Jump to content
BulForum.com

Кое безалкохолно питие предпочитате ?

Sempliok

Кое Предпочитате ?  

299 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Аз съм превържаник на кока колата, пепси има в много малко от заведенията, в които ходя и може би за това не го предпочитам. Иначе много се кефя и на спрайт :)

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply
Да много кофти напитка е Блу ! ! ! Газирана вода оцветена в синьо и наблъскана със захар  :music  Някой спомена за рекламите ... На Кока кола много повече ме кефят с мечките ... а пък на Пепси ме отвращават тея гадни сини дядо мразовци  :angry:

Е като реклама отново Кока-кола са най-добрите , обаче оная песничка "Ooh Pepsi Blue" ме кефеше по едно време ... :music

Кока-кола,пепси,7ъп и една френска газирана напитка "Оранжада",подобна на "Фанта"

Преди държаш на Coca-Cola, но в последно време предпочитам да си купувам Pepsi. има по-сладък вкус, повече кофеин, абе май повече върви с кафето от колкото традиционна кола. не знам, в нас пия coca - cola, навън Pepsi.

Минерална вода. По възможност Банкя, Горна баня или Девин.

Ако ще е газирано ще е пак вода и то леко газирана, в краен случай Швепс тоник (в случай, че пия джин).

Другият вариант е доматен сок за познайте какво.

Като цяло съм против газираните напитки, които са изключително вредни и ги избягвам. Пия си минералната вода и ми е чиста работата.

Не пийте вода от чешмата ;), тя е по-зле и от колата откъм "хранителни добавки".

Не пийте вода от чешмата ;), тя е по-зле и от колата откъм "хранителни добавки".

Сори за офтопика,но се чувствам длъжна да кажа нещо на Вуду и неговата мин.вода-не прекалявай,вредно е да се пие само мин.вода,може да се пие максимум 3-4 пъти в седмица...понеже гледам,че си писал да не пием вода от чешмата...явно пиеш само мин.вода :huh:

Колкото до темата-определено Кока Кола.Някак си е класика.Особено от бутилката,когато е 0.25 :bgrin:

Сори за офтопика,но се чувствам длъжна да кажа нещо на Вуду и неговата мин.вода-не прекалявай,вредно е да се пие само мин.вода,може да се пие максимум 3-4 пъти в седмица...понеже гледам,че си писал да не пием вода от чешмата...явно пиеш само мин.вода  :huh:

Колкото до темата-определено Кока Кола.Някак си е класика.Особено от бутилката,когато е 0.25  :bgrin:

Я обясни защо е вредно ? Всяко безалкохолно от изброените е вредно . Не пийте никое от тях !

Има си минерална вода за всекидневна употреба която може да се пие вски ден. ;)

Я обясни защо е вредно ? Всяко безалкохолно от изброените е вредно . Не пийте никое от тях !

единствената която може да се пие всеки ден е минералната вода на кока кола.

Това е много голяма глупост!

Както вече се каза - има си трапезна вода за всекидневна употреба. Най-добра в момента е "Горна Баня"!

И наистина е вредно да се пие много от високо минералната вода, защото се натрупват много минерали в организна, които водят до негови увреждания.

За сравнеие- витамин С е много полезен. Изпийте 50 хапчета...

Натурален сок на Queens банан, е най-хубавата негазирана напитка която съществува след чешмяната вода :)

Това за мен си е :sick :sick . Ама на теб щом ти харесва.

мдааа. Нали ги хванаха, че я наливат от чешмата :):)

Иначе съм си фен на колата. Може би щото първи дойдоха на пазара, преди пепси и им свикнах. Виш Пепсито се появиха в Русия първи и там лочат него вместо кола. На мен ми е много странно на вкус и въобще не го пия. Може би ако бяха се появили първи сега щях да говоря така за колата, но факта си е факт - Кока Кола е моя избор, стига да не е от машина.

Това е много голяма глупост!

Както вече се каза - има си трапезна вода за всекидневна употреба. Най-добра в момента е "Горна Баня"!

И наистина е вредно да се пие много от високо минералната вода, защото се натрупват много минерали в организна, които водят до негови увреждания.

За сравнеие- витамин С е много полезен. Изпийте 50 хапчета...

Нека да е вредно ;) , затова пише на етикетите "подходяща за ежедневна употреба". А за чешмяната - идете си поговорете с някой, който и е правил изследвания и после пийте сладко сладко.

Не съм казал "не пийте чешмяна вода", просто с тази водопроводна мрежа и най-прекрасната планинска вода да се подава пак ще е богата на метали.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...