Sempliok Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Аз лично съм луд фен на Coca-Cola Кажете какво е вашето мнение ПС pls Не ми давайте само реплики от сорта на Бира rullzz или някви такива алкохолни Link to comment Share on other sites More sharing options...
ij_master Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Mi ne dolavqm razlika mjdu kola i pepsi. Ama kola sum sviknal da piq.Puk i pepsi zeha da vadat nqkvi bokluci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Ami az li4no predpo4itam sega da piq PEPSI za6toto Coca-Colata mi se struva edna mnogo sladnikava i mislq 4e nqma dobriq vkus ot predi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted February 4, 2005 Author Share Posted February 4, 2005 Mi ne dolavqm razlika mjdu kola i pepsi. Ama kola sum sviknal da piq.Puk i pepsi zeha da vadat nqkvi bokluci. <{POST_SNAPBACK}> Има голяма разлика! Според мен Pepsito e няква жалка имитиция на колата Има голяма разлика дали ще пиеш кола от машина ( ) кола от 0.25мл или от 2л Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Nestee mu e maikata Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Кока Кола,Пепси-все същото.Пепсито е малко по-сладко,ама какво от това! Иначе лимонадката си е най-якото безалкохолно-евтино и хубаво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Определено съм фен на продуктите на The CocaCola Company Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 аа аъъ не е така Кока кола рулзз. Пепсито има вкус на лекарства (като кола лайт). ако е с уиски стават и двете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Nestee mu e maikata <{POST_SNAPBACK}> ПС pls Не ми давайте само реплики от сорта на Бира rullzz или някви такива Чудесно Наслаждавай се на Nestee и чети ТОПИКА Според мен Пепсито е много по-готино. Първо, като вкус. Колата е като алтай. Също така Пепсито ми е по-сладко, пък аз обичам сладичко На всичкото отгоре за 2лв. получаваш 1/2 литра повече Пепси, отколкото Кола. Също така 250мл. Пепси е газирано много повече. Да не говорим, че Бритни , Пинк и Бионс рекламират Пепси. Финално: Аз съм за Пепси, гласувах за Пепси и винаги когато мога пия Пепси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HELL PATROL Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 щом говорим за безалкохолно ще е Pepsi не мога да кажа с какво, но повече ми харсва Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassa_ss Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 COCA predpo4itam -COLA-stava za piena Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Ако не съм го казал, ще повторя: Дядо Мраз НЕ може да е облечен в Синьо! <{POST_SNAPBACK}> Да бе!На какви ли още ценности ще посегне бизнесът,а?Иначе гледам да не пия нито Кока-Кола,нито Пепси,защото ми е високо кръвното и последно като изпих две чаши кола,щях да излетя в небето Link to comment Share on other sites More sharing options...
kardozo Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Fanta Dizzi мен си ме кефи супер много,а между Кола и Пепси аз не виждам разлика Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Защо всички казвате Кола или Пепси, след като и двата продукта са КОЛА (идва от растението и неговия специфичен вкус). Разликата е, че едното е Кока кола, а другото- Пепси кола! Относно анкетата- твърдо зад Пепси. И по-специално Пепси лайт. Разликата има и тя е във вкуса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Пепсито нещо много ми сладни и не ме кефи ,кока-колата е по добра за мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Coca-Cola Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Coca-Cola forever само количка ! ! ! Никво Пепси има разлика м/у пепси и кола ! ! ! Пепси кола е много по-сладка и вкуса е различен ! ! ! По-гаден е А пък и ако говорим за всички продукти , пак на Кока Кола по-ме кефят ! Спрайт , Фанта ... даже има и сокове на Кока Кола един от тях е Капи , те също са яки ! Има и други напитки , разни по 32 ст. , но не ме радват Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Швепс - Тоник !!! Стига с тези коли дайте малко разнообразие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Pepsi... nqma druga marka!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Кока-кола е най-якото питие ! Много по-яко е от всяко друго , най-вече от пепси ! Не мога да го понасям , особено онова Пепси Блу е ужасно тъпо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Glasuvah za PEPSI ama i dvete ma kefat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dungeon_Siege_ Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Az si piiivam Kolli4ka Link to comment Share on other sites More sharing options...
r.s.m.f. Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Coca Cola RULES!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Кока-кола е най-якото питие ! Много по-яко е от всяко друго , най-вече от пепси ! Не мога да го понасям , особено онова Пепси Блу е ужасно тъпо <{POST_SNAPBACK}> Да много кофти напитка е Блу ! ! ! Газирана вода оцветена в синьо и наблъскана със захар Някой спомена за рекламите ... На Кока кола много повече ме кефят с мечките ... а пък на Пепси ме отвращават тея гадни сини дядо мразовци Link to comment Share on other sites More sharing options...
kissfan Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Като че ли няма кой знае каква разлика между едната и другата, но незнайно защо предпочитам Кока-кола Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.