DON_CHEFO Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 Просто оставам в нас и си пускам DMX - What these bithes want from my nigga и малко по-късно съм ОК Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 качвам се в колата, надувам някви генгста рап парчета и карам бавно из прекрасните пловдивски улици. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 Като ми е много ,ама много кофти отивам да тичам...няма значение дали е хубаво времето или не.След малко почва всичко да ти се избистря и да мислиш по-ясно.Иначе като ми е гадно се разхождам из Пловдив или пък слушам музика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 последна спирка на 12,26,29,37 в смирненски Link to comment Share on other sites More sharing options...
NX_Sp1R17 Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 Ако ми стане гадно слушам музика("Mike Oldfield - The song of the sun" много помага),или по възможност се разхождам в дъжда,Апа ако може и двете ще сам "FRESH" цяла седмица! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 В момента мъда определя дали съм ядосан или тъжен бирата помага понякога . Но определено , когато ми е тъжно надувам музиката или излизам да се разведря нанякъде . Link to comment Share on other sites More sharing options...
C0oL_BoY Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 mi kogato mi e tujno otiam pri moita priqtelka i si prekarvam edna ve4er u tqh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 Просто оставам в нас и си пускам DMX - What these bithes want from my nigga и малко по-късно съм ОК Изглежда не съм единствен , много ме надъхва тая песен Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 аз отивам на близките люлки ,но все ще се нмери някой смотан полицай я да ме изгони,я да ми вдигне кръвното с малоумни въпроси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 v kra4mata... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 на мен поне ми е близо гребната, та като ми се скофти си хващам маратонките и отивам да бягам .... един фр ме беше посъветвал, че психическа болка лесно се премахва чрез физическо натоварване... 2 гребни и си патрон... и с една става... пък и с ходене.... поне си на въздух и на открито, което е мн важно в депресирани ситуации Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Качвам се в колата,пускам метълче и обикалям града Много успокояващо действа Link to comment Share on other sites More sharing options...
LinuxChild Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Ами разхождам се до кв. Гагарин, където живеехме докато бях малка и преди да се прибера вкъщи вече ми е минало, особено когато минавам покрай старата си детска градина и виждам дупката в оградата, откъдето доста често се измъквах от лелките и бягах, тогава ми става смешно и задължително си слушам музика с плейъра (музиката помага ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
EaSteRn_SuN Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 Излизам да се разхождам замислен или гледам Последният Самурай - въздейства. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didi_c Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Аз пък си пускам музика - Аксел Руди Пел и след 15/20 минути слушане имам чувството,че съм презаредена. И ми минава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AFLQKA Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Сядам пред ПЦ'то пускам някоя игра с масакра и си изкарвам яда ! Мноо бързо ме успокоява ... впрочем използвам ПЦто и като хапче против болка , веднага забравям кво ме боли като цъкам нещо.Незнам кво ша праа без него А....да не забравя и метала!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizika01 Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Аз пък отивам до близкия еврофутбол цоквам 2-3 бири ,пускам един фиш ,паля 2-3 фаса и съм добре.Пък ако ударая и някоя печалба пирфектно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuD_1 Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Излизам навънка и се разхождам,за да се разтоваря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pei4 Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Паля една две индийски клечици, слушам музика и паля една цигара Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Miro. Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Oтивам на фитнес и почвам да блъскам с повече тежести от обикновено или ако е по-късно вечерта си пускам силно някоя яка песен и ми минава Link to comment Share on other sites More sharing options...
vintagequeen Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Пускам си Rammstein и почвам да налагам ожесточено някоя възглавница. Ако пък съм депресирана и си мисля, че светът е по-гаден към мен отколкото е приемливо, гледам последните 20 минути на Requiem for a Dream и осъзнавам, че все още има за какво да се живее. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio_bg Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 stoq legnal na divana v hola i gledam v 1 to4ka,dokato ne zaspq ili nqkoi ne uspee da me izkara ot vku6ti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 последните 20 минути на Requiem for a Dream и осъзнавам, че все още има за какво да се живее. Последните 20 минути.. убиват всякакво желание за живот Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 ами любимо място,ако ми е депресирано е младежкия хълм,качвам се чак до върха и сядам на някоя пейка и обмислям,също го правя и когато просто искам да избягам някаде Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 Ах като ми е депресянка гледам да седнапред някоя камина.В тоя момент просто гледам огъня и ако щете вярвайте, ама не мисля за нищо, ама за абсолютно нищо, до такава степен изключвам, че почвам да отговарям машинално.Кво по-хубаво от тва, забтравяш всички грижи и ти става едно такова топличко от вътре (буквално ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.