Jump to content
BulForum.com

Sound za SuSe 9.2

Recommended Posts

Iznikna mi mn neochakwan problem s linux-a. Predi kogato bqh sys starata mi Ya(maha), Ya(nimaha), si pee6e ok s kakyfto i da e linux. Sega sym sys AC Media wgradena w dynoto mi ASRock KT600 i ne moga da q startiram. Nqkoi bi li mi pomognal da si q pusna. W momenta sym s SuSe 9.2.

p.s. Blagodarq na wsi4ki predwaritelno za sydeistwieto...

Iznikna mi mn neochakwan problem s linux-a. Predi kogato bqh sys starata mi Ya(maha), Ya(nimaha), si pee6e ok s kakyfto i da e linux. Sega sym sys AC Media wgradena w dynoto mi ASRock KT600 i ne moga da q startiram. Nqkoi bi li mi pomognal da si q pusna. W momenta sym s SuSe 9.2.

p.s. Blagodarq na wsi4ki predwaritelno za sydeistwieto...

А ся де .... не би трябвало да имаш такъв проблем ....

От начало като зарежда устройствата дава ли грешка ....

Я виж на старт ъп лог !

linuxquestions.org

Ami ako znaeh kak da go widq tozi startup log s udowolstwie bih ti kazal dali dawa gra6ka, no nz. Wpr Linux-a mi q razpoznawa kartata, no ne iska da izkara zwuk!!! Gledah danebi w kmix-a da sa mi namaleni zwukowete, no ne. Qwno problema e nqkyde drugade? Wpr sound-a e AC97 na C-Media. Are kajete kak da si q oprawq, 6oto taka bez music e dosta shibing.

Ае поразгледай Control Center-а ве.....Там виш настройките на звука...И вземи потърси нещо по проблема ти в google :angry: .

A fe Vlado. Kogato me nakara da si sloja SuSe-to mi gowore6e kolko gotin i neznam si kwo bil. Ot towa sledwa, 4e moje6 da raboti6 normalno s nego i ot dumite ti pone se use6ta6e profisionalizym. Qwno oba4e, 4e ne e bilo taka, 6oto ot 1 sedmica ti razprawqm, 4e w toq CONTROL CENTER wsi4ko e OK. Razbira6 li me prawilno. Ima ne6to drugo, koeto ne e nastroeno. I molq te ne mi pi6i pak otgowori da si pusna zwuka ot kmix ili balansa. !!!!!!

Taka. Dnes sys pomo6ta na SiLvEr40 si oprawih nastroikite na zwuka i iskam da kaja, 4e ne bqh praw da goworq 4e e dyrven filosof i t.n.

Prawq publi4no izqwlenie: SiLvEr40 razbira dosta mnogo ot Linux-i i sym super dowolen 4e mi kaza da si sloja SuSe, makar 4e bqh 1 sedmica bez muzika.

-Moderatorite mogat da zatworqt temata -

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...