wlado Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 нетлейбъл е лейбъл(реално погледнато си е като звукозаписна копания само че в интернет) който издава поради нежеланието да хаби ненужни ресурси музика безплатнао и в интернет .иначе трябват пари за плочи дискове и т.н. естествено повечето музика е електронна тъй като правенето и е най-евтино .в момента има толкова нетлейбъли и с толкова яка музика 4е харда ми 6а по4не да свършва .знам 4е в българиЯ нищо безплатно не е популярно тъй като неи и платените работи безплатно си ги сваляме но все пак 4уствахсе задължен да го напиша тъй като от бая врееме свалям kahvi(kahvi.org)net label za idm I THINNERISM(thinnerism.org) minimal house i techno s ambient i dub uklon .надявам се 4е някой ще се заинтересува аз се опитах да засегна тая тема само още два пъти и никои и нищо не се отзова Link to comment Share on other sites More sharing options...
paradox___ Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 ...THINNERISM(thinnerism.org) minimal house i techno s ambient i dub... Споменал съм го този сайт преди време, но не знам отзивите . http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=2325&st=60 Дано има повече хора, на които сме помогнали да намерят добра музика! P.S. И аз се почувствах задължен да го напиша Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlado Posted February 6, 2005 Author Share Posted February 6, 2005 Споменал съм го този сайт преди време, но не знам отзивите .http://www.warez.ru/invision/index.php?showto@ic=2325&st=60 Дано има повече хора, на които сме помогнали да намерят добра музика! P.S. И аз се почувствах задължен да го напиша <{POST_SNAPBACK}> Браво пич nameri se някои които се интересува от добра музика а тинер са почти велики mnogo qka музика на мен ми е любим селффиш тои е от някоя от бившите съветски държава а в някои от многот нетлабели има и издания на есем за незнаещите това е георги маринов(май така се казваше) но както и да е най добрия бг продуцент които квото ше да ми разправя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.