Jump to content
BulForum.com

Кое безалкохолно питие предпочитате ?

Sempliok

Кое Предпочитате ?  

299 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Само Кока-Кола, тва е истината, ама като се замиля ме кефи и Пепси - онова, където има малко и вкус на лимон :D и е с лимонче на етикета :unsure:

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply
Нека да е вредно  ;) ,  затова пише на етикетите  "подходяща за ежедневна употреба". А за чешмяната - идете си поговорете с някой, който и е правил изследвания и после пийте сладко сладко.

Не съм казал "не пийте чешмяна вода", просто с тази водопроводна мрежа и най-прекрасната планинска вода да се подава пак ще е богата на метали.

Еми Иване аз редовно пия чешмяна вода, нищо ми няма. Ще ми кажеш ли къде да отида да се прегледам? ;) Абе ако почнете да разнищвате малко по малко ВСИЧКО ще излезе че е вредно, ама абсолютно всичко...въпроса е да изберете най-малко вредното, и най-важното на вас да ви доставя удоволствие B)

offtopic. ти не беше ли в австрия бе B)

as poveche predpochitam coca-cola ot ot pepsti zashtoto pepsito ima nqkakuf specefichen vkus i e gadno . super sladko e i tova mu obiva vkusa : apuk da ne govorq za tova novoto pepsi Pepsi blue ili neshto takova onova sinioto super gadno e ama super se edno piesh voda i zahar i ocvetitel ot temperni boichki pulna kasha e !

CoCa-CoLa RulEz :rolleyes:

Еми Иване аз редовно пия чешмяна вода, нищо ми няма. Ще ми кажеш ли къде да отида да се прегледам?  ;) Абе ако почнете да разнищвате малко по малко ВСИЧКО ще излезе че е вредно, ама абсолютно всичко...въпроса е да изберете най-малко вредното, и най-важното на вас да ви доставя удоволствие  B)

offtopic. ти не беше ли в австрия бе  B)

У градо съм си пак :) .

Ясен си ми с тая чешмяна вода, после ми разправяй че си нормален :ph34r: . И от Ферари на всичкото отгоре :laughing: .

да ли е пепси с вкус на лимон което наи много ми харесва от продуктите на пепси но и много ми харесва кока-кола от продуктите на кола но аз лично предночитам да си изцеда един фреш ако имам възможност от - време , плодове и др. фактори най добрее от портокал :)

Има си минерална вода за всекидневна употреба която може да се пие вски ден. ;)

Est 4e ima, no ne se kazwa mineralna woda, a se kazwa trapezna woda za wsekidnewna upotreba. BIh ti prepory4al, Kinley ili Kristal.

p.s. Naistina e mnogo wredno da se pie saamo mineralna woda!!!

Coca-Cola forever  само количка ! ! ! Никво Пепси

има разлика м/у пепси и кола ! ! ! Пепси кола е много по-сладка и вкуса е различен ! ! ! По-гаден е  А пък и ако говорим за всички продукти , пак на Кока Кола по-ме кефят !

И аз съм на твоето мнение :wub: Само кока-кола

А и както някой беше казал Кока-кола имат по-хубави реклами (не че има значение това за вкуса, но все пак) Много обичам да казвам вместо "на вън е много студено" "Вънка бели мечки пият кока-кола" :)

Чешмяната вода не е много чиста ама щом все още не сме започнали да светим на тъмно значи все пак става! :P

От натуралните сокове предпочитам тези на "Киун'с"

Напоследък се зарибих и всеки ден в даскало си цъкам по една количка 0.5 литра :lol: От седмица-две купувам Лайт , вкуса е по-различен и реших да се разнообразя ! Кефи ли ви вас Лайт :confused щото мен ме зариби ! :lol: :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...