lukather Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 заначи имам записвачка и двд на единия иде кабел до преди няколко дена всичко си беше ок но в момента не искат да ми четат дисковете които им поставям -освен ако не рестартирам ПЦ-то с дискове поставени в устройствата тогава си работи без проблеми но при следващ рестарт ако са празни пак не работят .проблемите започна да ги прави след като инсталирах :nero 6,draiver za usb flash drive i driver za multimediina klaviatura.не занам дали е от някое от тези неща или не. моля помогнете Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Ми махни едно по едно нещата които си инсталирал и ще разбереш дали проблема е от тях и от кое точно Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Вероятно комбинацията Nero+DriverUSBDrive е причината. Щом казваш, че след тези инстали се е появил проблема, и при определена ситуация работи всичко, значи точно софтуерен е проблема и в едно или няколко от посочените софтуери. Начинът е един - както каза little. Ако и след махането им не се оправи, деинсталирай ги като устройства от Дивайс Мениджър и рестартирай за да ги разпознае отново и пробвай пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 И на мен ме се е случвало това. Даже съм само с записвачка. Така и неможах да разбера защо стана. Реинстал на ВИН и се оправи Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 за да не отварям нова тема бихте ли ми казали как се инсталира cd rom в смисъл знам как става ама на биоса на компютъра за който говоря няма функция auto а само NONE и user -та като дам user какво да въведа в полетата после че да тръгне-говорим за secondary master ЩОТО тоя биос няма и SLAVE Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted February 4, 2005 Author Share Posted February 4, 2005 благодаря на всички ще пробвам това онова дано стане.колкото до реинстала на уина това е последната опция която никога не ми се е харесвала-все едно да копаеш с мотика в саксия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.