Supercharger Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Интересува ме има ли хубава памет за оверклок до 100$ работеща в режим дуал ченьл ? Става вапрос за 2*256МБ ! По вазможност да е (PC4000) DDR500! <{POST_SNAPBACK}> A-DATA Vitesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted February 6, 2005 Author Share Posted February 6, 2005 @Supercharger Kade nameri 2*256 DDR500 A-Data Vitesta , 4e az ne6to gledam tuka v most mi izliza 119$ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 @SuperchargerKade nameri 2*256 DDR500 A-Data Vitesta , 4e az ne6to gledam tuka v most mi izliza 119$ ? <{POST_SNAPBACK}> И 119$ няма да ти стигнат, ако се вярва на Hardwarebg(не форума, а фирмата) та последната цена от миналата седмица била ~134$ , а относно Гейл-а, за тези пари няма начин да намериш хубав Гейл(1Т 5-2-2-2/11-2-2-2)аз съм с такова удоволствие но излиза "солено" ако искаш за около 100$ мисля, че все още мога да ти намеря Corsair Value DDR400(поне в сряда, когато взимах за последно имаше), е естествено няма да е като тези тайминги по горе, но пък за тези пари, а и Кросар на всичкото отгоре(ако изявяваш желание кажи да проверя дали все още има) а и още нещо, което щях да забравя,не е лошо да се ориентираш към друго охлаждане за процесора, защото Залман ще има най скоро след месец два и единствената ти възможност е да провериш някаде по фирмите дали не е останал някой не продаден от последното им зареждане и не че ми харесва да съм "контра" ама все още ли вярваш, че ще вземеш 6600GT за 190$,единственият Албатрон PCI-E под 200$ който има на пазара е "6600Ultra" с цена около 150$ а всичко що е GT(без значение кой е производителя) e над 220$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted February 7, 2005 Author Share Posted February 7, 2005 Moje i da gre6a no v leadert.com gledam - PC6600GT - GF 6600GT, 128MB DDR III, 128bit, PCI Express, TV OUT, DVI, retail $190.00 Eto ti link kum saita !Mislq da ne si vzimam kompa s faktura i za tova nqma da mi se na4isli DDS( 20% ) Zna4i ve4e okon4atelno si ostavam s sa6tata pamet - TwinMos-a.A kolkoto za ventilatora tva ot kade go razbra da ne raboti6 vav firma ?Mislq 4e vav Noel.comp. 6te imat (pone taka mislq). I bihte li mi poso4ili nqkakav ekvivalent na Zalman 7000B ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Moje i da gre6a no v leadert.com gledam -PC6600GT - GF 6600GT, 128MB DDR III, 128bit, PCI Express, TV OUT, DVI, retail $190.00 Eto ti link kum saita !Mislq da ne si vzimam kompa s faktura i za tova nqma da mi se na4isli DDS( 20% ) Zna4i ve4e okon4atelno si ostavam s sa6tata pamet - TwinMos-a.A kolkoto za ventilatora tva ot kade go razbra da ne raboti6 vav firma ?Mislq 4e vav Noel.comp. 6te imat (pone taka mislq). I bihte li mi poso4ili nqkakav ekvivalent na Zalman 7000B ! <{POST_SNAPBACK}> Cooler Master Hyper 6 много е добър и цената му е добра около 60$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Moje i da gre6a no v leadert.com gledam -PC6600GT - GF 6600GT, 128MB DDR III, 128bit, PCI Express, TV OUT, DVI, retail $190.00 Eto ti link kum saita !Mislq da ne si vzimam kompa s faktura i za tova nqma da mi se na4isli DDS( 20% ) Zna4i ve4e okon4atelno si ostavam s sa6tata pamet - TwinMos-a.A kolkoto za ventilatora tva ot kade go razbra da ne raboti6 vav firma ?Mislq 4e vav Noel.comp. 6te imat (pone taka mislq). I bihte li mi poso4ili nqkakav ekvivalent na Zalman 7000B ! <{POST_SNAPBACK}> Значи това, че не искаш фактура не значи, че няма да платиш ДДС(ако не цялото, то поне голяма част от него)и е крайно време да разберете, че такова нещо като без ДДС вече в 90% от случаите не съществува(тези времена отминаха) А за