kokok Posted July 24, 2003 Share Posted July 24, 2003 Moge li niakoi da mi kage nikakva prog, c koito da zapisvam na komputura ot videoto. Az si imamvdichki kabeli i drugi komponenti, s koito da svurgia videoto s komputara, samo mi triabva prog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted July 24, 2003 Share Posted July 24, 2003 Moge li niakoi da mi kage nikakva prog, c koito da zapisvam na komputura ot videoto. Az si imamvdichki kabeli i drugi komponenti, s koito da svurgia videoto s komputara, samo mi triabva prog. Imash li capture karta ili tv tuner ili tv-in na videokartata ? Ako ne - kade smiatash da wkluchish kabela s videosignala ? Ako da - w zawisimost ot towa kuf hardware imash za capture toi bi triabwalo da si ima sobstwen soft. Ako instalira hubawi capture drivers, bi triabwalo da mojesh da prawish capture s VirtualDub ili s WinDVR naprimer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokok Posted July 24, 2003 Author Share Posted July 24, 2003 Thanks , Tva za virtualdub mi poslugi Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted July 25, 2003 Share Posted July 25, 2003 a abe az imam tuner karta abe da pitam tuk nqkoi znae li kak se dekodira hbo sus software? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted July 25, 2003 Share Posted July 25, 2003 Znae li kak se dekodira hbo sus software? Zabravi. Ne si parvia, koito se opitva da napravi takova neshto. Ne sam chul obache niakoi da e uspial. Sigurno ima nachin, obache ne e tolkova prosto, badi siguren. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.