Jump to content
BulForum.com

Какво ще подарите на гаджето за "Св.Валентин"?

vulgaro

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply
eiiiiiii temata e stra6na  :)  :)  :)  :)

davaite pove4e idei 4e qko zaciklqm na tema podaraci neznam za6to ama mnogo trudno izbiram osobeno za takiva povodi !

Цветята /червени рози за този ден / са си класика в цял свят. В Европа много си подаряват плюшки/сърца,мечета и т.н/. Другото - вече кой както го разбира - едни обичат да са сами,други пък - оживени и шумни места,въпреки,че е хубаво този ден да е специален за всяка дама!!! :P

На хотел  ? :)

hahah..mi ako iskash q zavedi ama az nqmah tova predvid..tova predlojenie s hijat abeshe qko..koftito e 4e v pld ne se namirat mesta podhodqshti za tova koeto govorq + tova e mn studeno..taka 4e..moje bi ..otidete tam kadeto predi ne ste hodili.. zaedno i to mqsto koeto bi sled vreme vi doneslo gotini spomeni ...vse trqbav da izko4i neshto qko..shet pomislq po "zadalbo4eno"

Цветята /червени рози за този ден / са си класика в цял свят. В Европа много си подаряват плюшки/сърца,мечета и т.н/. Другото - вече кой както го разбира - едни обичат да са сами,други пък - оживени и шумни места,въпреки,че е хубаво този ден да е специален за всяка дама!!! :P

denq bi trqbvalo da e specialen ne samo za damata a i za dvamata..!

hahah..mi ako iskash q zavedi ama az nqmah tova predvid..tova predlojenie s hijat abeshe qko..koftito e 4e v pld ne se namirat mesta podhodqshti za tova koeto govorq + tova e mn studeno..taka 4e..moje bi ..otidete tam kadeto predi ne ste hodili.. zaedno i to mqsto koeto bi sled vreme vi doneslo gotini spomeni ...vse trqbav da izko4i neshto qko..shet pomislq po "zadalbo4eno"

Е, аз на шега го казах.

Добре би влезнала една романтична вечеря........и малко цветя....И то пак ще ми излезе сума ти пари....

нямам приятелка и не сам католик 14 св валентин е католически празник следователно ако не сам на работа а и да съм ще си взема доста вино и познайте а тва с празника св валентин е мноо тъпо ако искате да празнуват тука и св. кристофер или някакъв такъв бе6е светията на гейовете а?

Не виждам нищо лошо да се празнува свети Валентин,макар и да не е източноправославен светец.Все пак това е един хубав празник,а няма лошо и да се съчетае с източноправославния Трифон зарезан.Макар,че по новия календар мисля,че тои е на 01.02.А по темата-ами аз бих подарил на любимата наи вече безграничната си любов.Колкото и банално да звучи :D

нямам приятелка и не сам католик 14 св валентин е католически празник следователно ако не сам на работа а и да съм ще си взема доста вино и познайте а тва с празника св валентин е мноо тъпо ако искате да празнуват тука и св. кристофер или някакъв  такъв бе6е светията на гейовете а?

И тва , че нямаш приятелка ли те прави източноправославен СВЕТЕЦ! В края на краищата това е един ден ,който не се празнуваше у нас доскоро ,а определено трябва да го има.И аз не съм комунист,ама поздравявам майка си на 8-ми март!

И тва , че нямаш приятелка ли те прави източноправославен СВЕТЕЦ! В края на краищата това е един ден ,който не се празнуваше у нас доскоро ,а определено трябва да го има.И аз не съм комунист,ама поздравявам майка си на 8-ми март!

hah..dobre kazano..saglasna sam..:)

Харесал съм й едни дженджерии от сребро.

А тя ще ми подари един прекрасен 31 сантиметров Тефал, дето мрънкам за него ог половин година. Ликувай , народе Ханаански!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...