beku Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Ако някой има за продаване, трябват ми 2х128 РС133 и ги търся двете общо за 45лв. може лек коментар! Е хайде бре момци, дайте поне една 128Mb че ми трябва леко спешно, само да не вземете да ме изнудвате на някви цени от 30лв., защото в България сме така, когато някой каже че му е спешно нещо и всички гледат да му одерат кожата! Кавайте няква нормална цена, не бъдете лакоми за 3-4лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beku Posted February 5, 2005 Author Share Posted February 5, 2005 Еййй, никой ли не ще да продава 128-це бре, ко ги прайте виии тия памети Аре още купувам сега вече ми трябва само 1. Някой, ако търси 128 PQI с 4 чипа, дъната ми са старички и я хващат като 64, и е навит да я трампим също може да закрепим за сега положението! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 Еййй, никой ли не ще да продава 128-це бре, ко ги прайте виии тия памети Аре още купувам сега вече ми трябва само 1. Някой, ако търси 128 PQI с 4 чипа, дъната ми са старички и я хващат като 64, и е навит да я трампим също може да закрепим за сега положението! <{POST_SNAPBACK}> Да ти дам 20лв. за тая памет (ако тръгне и е ок де)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
beku Posted February 6, 2005 Author Share Posted February 6, 2005 Тази само я разменям!!! Не се продава!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
compira Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Vish tazi http://www.izotservice.com/ ako te ustroiva 24 leva prosto moje da otidesh da si vzemesh. Tuk ne vqrvam nqkoi da se razdeli s edna 128-ca za po malko ot 25 leva (pone do sega ne sum zabelqzal takiva sdelki) Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Ако някой има за продаване, трябват ми 2х128 РС133 и ги търся двете общо за 45лв. може лек коментар!Е хайде бре момци, дайте поне една 128Mb че ми трябва леко спешно, само да не вземете да ме изнудвате на някви цени от 30лв., защото в България сме така, когато някой каже че му е спешно нещо и всички гледат да му одерат кожата! Кавайте няква нормална цена, не бъдете лакоми за 3-4лв. <{POST_SNAPBACK}> imam 1X128 MB/PC133 i 1X 64 MB/PC133 i dvete varvqt na stari dana v momenta rabotqt na edno PC.Razmenqm gi sre6tu 256MB/DDR/400Mhz sas dopla6tane ot moq starana ne6to razumno de, za6toto za v momenbta i tezi mi var6at rabota Link to comment Share on other sites More sharing options...
beku Posted February 6, 2005 Author Share Posted February 6, 2005 Vish tazi http://www.izotservice.com/ ako te ustroiva 24 leva prosto moje da otidesh da si vzemesh. Tuk ne vqrvam nqkoi da se razdeli s edna 128-ca za po malko ot 25 leva (pone do sega ne sum zabelqzal takiva sdelki) <{POST_SNAPBACK}> Мерси, за инфото, не очаквах от изот да имат 133-ки и то на такава цена, дано да имат де не само да пише, че имат imam 1X128 MB/PC133 i 1X 64 MB/PC133 i dvete varvqt na stari dana v momenta rabotqt na edno PC.Razmenqm gi sre6tu 256MB/DDR/400Mhz sas dopla6tane ot moq starana ne6to razumno de, za6toto za v momenbta i tezi mi var6at rabota Няма от къде да и намеря DDR на добра цена, но мерси за предложението все пак! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.