Jump to content
BulForum.com

Търся Рам

Recommended Posts

Ако някой има за продаване, трябват ми 2х128 РС133 и ги търся двете общо за 45лв. може лек коментар!

Е хайде бре момци, дайте поне една 128Mb че ми трябва леко спешно, само да не вземете да ме изнудвате на някви цени от 30лв., защото в България сме така, когато някой каже че му е спешно нещо и всички гледат да му одерат кожата! Кавайте няква нормална цена, не бъдете лакоми за 3-4лв.

Еййй, никой ли не ще да продава 128-це бре, ко ги прайте виии тия памети :hump: :hump: :hump: Аре още купувам сега вече ми трябва само 1.

Някой, ако търси 128 PQI с 4 чипа, дъната ми са старички и я хващат като 64, и е навит да я трампим също може да закрепим за сега положението!

Еййй, никой ли не ще да продава 128-це бре, ко ги прайте виии тия памети :hump:  :hump:  :hump: Аре още купувам сега вече ми трябва само 1.

Някой, ако търси 128 PQI с 4 чипа, дъната ми са старички и я хващат като 64, и е навит да я трампим също може да закрепим за сега положението!

Да ти дам 20лв. за тая памет (ако тръгне и е ок де)?

Ако някой има за продаване, трябват ми 2х128 РС133 и ги търся двете общо за 45лв. може лек коментар!

Е хайде бре момци, дайте поне една 128Mb че ми трябва леко спешно, само да не вземете да ме изнудвате на някви цени от 30лв., защото в България сме така, когато някой каже че му е спешно нещо и всички гледат да му одерат кожата! Кавайте няква нормална цена, не бъдете лакоми за 3-4лв.

imam 1X128 MB/PC133 i 1X 64 MB/PC133 i dvete varvqt na stari dana v momenta rabotqt na edno PC.Razmenqm gi sre6tu 256MB/DDR/400Mhz sas dopla6tane ot moq starana :) ne6to razumno de, za6toto za v momenbta i tezi mi var6at rabota

Vish tazi http://www.izotservice.com/ ako te ustroiva 24 leva prosto moje da otidesh da si vzemesh. Tuk ne vqrvam nqkoi da se razdeli s edna 128-ca za po malko ot 25 leva (pone do sega ne sum zabelqzal takiva sdelki)

Мерси, за инфото, не очаквах от изот да имат 133-ки и то на такава цена, дано да имат де не само да пише, че имат

imam 1X128 MB/PC133 i 1X 64 MB/PC133 i dvete varvqt na stari dana v momenta rabotqt na edno PC.Razmenqm gi sre6tu 256MB/DDR/400Mhz sas dopla6tane ot moq starana :) ne6to razumno de, za6toto za v momenbta i tezi mi var6at rabota

Няма от къде да и намеря DDR на добра цена, но мерси за предложението все пак!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...