Jump to content
BulForum.com

UEFA Champions League 2004 - 2005

Dreamer

Recommended Posts

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Който е играл фифа 2005 и му харесва, няма начин тая да не му хареса. Просто е малко подобрена от фифата. Аз сега е инсталирах и почвам с Милан. Между другото http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=25965 :P

Мдам.Играта наистина си заслужава,но да видим как ще върви Барса....

Играта изглежда различна. И то доста различна - най-вече заради ъгъла на камерата и черните widescreen-like ленти ;) Gameplay-a е малко по-различен, вкарани са по-реални мутри на футболистите и от пряк свободен удар се вкарва по-лесно :Р

...но... EA Sports имат да изядат още доста хляб докато стигнат нивото на PES4 :)

Оле на world class тея барса ми разказват играта. Такива финтове не съм виждал, кви голове ми вкарват само. Незнам къде се намирам :). И коментатора е друг. Играта ми се струва по-бърза от фифа 2005. Най-после корнерите са оправени, сега има повече възможности за центриране, може и къси

Исках да ви питам дали има други първенства,но ботев1912 ме изпревари с отговор!Исках да питам дали има някви яки екстри,например;edit player ili create player и разни такива.Искам да питам защото да знам дали да я свалям щото ве4е имам ПЕС4 :confused :lol: :punk

Исках да ви питам дали има други първенства,но ботев1912 ме изпревари с отговор!Исках да питам дали има някви яки екстри,например;edit player ili create player и разни такива.Искам да питам защото да знам дали да я свалям щото ве4е имам ПЕС4 :confused  :lol:  :punk

Има плейър.. в началото при create плейър по-скоро правиш тренер - там му даваш как изглежда и по дефолт е некъв дърт и плешив. Можеш да му сменяш главата, очила да му слагаш, да им сменяш цвета, да му уголемяваш очите и такива неща - даже можеш да му избираш спортно ли да се облича или официално. По време на мачовете му дават в едно като PIP малоумните реакции. Моя тренер само махаше неясно с ръце и изършваше само едни и същи движения. Иначе сигурно трябва да има и футболист да си правиш.

Супер яка игрица, повече ми харесва отколкото Фифа 2005.

Има по-добра графика, лицата на футболистите са направени по-добре.Много се кефя, че си има коментатор(и) :) И на евро 2004 имаше де.С коментатор се чувствам по-комфортно :) Единственото, което не ми харесва е, че е като на старите филми - разрязан.Вярно, че на черното място показва резултата, името на футболистите и т.н. ама пак не е много хубаво... по-добре си е на цял екран.

И звуците са много яки, сякаш съм на истински мач :)

Движението на играчите е по-реалистично, както одиграването на топката... и когато ти дадат картон се държат по-нормално - изрудско :P

imam malak problem s igrata. s poslednite draivari na Nvidia igra4ite mi iz4ezvat po vreme na ma4a, kato sloja draiveri 45.23 versiq mi blokira kato poigraq malko. interesuva me vie s kakvi draivari ste? ili ako mislite 4e ne e ot draivarite kade e prolema?

Супер яка игрица, повече ми харесва отколкото Фифа 2005.

Има по-добра графика, лицата на футболистите са направени по-добре.Много се кефя, че си има коментатор(и) :) И на евро 2004 имаше де.С коментатор се чувствам по-комфортно :) Единственото, което не ми харесва е, че е като на старите филми - разрязан.Вярно, че на черното място показва резултата, името на футболистите и т.н. ама пак не е много хубаво... по-добре си е на цял екран.

И звуците са много яки, сякаш съм на истински мач :)

Движението на играчите е по-реалистично, както одиграването на топката... и когато ти дадат картон се държат по-нормално - изрудско :P

Нещо си в заблуда. Абсолютно всяка излязла фифа до момента от 98 до 2005 си има коментатори.

imam malak problem s igrata. s poslednite draivari na Nvidia igra4ite mi iz4ezvat po vreme na ma4a, kato sloja draiveri 45.23 versiq mi blokira kato poigraq malko. interesuva me vie s kakvi draivari ste? ili ako mislite 4e ne e ot draivarite kade e prolema?

Az sy6to imah problem s novite driver-i na NVidia, sega sym s driverite v Windows XP SP2 i problemi nqmam. Fifa 2005 i novata UEFA CL 04-05 vyrvqt otli4no. Za svedenie videokartata e GF MX440 64 MB

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...