BapBapuHaT Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Iznikna mi mn neochakwan problem s linux-a. Predi kogato bqh sys starata mi Ya(maha), Ya(nimaha), si pee6e ok s kakyfto i da e linux. Sega sym sys AC Media wgradena w dynoto mi ASRock KT600 i ne moga da q startiram. Nqkoi bi li mi pomognal da si q pusna. W momenta sym s SuSe 9.2. p.s. Blagodarq na wsi4ki predwaritelno za sydeistwieto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pettto Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Iznikna mi mn neochakwan problem s linux-a. Predi kogato bqh sys starata mi Ya(maha), Ya(nimaha), si pee6e ok s kakyfto i da e linux. Sega sym sys AC Media wgradena w dynoto mi ASRock KT600 i ne moga da q startiram. Nqkoi bi li mi pomognal da si q pusna. W momenta sym s SuSe 9.2. p.s. Blagodarq na wsi4ki predwaritelno za sydeistwieto... <{POST_SNAPBACK}> А ся де .... не би трябвало да имаш такъв проблем .... От начало като зарежда устройствата дава ли грешка .... Я виж на старт ъп лог ! linuxquestions.org Link to comment Share on other sites More sharing options...
BapBapuHaT Posted February 4, 2005 Author Share Posted February 4, 2005 Ami ako znaeh kak da go widq tozi startup log s udowolstwie bih ti kazal dali dawa gra6ka, no nz. Wpr Linux-a mi q razpoznawa kartata, no ne iska da izkara zwuk!!! Gledah danebi w kmix-a da sa mi namaleni zwukowete, no ne. Qwno problema e nqkyde drugade? Wpr sound-a e AC97 na C-Media. Are kajete kak da si q oprawq, 6oto taka bez music e dosta shibing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 Ае поразгледай Control Center-а ве.....Там виш настройките на звука...И вземи потърси нещо по проблема ти в google . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 Alsaconf и rexima в терминала не помагат ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BapBapuHaT Posted February 5, 2005 Author Share Posted February 5, 2005 Alsaconf и rexima в терминала не помагат ли? <{POST_SNAPBACK}> Kakwo po - to4no ima6 w predwid. Bi li mi obqsnil malko na po - nisko niwo, ako obi4a6, za6toto ne sym mnogo nawytre, dori bih kazal nikak s Linux-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BapBapuHaT Posted February 5, 2005 Author Share Posted February 5, 2005 Ае поразгледай Control Center-а ве.....Там виш настройките на звука...И вземи потърси нещо по проблема ти в google . <{POST_SNAPBACK}> A fe Vlado. Kogato me nakara da si sloja SuSe-to mi gowore6e kolko gotin i neznam si kwo bil. Ot towa sledwa, 4e moje6 da raboti6 normalno s nego i ot dumite ti pone se use6ta6e profisionalizym. Qwno oba4e, 4e ne e bilo taka, 6oto ot 1 sedmica ti razprawqm, 4e w toq CONTROL CENTER wsi4ko e OK. Razbira6 li me prawilno. Ima ne6to drugo, koeto ne e nastroeno. I molq te ne mi pi6i pak otgowori da si pusna zwuka ot kmix ili balansa. !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BapBapuHaT Posted February 5, 2005 Author Share Posted February 5, 2005 Taka. Dnes sys pomo6ta na SiLvEr40 si oprawih nastroikite na zwuka i iskam da kaja, 4e ne bqh praw da goworq 4e e dyrven filosof i t.n. Prawq publi4no izqwlenie: SiLvEr40 razbira dosta mnogo ot Linux-i i sym super dowolen 4e mi kaza da si sloja SuSe, makar 4e bqh 1 sedmica bez muzika. -Moderatorite mogat da zatworqt temata - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.