beku Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 За повече инфо малко по-късно ще дам. Но долкото си спомням 1024х786 държеше 75hz или 80hz. Абе не е върха на сладоледа, но за мсетка на това евтино го давам (или поне така си мисля) става въпрос за 40лв. все пак?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Колко по-късно? Ае че имам едни 40лв, дето са чудя да ги изпивам ли... Link to comment Share on other sites More sharing options...
beku Posted February 4, 2005 Author Share Posted February 4, 2005 Забравих да кажа, че е най-много 1998г. даже май е по-стар! Не помня! 100Hz няма да ги докара при никаква разделителна способност! За 85 на 800Х600 може и да ги докара! Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 а с мене кво стана ще се намери ли читава 14" или 15" не си ме забрайл нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
beku Posted February 5, 2005 Author Share Posted February 5, 2005 Поради големия интерес, ще отговоря на всички тук! Имам човек, който се интересува от онези стари компчета, които продавам, но не съм се разбрал с него още дали ще иска да вземе и този монитор за това изчаквам до утре вечер ще знам, така че имаите малко търпение! Link to comment Share on other sites More sharing options...
beku Posted February 6, 2005 Author Share Posted February 6, 2005 ПРОДАДЕН Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.