Antares Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 И аз съм ценител на Пепси. И на Фанта Патладжан. Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Always Coca Cola! Всеки, който ме знае, ще ви каже, че съм луда фенка на това питие!!! Имат и най-яки рекламки! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 opredeleno kola pepsito nqkvo takova mi sladnee i ne me kefi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Pepsi... nqma druga marka!!! <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Ето малко интересни факти за мойта любима отвара - Coca-cola Все още ли искаш бутилка Кола? АЗ ДА ! хахаха Ами според мен не си гледал Дискавъри. Там има една поредица, която се казва "Разбивачи на митове". В едно от предаванията се заеха да проверят точно тези неща, които изброяваш....оказа се, че 95% от митовете за колата са наистина само митове....това за пържолата....развиването на ръждясали гайки и още много други. Правиха поне 10 експеримента, сравнявайки ефекта на колата с други течности. А и досега не съм чувал на някой да му се е пробил стомаха от от редовно пиене на кола....ако имаше такъв аз трябваше да съм първият. Друг е въпросът, че "Колата не е това, което беше" - на годинки съм и мога да си спомня колата от корекомите преди 15-20 години и днешната. По този повод споделям истинска случка отпреди доста години (соц-времето). Когато внесоха оригиналните машини и концентрата за производство на кола в България, след известно време машините блокирали. Викат нашите производителя на машините да види какво става. Техниците пристигнали, огледали нещата, сложили концентрата и машините тръгнали безпроблемно - без никакъв ремонт. Оказало се, че ония тарикати от нашия завод се тарикатили да разреждат концентрата, а машините били програмирани да работят с точните пропорции - в противен случай спирали. Явно вече или правят колата с наши машини, или са направили байпас на уредчето за проверка на пропорциите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 ...Фанта Патладжан. <{POST_SNAPBACK}> По-принцип не употребявам продуктите на подобни чужди корпорации. В черния ми списък влизат Coca Cola, Pepsi, McDonalds и други подобни моноплисти. Наречете ме идеалист ако искате, но предпочитам да купувам Българското - от плодове и зеленчуци до паста за зъби и т.н. Е въпроса за ментетата винаги остава, но рискът си е мой. ПП. Лимонада RULZ! ...Бозата също! Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Натурално сок4е си е хавата , по вазможност от праскова.Хем полезно , хем по вкусно от Колата или Пепсито Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Айрян! Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Ами според мен не си гледал Дискавъри. Там има една поредица, която се казва "Разбивачи на митове". В едно от предаванията се заеха да проверят точно тези неща, които изброяваш....оказа се, че 95% от митовете за колата са наистина само митове....това за пържолата....развиването на ръждясали гайки и още много други. Правиха поне 10 експеримента, сравнявайки ефекта на колата с други течности. А и досега не съм чувал на някой да му се е пробил стомаха от от редовно пиене на кола....ако имаше такъв аз трябваше да съм първият. Друг е въпросът, че "Колата не е това, което беше" - на годинки съм и мога да си спомня колата от корекомите преди 15-20 години и днешната. По този повод споделям истинска случка отпреди доста години (соц-времето). Когато внесоха оригиналните машини и концентрата за производство на кола в България, след известно време машините блокирали. Викат нашите производителя на машините да види какво става. Техниците пристигнали, огледали нещата, сложили концентрата и машините тръгнали безпроблемно - без никакъв ремонт. Оказало се, че ония тарикати от нашия завод се тарикатили да разреждат концентрата, а машините били програмирани да работят с точните пропорции - в противен случай спирали. Явно вече или правят колата с наши машини, или са направили байпас на уредчето за проверка на пропорциите... <{POST_SNAPBACK}> Oлекна ми! Ще го кажа това на всичките ми приятели дето ми викат че е лошо да пия любимото ми питие! хахахах Няма как да се спра! Always Coca Cola! Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Simon Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Pepsi пове4е ми харесва но няма да откажа Coca-Cola Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 И аз ако трябва да избирам м/у пепси и кока-кола , бих избрал пепси Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Кока-кола, мока-кола... пълен фуш. Почти не ми харесват тия газирани, обичам компот от праскови Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Кока-кола, мока-кола... пълен фуш. Почти не ми харесват тия газирани, обичам компот от праскови <{POST_SNAPBACK}> ХАха само 4е компот4ето се разбива с един миксер и тогава става яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Ако трябва да избирам между кола и пепси, след дълъг размисъл сигурно ще избера Каменица... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 ХАха само 4е компот4ето се разбива с един миксер и тогава става яко <{POST_SNAPBACK}> Заедно с кисело мляко. Айрана Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted June 25, 2005 Author Share Posted June 25, 2005 Ами според мен не си гледал Дискавъри. Там има една поредица, която се казва "Разбивачи на митове". В едно от предаванията се заеха да проверят точно тези неща, които изброяваш....оказа се, че 95% от митовете за колата са наистина само митове....това за пържолата....развиването на ръждясали гайки и още много други. Правиха поне 10 експеримента, сравнявайки ефекта на колата с други течности. А и досега не съм чувал на някой да му се е пробил стомаха от от редовно пиене на кола....ако имаше такъв аз трябваше да съм първият. Друг е въпросът, че "Колата не е това, което беше" - на годинки съм и мога да си спомня колата от корекомите преди 15-20 години и днешната. По този повод споделям истинска случка отпреди доста години (соц-времето). Когато внесоха оригиналните машини и концентрата за производство на кола в България, след известно време машините блокирали. Викат нашите производителя на машините да види какво става. Техниците пристигнали, огледали нещата, сложили концентрата и машините тръгнали безпроблемно - без никакъв ремонт. Оказало се, че ония тарикати от нашия завод се тарикатили да разреждат концентрата, а машините били програмирани да работят с точните пропорции - в противен случай спирали. Явно вече или правят колата с наши машини, или са направили байпас на уредчето за проверка на пропорциите... <{POST_SNAPBACK}> Ееее супер ако е така още по добре. Червата ще са ми здрави хаха. Вярно е че българската кола е много по различна от чуждата. Но като няма чужда и тази става Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 ХАха само 4е компот4ето се разбива с един миксер и тогава става яко <{POST_SNAPBACK}> И без да е разбито си ме кефи компотче 4евър! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 ФАНТАзирайте с Фанта маднес тва ми е любимото на мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacho Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 ФАНТАзирайте с Фанта маднес тва ми е любимото на мен <{POST_SNAPBACK}> За мен най-якото безалкохолно е СПРАИТ това е моето мнение!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scooby Doo Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Най-якото безалкохолно е бирата. По-точно Старопрамен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Аз лично предпочитам содичката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Аз предпочитам водата от пералнята обаче напоследък е много твърда и спича после 2 дена ни мога се изакам ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Аз пък най си харесвам Коката Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Аз предпочитам водата от пералнята обаче напоследък е много твърда и спича после 2 дена ни мога се изакам ! <{POST_SNAPBACK}> Това е защото водата в България е твърда и се натрупва варовик. Като я пиеш прибавяй и Calgon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Аз пък имам тука няколко 10-литрови бутилки и хода си пълня вода , я от девин , я от брацигово , голема зарибявка е.Хем си праиш разходка , хем жършиш работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.