Jump to content
BulForum.com

Кое безалкохолно питие предпочитате ?

Sempliok

Кое Предпочитате ?  

299 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply
Аз пък имам тука няколко 10-литрови бутилки и хода си пълня вода , я от девин , я от брацигово , голема зарибявка е.Хем си праиш разходка , хем жършиш работа. :bgrin:  :bgrin:  :bgrin:

Ауе хора слушайте Пешо ко ви казва.И наще праят така , ходат да палнят минерална вода някаде около Пловдив , щото тая тука е много факана , наистина. :devil :devil

• 6 months later...

Да ни е честита новата Fanta Mango :lol:.

До няколко дена ще бъде по магазините и кафенетата.

Точното име е Fanta Mango Beats. За това не съм на 100% сигурен.

аз,не мога да си обясня как така някои хора харесват пепси,при положение че е като ......пълна некадърно скалъпена пунта на колата???защо да пиеш пепси,когато може да пиеш кола???

аз,не мога да си обясня как така някои хора харесват пепси,при положение че е като ......пълна некадърно скалъпена пунта на колата???защо да пиеш пепси,когато може да пиеш кола???

Аз предпочитам Пепси! Дефектен съм може би, а? А да си чувала някога, че Пепсито също е кола, въпреки, че не е кока?

Аз предпочитам Пепси! Дефектен съм може би, а? А да си чувала някога, че Пепсито също е кола, въпреки, че е кока?

а знаете ли че кока-колата е била първоначално зелена? и че е имало екстракт от листа на кока. оназ дето от нея се прави кокаина :)

и пепси все още рулез, ама в малките опаковки. всички над 1 литър много го разводняват и сипват само захар.

защо да пиеш пепси,когато може да пиеш кола???

Защото в някои заведения има само Пепси :) И аз обичам повече колата,ама ако няма и пепсито става.

Пепсиииииииии!!!!!

Газирана вода :) Тия сладки боклуци от много време не ги пия вече, а с алкохола ако е ракия пак газирана вода, за другото студена водичка :)

Вчера реших да си купя лимонада , но Лифт нямаше и си купих някаква на Радулов ... нямам думи ... газирана вода със захар и оцветител ... :wacko:

пия почти всичко, но най-вече пепси, тоник, натурални сокове и чай......

не пия гергина и всякакви подобни боклуци...

Вчера реших да си купя лимонада , но Лифт нямаше и си купих някаква на Радулов ... нямам думи ... газирана вода със захар и оцветител ... :wacko:

Не искам да те разочаровам, готин, ама всичките от тва се правят :) Ако мислиш, че добрите мармоти изтискват лимони много се лъжеш ;)

Не искам да те разочаровам, готин, ама всичките от тва се правят :) Ако мислиш, че добрите мармоти изтискват лимони много се лъжеш ;)

Ама може и да се изтискват лимони ... не някой мармот , а някой мечок да ги изтисква примерно ... нз от какво се правят ама разликата м/у двете е от тука до Луната .

Само ще кажа, че в даскало ми викат Кока-Колата :sayjin !Кока-Колата си е супер яка!Всеки ден си изпорквам по около литър!Все още съм жив.Ся някви ми разправят щяли да ми омекнат костите,диабети, глупости......Иначе за Пепсито какво да кажем...по хубаво си купете няква ала-бала кола от 0.60ст. същата работа.

И бтв Пепси Блу прилича на антифриз.....как да пия такова нещо??? :confused

На мен повече ми харесва пепси...

Но както Earthwalker каза синьото пепси е пълен боклук..все едно антифриз :(

Само класическото пепси или това с капка лимон си струват.

Кока-колата е с малко по-различен вкус, но разликата е в това, че пепсито е малко сладниково найстина ... :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...