Jump to content
BulForum.com

проблем с записвачка и двд

Recommended Posts

заначи имам записвачка и двд на единия иде кабел до преди няколко дена всичко си беше ок но в момента не искат да ми четат дисковете които им поставям -освен ако не рестартирам ПЦ-то с дискове поставени в устройствата тогава си работи без проблеми но при следващ рестарт ако са празни пак не работят :wacko: .проблемите започна да ги прави след като инсталирах :nero 6,draiver za usb flash drive i driver za multimediina klaviatura.не занам дали е от някое от тези неща или не. моля помогнете

Вероятно комбинацията Nero+DriverUSBDrive е причината. Щом казваш, че след тези инстали се е появил проблема, и при определена ситуация работи всичко, значи точно софтуерен е проблема и в едно или няколко от посочените софтуери.

Начинът е един - както каза little. Ако и след махането им не се оправи, деинсталирай ги като устройства от Дивайс Мениджър и рестартирай за да ги разпознае отново и пробвай пак.

И на мен ме се е случвало това.

Даже съм само с записвачка.

Така и неможах да разбера защо стана.

Реинстал на ВИН и се оправи :)

за да не отварям нова тема бихте ли ми казали как се инсталира cd rom в смисъл знам как става ама на биоса на компютъра за който говоря няма функция auto а само NONE и user -та като дам user какво да въведа в полетата после че да тръгне-говорим за secondary master ЩОТО тоя биос няма и SLAVE

благодаря на всички ще пробвам това онова дано стане.колкото до реинстала на уина това е последната опция която никога не ми се е харесвала-все едно да копаеш с мотика в саксия :tongue

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...