Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 na terasata bohwam edin joint.hahhaahahahahahh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 V edna kniga(slu4ka s ku4e prez no6ta mai be6e) edno mo4me se ospokoqva6e kato si puska6e radioto mezdu dve stancii(bql 6um) i si go dolepq6e do uhoto...de da znam moze deistva Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Стоя,блея и размишлявам!!!Ако не,пък излизам някъде!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 da i posle sled vreme puka6 horata po ulicata Link to comment Share on other sites More sharing options...
kembal Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 правя си 1 чекия и ми става гот Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Отивам на тепето (Младежкия хълм или Сахат тепе) или просто паля колата и се разкарвам из града Промяната на обстановката разсейва и помага В други случаи се напивам класически като свиня и постигам почти същия ефект, с малко повечеко усложнения след това <{POST_SNAPBACK}> offtopic: затова ли беше фиркан като г*з оня ден в папарака Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 аз хващам bike-а и праша към асеновград , от там надолу по реката вадя нещо за пиене или пушене и така .... друг вариянт е да се ка4а на бунарджика и да си кисна там 1-2 4аса най бързо се оправих когато един път с приятел се ка4ихме до св. димитър параклиса(над аснвгрд) мноо е яко там опекох ме си някво месо и изобщо бях забравил кво ми е на главата също яко е да си викнеш някоя приятелка която да е добър слушател и да си излееш душата ... па4ите(но не вси4ки само advanced pa4ite ) имат своиството да успокояват Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Аз пък ако имах книжка сигурно щях и аз да се разкарвам някъде. Но за сега си пускам някаква музика (без чалга), и размишлявам защо е станало така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lina Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Зависи за какво ми е тъжно. Ако съм се разделила със скъп човек, си пускам балади, плача и си мисла за всичко преживяно заедно. Ако по друга причина съм тъжна най - добре ми идват репетициите в залата (балет) или отивам на гребната да тичам - въпреки че живея далече от нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Зависи за какво ми е тъжно. Ако съм се разделила със скъп човек, си пускам балади, плача и си мисла за всичко преживяно заедно. <{POST_SNAPBACK}> И аз имах някъв такъв период преди време. През последната година обаче бях особено на алкохол - но не помага и даже прави нещата по лоши. Виж за тревата не знам. Но в интерес на истината това което правя е да си пусна някоя музика подходяща за целата като например Aphex Twin - Selected Ambient Works Vol.2 или нещо от сорта. Преди време се лекувах със Slipknot, KoRn и Deftones.. но пак не помага много. Затова на всички ще препоръчам просто да се опитат (колкото и да е трудно) да сменят за момент обстановката, както вече препоръчаха някои от съфорумниците мисля че е най-доброто решение за момента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 mi posabiram si horata i otivame v nqkoq kra4ma ili bar ili nai-huu i 2te. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myth Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Хм, различно, например обичам да ходя в "Безистена", сам сядам на бара слушам музика и пия бира. Ама все ще се намери някой да ми развали самотата. Друг път си надувам музиката, нещо твърдо обикновено, и се ровя в нета. Понякога някой гейм също помага. Обичам също, откакто имам кола, да си пусна музиката и да обикалям безцелно и града. Когато преди доста години бях в казармата просто сядах край морето, няма нищо по-успокояващо от това. Жалко, че в Пловдив си нямаме море. Наистина морето на мен ми действа най добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Обичам също, откакто имам кола, да си пусна музиката и да обикалям безцелно и града. <{POST_SNAPBACK}> Това е идеалния начин да се успокоиш Е малко солено излиза, но действа всеки път. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mureto Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 и на мен най-много ми помага колата.обикалям безцелно с усилена почти докрай музика.The Crystal Method най-много ми помага.с пиене сам пробвал доста пъти но става още по-лошо.връхлитат те спомени и става кофти.като съм тъжен изобщо не ми пука колко гас ще изгоря.майната им на сички к...ви и тва е!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctora Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Da se nafirkam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.