`Donny-JC` Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 zn4i prodasvam slu6alki tcm v perfectno sastoqnie no nqmat adapter za toka oba4e stavat da se zahranat s obiknoven adapter na 9v cena 15lv da pi6at samo realno zainteresuvanite nesta izlishni komentari.. moje i snimka no utre veroqtno Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 zn4i prodasvam slu6alki tcm v perfectno sastoqnie no nqmat adapter za toka oba4e stavat da se zahranat s obiknoven adapter na 9v cena 15lv da pi6at samo realno zainteresuvanite nesta izlishni komentari.. moje i snimka no utre veroqtno <{POST_SNAPBACK}> аз се интересувам, имам вече едни и ми трябва втори комплект, като се надявам да може да работят и двата със същия предавател има ли начин да ги пробвам ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Donny-JC` Posted February 3, 2005 Author Share Posted February 3, 2005 zna4i bi trqbvalo da rabotat stot predavatelq ima 3 kanala i mojesh da si gi nastrish ako iskash i 2- ta vida na 1 kanal ako iskash mojesh i na dva otdelni kanala ste mojesh da gi probvash Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyHorse Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 az si tarsq slu6alki, ama dai mi malko pove4e info, i snimka. Za kvo e toq adapter, kade sa mu6ka, kolko veme karat bez adapter, ne sa li s baterii 9zarejda6ti baterii). awe obqsni mi malko pove4e i nai veroqtno gi ziam Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Donny-JC` Posted February 3, 2005 Author Share Posted February 3, 2005 az si tarsq slu6alki, ama dai mi malko pove4e info, i snimka. Za kvo e toq adapter, kade sa mu6ka, kolko veme karat bez adapter, ne sa li s baterii 9zarejda6ti baterii). awe obqsni mi malko pove4e i nai veroqtno gi ziam <{POST_SNAPBACK}> zna4i parvo samo predavatelq raboti s TOK t.e s adapter na 9v a slu6alkite si varvqt s 2 alkalni baterii!! oba4e mojesh da si slojish akumulatorni i ve4e kato se iztostqt samite slu6alki se slagat na predavatelq i se zarejdat. zavisi nz kolko karat to4no no nee emalko zavisi kolko vreme ste gi zarejdash ako slojish akumulatorni koeto ti prepora4vam snimka moga utre da ka4a Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 аз също съм заинтересован. само снимчица ми трябва, за да съм напълно сигурен, че ги искам. и разбира се да направим проба при евентуална покупка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Donny-JC` Posted February 3, 2005 Author Share Posted February 3, 2005 poradi golemiq interes za slu6alkite gi obqvqvam na turk.Na4alnata cena e 15lv i stupka 1lv koito dade nai-mnogo toi gi vzima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Donny-JC` Posted February 4, 2005 Author Share Posted February 4, 2005 zna4i eto i snimki na slu6alkite koito obestah da ka4a Snimka1 Snimka2 Snimka3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sine0chko Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 zna4i eto i snimki na slu6alkite koito obestah da ka4a Snimka1 Snimka2 Snimka3 <{POST_SNAPBACK}> ne che neshto ama predi okolo edna sedmica gi vidqh sushtite v edin magazin i stuvaha 15.90 lv chisto novi ! ne pomnq kakva marka beshe ama mai bqha po dobri ot tezi tcm zabravih da kaja che kum slushalkite imashe mikrofon mislq che sa po dobri ot tfoite ! zatova mojesh da smuknesh cenata kaji kolko pari si gi vzel ti da si napravim smetka Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonX Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 zn4i prodasvam slu6alki tcm v perfectno sastoqnie no nqmat adapter za toka oba4e stavat da se zahranat s obiknoven adapter na 9v cena 15lv da pi6at samo realno zainteresuvanite nesta izlishni komentari.. moje i snimka no utre veroqtno <{POST_SNAPBACK}> Интересува ме на какво разтояние карат в стаята примерно една 20 кв.м. (5х4м.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Donny-JC` Posted February 5, 2005 Author Share Posted February 5, 2005 Интересува ме на какво разтояние карат в стаята примерно една 20 кв.м. (5х4м.) <{POST_SNAPBACK}> kakto sam poso4il v gorniq si post sum pisal 4e karat 100m bez zna4enie dali minavat prez steni ili ne a ti mi govori6 za nqkvi sme6ni 5m purvo pro4eti temata togava pi6i postove slu6alkite sa kupeni ot magazina na TCM do NEC za 25lv.taka 4e mislq 4e 15lv e mnogo dobra cena Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 бутаи на 13 и ги взимам мен ми харесват Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonX Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 kakto sam poso4il v gorniq si post sum pisal 4e karat 100m bez zna4enie dali minavat prez steni ili ne a ti mi govori6 za nqkvi sme6ni 5m purvo pro4eti temata togava pi6i postove slu6alkite sa kupeni ot magazina na TCM do NEC za 25lv.taka 4e mislq 4e 15lv e mnogo dobra cena <{POST_SNAPBACK}> Offtopic~ Ъъъ.. пич къде ми е колата?! Що не виждам къде си писал за 100 метра? Topic~ Давам 16лв. пиши на pm къде да се видим и да ги взимам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Ауе за тея 100м сигурен ли си щото ми се струва малко невъзможно особено пък да няма значение от стените ептен не ми се вярва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Donny-JC` Posted February 9, 2005 Author Share Posted February 9, 2005 DragonX otkaza li sa za slu6alkite ako e taka kaji mi da znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonX Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 DragonX otkaza li sa za slu6alkite ako e taka kaji mi da znam. <{POST_SNAPBACK}> Не не съм, прочети си pm-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Donny-JC` Posted February 11, 2005 Author Share Posted February 11, 2005 prodadeni na DragonX close topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.