FunLov3 Posted February 8, 2005 Author Share Posted February 8, 2005 Ako ne6to izgarmi dali da ne kajat "Ama Vie .... ala bala .... i sq nqmete garanciq i ....... " i tem podobni lokumi a ? Puk i kaji nqkakva firma de plzzzzzz.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 Ako ne6to izgarmi dali da ne kajat "Ama Vie .... ala bala .... i sq nqmete garanciq i ....... " i tem podobni lokumi a ? Puk i kaji nqkakva firma de plzzzzzz.! <{POST_SNAPBACK}> Дали ще ти бъде призната гаранцията, зависи от гаранционните условия и най вече от фирмата, а що се отнася за самото събиране, мяма проблем ще ти ги събера, когато опреш до там Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted February 8, 2005 Author Share Posted February 8, 2005 @little pod dumata "subirane" sglobqvane na hardware-a li ima6 predvid ? Ako si misle6 za tova ne se obijdai no vse pak predpo4itam nqkoq firma . Ti zanimaval li si se takiva firmi ? I ako da kji koi mi sa hubavi ! A ako ne ne obru6tai vnimanie na vtorata polovina ot post-a ne 4e ne si q pro4el ve4e de ama.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 Тая тема се превърна в чат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 @little pod dumata "subirane" sglobqvane na hardware-a li ima6 predvid ? Ako si misle6 za tova ne se obijdai no vse pak predpo4itam nqkoq firma . Ti zanimaval li si se takiva firmi ? I ako da kji koi mi sa hubavi ! A ako ne ne obru6tai vnimanie na vtorata polovina ot post-a ne 4e ne si q pro4el ve4e de ama.... <{POST_SNAPBACK}> Що не си ги сглобиш сам ? Само ще си даваш парите за сглобяване.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 @little pod dumata "subirane" sglobqvane na hardware-a li ima6 predvid ? Ako si misle6 za tova ne se obijdai no vse pak predpo4itam nqkoq firma . Ti zanimaval li si se takiva firmi ? I ako da kji koi mi sa hubavi ! A ako ne ne obru6tai vnimanie na vtorata polovina ot post-a ne 4e ne si q pro4el ve4e de ama.... <{POST_SNAPBACK}> За да не изпадам в подробности, ще кажа само, че това ми работата Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted February 8, 2005 Author Share Posted February 8, 2005 @Idler не претендирам че сам ти с хардуера и за това не ми се занимава със зглобяване ! Пък и дори да я подкарам тая машина няма никаква гаранция че някои чарк няма да се окаже дефектен ! @little просто от любопитство от кога се занимаваш с асимблиране на комп.-ове ? @Ботев1912 темата може и да се е превърнала в чат според тебе , но все пак мене ме устройва защото така "напредвам" към "моето" бъдещо компче ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 Има няма 7-8г. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted February 9, 2005 Author Share Posted February 9, 2005 Dneska obikolih pove4eto firmi v PLD i po4iti navsqkade nqmaha dunoto - GB K8NF-9 , v D&E go ima6e za okolo 130$ , apuk v Noel.computers za 124$. VGA-to - Albatron 6600GT mi q predlagaha na cena ot okolo 220$ , samo v NOEL-a be6e 200$ Harddiska go namiram na ceni ot 105$ do 125$. Abe vaob6te pulna ka6a Ta taka tova cfg. , koeto spored moite skromni iz4isleniq e 950$ max. V noel-a tam kadeto namerih nai-niskite ceni mi izleze 1050$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted February 11, 2005 Author Share Posted February 11, 2005 Bihte li mi predlojili nqkakvo ekvivalentno ohlajdane za AMD64 ! Ekvivalent na Zalman 7000B. I nakakva kutiq s termometur/termometri i vazmojnost za upravlenie na ventilatori I kakvo e mnenieto vi za ASUS tunera ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Bihte li mi predlojili nqkakvo ekvivalentno ohlajdane za AMD64 ! Ekvivalent na Zalman 7000B. I nakakva kutiq s termometur/termometri i vazmojnost za upravlenie na ventilatori I kakvo e mnenieto vi za ASUS tunera ? <{POST_SNAPBACK}> Ти трябва да разгледаш и да си прецениш - Antec , Foxconn , Chenbro. Колкото за вентилаторите ти трябва фан контролер Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 това е твоята кутия за вентилатор вече ти казах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 това е твоята кутия за вентилатор вече ти казах <{POST_SNAPBACK}> Da tochno taka kutiqta e super, struva 82lv vav ICS computers Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted February 11, 2005 Author Share Posted February 11, 2005 OKI 10x 2 0 ( Благодаря на всички ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.