Jump to content
BulForum.com

Какво ще подарите на гаджето за "Св.Валентин"?

vulgaro

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Мдам.Пухените играчки са добри подаръци,но само не и да пеяи и на тях да пише "Обичам те"....Това страшно много ме дразни.Мисля,че една пухена крава и един букет с цветя......и една страхотна вечеря...

Мдам.Пухените играчки са добри подаръци,но само не и да пеяи и на тях да пише "Обичам те"....Това страшно много ме дразни.Мисля,че една пухена крава и един букет с цветя......и една страхотна вечеря...

абе и овцаааа не е лошо,а за букета - тосе знае ! :love

абе,няма ли жени в този форум да напишат каво би им доставило най-голямо удоволствие .

Е как да няма? Отговорът е- не забравяй за празника. Дали ще подариш нещо или просто ще пратиш картичка няма значение.

На всички, хванали се за предния ми пост казвам да го прочетат пак, сложила съм думата "направила" в кавички не случайно :P :P . Абе изобщо сме си направили един на друг най-големия подарък- сега е ваш ред ;).

Само като наближи Свети Валентин и ми се появява една такава алергийка:tongue!!!!!

Получавам алергична реакция от всякакви видове сърца-плюшени,пластмасови,всякакви!!!!!!!

А пък,ако има и звукови атрибути към тях става още по-зле!!!!!!

Какво по-лигаво от плюшено сърце дето ти мяка "I LOVE YOU"!!!!!!

Ето ,че денят дойде !Обръщам се към всички и най вече към по-младите.

Излишен еспорът дали денят е католишки или не,важно е да има такъв ден.Важно е да се обърнеш към любимия човек и да му се усмихнеш.Дали ще подариш101 или 1 рози е все едно /кой колкото може/ и една картичка или СМС върши работа.

Не си представям света без обич и любов.

На всички весело и приятно прекарване!!! :) :)

All you need is love!!!!!

Az iskam nqkoi da mi podari jena!

Да ле аз пак искам 5 лева ама кои ти ги дава... ;)

Вии сичките някви романтици са извъдихте тука :P

Лично и аз да са изкажа по вапроса: нямам благоверна, не искам такава а и това нежелание се препокрива от приятелите ми, тоест-със или без лубоф живота си е същото копеле :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...