Jump to content
BulForum.com

UEFA Champions League 2004 - 2005

Dreamer

Recommended Posts

Вярно е!!!Аз като един виден фифоман ще отбележа,че има коментатори и при останалите издания на играта.Иначе да ви се похваля-познайте кой стана Шампион на Европа.......Бар....

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply
Нещо си в заблуда. Абсолютно всяка излязла фифа до момента от 98 до 2005 си има коментатори.

Ами незнам ама на мен на 2001, 2002, 2003 ми нямеше.

Тия черните раоти отгоре и отдолу могат ли да се махнат, защото няма никакво усещане за големина.В смисъл, че така е много малка видимата част...

Тия черните раоти отгоре и отдолу могат ли да се махнат, защото няма никакво усещане за големина.В смисъл, че така е много малка видимата част...

Прав си и мен в известна ме дразнят. :(

Никъде в темата не видях да са споменати системните изисквания на играта, някой е може ли да ми ги каже да знам дали да я свалям изобщо??? 10х предварително ;)  :P

System Requirements

Minimum

700 MHz Intel Pentium III or equivalent

128 Megabytes of RAM (256 MB for Windows XP and Windows 2000)

DirectX 9.0c Compatible 3D accelerated 32 MB video card or equivalent (see supported chipsets in section 8)

198 MB free hard disk space and additional space required for saved games and DirectX 9.0c installation

32X Speed CD-ROM/DVD-ROM

DirectX 9.0c Compatible Sound Card

MS compatible mouse

Keyboard

Required Operating Systems

Windows 98, Windows ME, Windows XP or Windows 2000

Note that Windows 95 and Windows NT 4.0 are not supported.

Required Software

DirectX 9.0c

Абе и с тази игра и с ФИФА 2004 имам един и същи проблем- като я псуна и ми пуска черен екран и или ми забива компа или ме изхвърля на десктопа...Защо според вас?Какво да променя?

Абе и с тази игра и с ФИФА 2004 имам един и същи проблем- като я псуна и ми пуска черен екран и или ми забива компа или ме изхвърля на десктопа...Защо според вас?Какво да променя?

Mi ako si s video na NVIDIA i si kachil nai novite driver-i te savetvam da

si kachish 61.77

i as imah takiva problemi kato bqh s nai novite no s 61.77 sichko si varvi perfekno

mislq che e ot tova

а можеш ли да ми дадеш линк за тях, но за Windows 98 SE?

Ами такива драйвери за Вин 98 СЕ,няма(или поне аз не намирам) има за Win XP/2000,Win 95/98/ME Win XP media Center EDition :(

ЕДИТ:Ето сайта,ако искаш потърси пак :)

ЕДИТ2:А относно крака пробвайте с този :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...