Jump to content
BulForum.com

Кое безалкохолно питие предпочитате ?

Sempliok

Кое Предпочитате ?  

299 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Always Coca Cola! :punk

Всеки, който ме знае, ще ви каже, че съм луда фенка на това питие!!! :P

Имат и най-яки рекламки! :D

Ето малко интересни факти за мойта любима отвара - Coca-cola

Все още ли искаш бутилка Кола?

АЗ ДА !  хахаха

Ами според мен не си гледал Дискавъри. :P Там има една поредица, която се казва "Разбивачи на митове". В едно от предаванията се заеха да проверят точно тези неща, които изброяваш....оказа се, че 95% от митовете за колата са наистина само митове....това за пържолата....развиването на ръждясали гайки и още много други. Правиха поне 10 експеримента, сравнявайки ефекта на колата с други течности. А и досега не съм чувал на някой да му се е пробил стомаха от от редовно пиене на кола....ако имаше такъв аз трябваше да съм първият. :bgrin: Друг е въпросът, че "Колата не е това, което беше" - на годинки съм и мога да си спомня колата от корекомите преди 15-20 години и днешната. По този повод споделям истинска случка отпреди доста години (соц-времето). Когато внесоха оригиналните машини и концентрата за производство на кола в България, след известно време машините блокирали. Викат нашите производителя на машините да види какво става. Техниците пристигнали, огледали нещата, сложили концентрата и машините тръгнали безпроблемно - без никакъв ремонт. Оказало се, че ония тарикати от нашия завод се тарикатили да разреждат концентрата, а машините били програмирани да работят с точните пропорции - в противен случай спирали. Явно вече или правят колата с наши машини, или са направили байпас на уредчето за проверка на пропорциите... :laughing:

...Фанта Патладжан.

:D :D :D

По-принцип не употребявам продуктите на подобни чужди корпорации.

В черния ми списък влизат Coca Cola, Pepsi, McDonalds и други подобни моноплисти. :sayjin

Наречете ме идеалист ако искате, но предпочитам да купувам Българското - от плодове и зеленчуци до паста за зъби и т.н. Е въпроса за ментетата винаги остава, но рискът си е мой. ;)

ПП. Лимонада RULZ! :punk :punk :punk ...Бозата също! :love

Ами според мен не си гледал Дискавъри. :P  Там има една поредица, която се казва "Разбивачи на митове". В едно от предаванията се заеха да проверят точно тези неща, които изброяваш....оказа се, че 95% от митовете за колата са наистина само митове....това за пържолата....развиването на ръждясали гайки и още много други. Правиха поне 10 експеримента, сравнявайки ефекта на колата с други течности. А и досега не съм чувал на някой да му се е пробил стомаха от от редовно пиене на кола....ако имаше такъв аз трябваше да съм първият. :bgrin:  Друг е въпросът, че "Колата не е това, което беше" - на годинки съм и мога да си спомня колата от корекомите преди 15-20 години и днешната. По този повод споделям истинска случка отпреди доста години (соц-времето). Когато внесоха оригиналните машини и концентрата за производство на кола в България, след известно време машините блокирали. Викат нашите производителя на машините да види какво става. Техниците пристигнали, огледали нещата, сложили концентрата и машините тръгнали безпроблемно - без никакъв ремонт. Оказало се, че ония тарикати от нашия завод се тарикатили да разреждат концентрата, а машините били програмирани да работят с точните пропорции - в противен случай спирали. Явно вече или правят колата с наши машини, или са направили байпас на уредчето за проверка на пропорциите... :laughing:

Oлекна ми! Ще го кажа това на всичките ми приятели дето ми викат че е лошо да пия любимото ми питие! :P хахахах Няма как да се спра! :punk

Always Coca Cola!

Кока-кола, мока-кола... пълен фуш. Почти не ми харесват тия газирани, обичам компот от праскови

ХАха само 4е компот4ето се разбива с един миксер и тогава става яко :huh: :huh: :huh:

ХАха само 4е компот4ето се разбива с един миксер и тогава става яко :huh:  :huh:  :huh:

Заедно с кисело мляко.

Айрана :punk

Ами според мен не си гледал Дискавъри. :P  Там има една поредица, която се казва "Разбивачи на митове". В едно от предаванията се заеха да проверят точно тези неща, които изброяваш....оказа се, че 95% от митовете за колата са наистина само митове....това за пържолата....развиването на ръждясали гайки и още много други. Правиха поне 10 експеримента, сравнявайки ефекта на колата с други течности. А и досега не съм чувал на някой да му се е пробил стомаха от от редовно пиене на кола....ако имаше такъв аз трябваше да съм първият. :bgrin:  Друг е въпросът, че "Колата не е това, което беше" - на годинки съм и мога да си спомня колата от корекомите преди 15-20 години и днешната. По този повод споделям истинска случка отпреди доста години (соц-времето). Когато внесоха оригиналните машини и концентрата за производство на кола в България, след известно време машините блокирали. Викат нашите производителя на машините да види какво става. Техниците пристигнали, огледали нещата, сложили концентрата и машините тръгнали безпроблемно - без никакъв ремонт. Оказало се, че ония тарикати от нашия завод се тарикатили да разреждат концентрата, а машините били програмирани да работят с точните пропорции - в противен случай спирали. Явно вече или правят колата с наши машини, или са направили байпас на уредчето за проверка на пропорциите... :laughing:

Ееее супер ако е така още по добре. Червата ще са ми здрави хаха.:rolleyes: Вярно е че българската кола е много по различна от чуждата. Но като няма чужда и тази става :D

ФАНТАзирайте с Фанта маднес тва ми е любимото на мен

Аз предпочитам водата от пералнята обаче напоследък е много твърда и спича после 2 дена ни мога се изакам !

Аз предпочитам водата от пералнята обаче напоследък е много твърда и спича после 2 дена ни мога се изакам !

Това е защото водата в България е твърда и се натрупва варовик. ;) Като я пиеш прибавяй и Calgon. :D

Аз пък имам тука няколко 10-литрови бутилки и хода си пълня вода , я от девин , я от брацигово , голема зарибявка е.Хем си праиш разходка , хем жършиш работа. :bgrin: :bgrin: :bgrin:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...