bluedog Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 naskoro praviha remont na edin most i kogato mi e tujno slizam po nasipite sqdam na edin kamak gledam vodata po 1-2 4asa ako e po zales slance ima po dobar efekt Link to comment Share on other sites More sharing options...
dahter4eto Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 КОГАТО МИ Е ТЪЖНО ОБИЧАМ ДА СЪМ САМА - ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ НА ВЪЗДУХ, ПО ВЪЗМОЖНОСТ СРЕД ПРИРОДАТА И ДА ДУХА СИЛЕН ВЯТЪР Link to comment Share on other sites More sharing options...
abacab Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 Ми на мен като ми е тържо по принцип се разхождам в тъмното. Но когато няма никой. просто си вървя и слушам тишината, ако е възможно Или излизам когато вали. Поне мен много ме успокоява когато ме вали. в началото е малко гадно докато се намокриш, но после сякаш нищо вече не ти пука. Незнам дали друг го е правил, но може да пробва, мен ме успокоява Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 Това за дъжда и тишината го подкрепям на 100% . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 да си седя сама да си слушам музика и да гледам през прозореца... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 Миналия ден открих изненадващо добър начин за справяне с лошото настроение. Бях решила да се омажа от депресия след една случка на работа, в главата ми бучаха най-нещастните песни на Колдплей и се прибирах към мизерния Студентски град, и... о, чудо! Срещам на входната врата най-ужасната колежка от университета, която реши да ми разказва занимателни случки от живота си... половин час и няма мърдане! Толкова бях щастлива, когато ме освободи, че направо не ми се занимаваше с Голямата Депресия Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAIKATA Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 На някво тъмно местенце например даскалце посред нощ с mp3 playera и цигари мноо аиляк Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 На някво тъмно местенце например даскалце посред нощ с mp3 playera и цигари мноо аиляк само дето е на люлката тъмното местенце Link to comment Share on other sites More sharing options...
abacab Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 На някво тъмно местенце например даскалце посред нощ с mp3 playera и цигари мноо аиляк По някога ходя да потичвам така в тъмното, като ми е тъпо. с плейъра пак става но повече тишината ми харесва. А за цигарите, повече ме успокояват през нощта, след 1-2 часа, на терасата, да седна и да слушам гласовете в далечината мога да заспя така Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 зависи какво е породило тъгата ми има случай когато си се ядосвам . че ми е тъжно и тогава , обичам , да съм със супер лигавите хора околко мен , които да ме измъкнат ... понякога обичам да съм сам ... среднощна разходка ... може и малко музика ... но в повечето случй без .... паля цигара ... мисля си ... понякое време , може да си хукна си тичкам ... до припадък ... изобщо шантава работа ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 В такива ситуации най-вече слушам музика(punk) и си мисля, или пък излизам да се разкарвам около гребната база. Когато съм нервен - тежки физически действия, обичам и да удрям боксовота круша във фитнеса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 одим да търчим, и в залата с железата, в смисъл повече от нормалното :> .. иии кисним в чата да фаним няква нова бройка :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Гледам много хора споделят идеята за тичането ,но как така до сега не съм засичал никого?( може би просто сте не в моя квартал )А коя е тази зала с круша?Щото не знам в Пд да има такава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lexus86 Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 музиката до дупка докато саседите не викнат ченгетата, или пускам да гледам някои филм хапваики нещо и наливаикисе с кола или бира Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 Гледам много хора споделят идеята за тичането ,но как така до сега не съм засичал никого?( може би просто сте не в моя квартал )А коя е тази зала с круша?Щото не знам в Пд да има такава. Зала REFLEX в кичука - като ми изпляска блъскам там и понякога се престаравам че един път я скъсах, а преди имаше и в зала Пловдив на центъра, ама там пък редовно имаше хора дето се престараваха и беше през 2-3 дена скъсана и накрая им писна и вече няма... Link to comment Share on other sites More sharing options...
abacab Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 Гледам много хора споделят идеята за тичането ,но как така до сега не съм засичал никого?( може би просто сте не в моя квартал )А коя е тази зала с круша?Щото не знам в Пд да има такава. Също така и Дайкса в кичука. Като попиташ ти я изкарват и си блъзкаш цял ден, само да нямат тренировки Link to comment Share on other sites More sharing options...
netwarrior1 Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 Качвам се на едни железа над Античния театър и си вися там докато ми мине,или просто хващам ролерите и отивам на гребната(като си карам сама и си мисля,някак ми се пооправя) Хах, дали не сме се виждали там Обичах това място... Аз като тагувам се качвам на колата... и карам... без посока, без идея, без мисъл... просто си шофирам и оставям радиото да ме изненада с някоя песен.. Когато ми е тъжно си пускам възможно най-тъжната песен и след известно време ми минава.Ако ли не-започвам да хварлям разни работи през терасата или да чупя нещо.Но по принцип с песента сум се оправила. Хаха познавам още един човек който прави същото (със хвърлянето на предмети през терасата) но не когато е тъжна а когато пийне Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Току що ходих да бягам. Направих 20 обиколки на стадион като последната беше спринт. Доста помага...толкова много въздух отива за движението, че за мозъка нищо не остава и съответно човек не мисли за нищо ПП Все още си мисля, че можеше да излезе не лош спортист от мен, ама здраве да е Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Кой стадион това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Кой стадион това? Един от тези на НСА в София. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Ахм ,щото за в Пд щях да са зачудя на кой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Отивам на едно по-добро място. Мястото се казва: Boards of Canada - In a beautiful place out in the country Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Един от тези на НСА в София. бонсист? смениха ли му гумите? онтопик:никъде не ходя когато ми е криво, щото ша се налаг вечно да съм някъде другаде. седя си на място и си оправям проблемите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 ами в такива случаи съм в къщи и блея в една точка докато тв-то работи или пък съм на компа със слушалки и съм надул музиката на мах и пак бля в една точка и обикновенно предпочитам да съм сам Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekto Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 Kogato mi e tujno se zatvarqm v banqta-nai-spokoinoto mqsto v edna ku6ta. Mnogo uspokoqva6to mi deistvat i ti6inata, izlu4vaniq hlad ot plo4kite,puk i ako zagasq i lampata i ekstra Ako ima nqkoi v ku6ti-hva6tam koleloto i da me nqma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.