Залмана знам, защото ми трябваха десетина ама се оказа, че покрай нова година всичко се е продало, а новите количества не са пристигнали, иначе този който ти каза @Backbone(CM Hyper6) и Thermalright ХР120 са най добрите на пазара аз лично ще взема за мен Хайпъра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Аз купувам винаги без ДДС. В мост и адроид дават без Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Аз купувам винаги без ДДС. В мост и адроид дават без <{POST_SNAPBACK}> Иди ми земи примерно Сапфир Х800 без ддс да видим как става littleАма цената им колкото едно водно+ някой$$$ Тоя Xp-120 e 120 лв+перка 20лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Аз купувам винаги без ДДС. В мост и адроид дават без <{POST_SNAPBACK}> Щом така си мислиш. добре не ми се спори пък и няма смисъл ПС:няма да е колегиално иначе бих ви качил няколко ДИЛЪРСКИ ценови листи за да видите цените и тогава да ми говорите дали взимате без ДДС Едит:как 120лв. бе цената с хубава перка излиза горе долу колкото Хайпъра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 90% от стоките имат някакво ддс може и да не е пълно но имат. litle:Цената май беше към 60$ и 8лв за доставка Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 90% от стоките имат някакво ддс може и да не е пълно но имат.litle:Цената май беше към 60$ и 8лв за доставка <{POST_SNAPBACK}> Точно така е, ама не искат да го разберат(то затова и си поспорихме относно цената на 6600ГТ с........... ) а за ХР120-ката VIPER каза, че в София се продава около 40$ без перката, но аз лично не съм проверявал за да кажа със сигорност, че е толкова edit:@Backbone сигорно е така, но тъй като реших да взимам Хайпър-а изобщо не съм търсил ХР-120 и затова не мога да гарантирам какво то и да относно цената Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Точно така е, ама не искат да го разберат(то затова и си поспорихме относно цената на 6600ГТ с........... )а за ХР120-ката VIPER каза, че в София се продава около 40$ без перката, но аз лично не съм проверявал за да кажа със сигорност, че е толкова <{POST_SNAPBACK}> Цената в Америка е 62$ http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc....-109-118&depa=0 така че тук е повече. Хипера е доста стабилно охлаждане(се пак е 1кг) и доста тихо при 1500об Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Иди ми земи примерно Сапфир Х800 без ддс да видим как ставаlittleАма цената им колкото едно водно+ някой$$$ Тоя Xp-120 e 120 лв+перка 20лв <{POST_SNAPBACK}> като си взех 5900ХТ я взех без ДДС, аааа монитора е само с 10 % ДДС Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 като си взех 5900ХТ я взех без ДДС, аааа монитора е само с 10 % ДДС <{POST_SNAPBACK}> А да ти напомня ли преди колко време си взе картата и колко "вода изтече" от тогава както вече споменах: .......(тези времена отминаха).... но щом това ти помага да спиш по-спокойно, ОК Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Един познат си взе почти цял комп от адроит преди 1 месец. Всичко е без ДДС, вярно е че не са скъпи работи (Асус 9550, 2200+, 7N400S, 512 ram), но някой неща сигурно и в момента могат без ДДС Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defender Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Един познат си взе почти цял комп от адроит преди 1 месец. Всичко е без ДДС, вярно е че не са скъпи работи (Асус 9550, 2200+, 7N400S, 512 ram), но някой неща сигурно и в момента могат без ДДС <{POST_SNAPBACK}> Abe pi4 prodava4ite ti kazvat ok 6te ti go dam bez DDS ama to si e na4isleno v cenata.Predi vreme kato se zanimavah qko s prodavane na PC-ta razlikata v cenite na nqkoi stoki be okolo 1-1,5$-govorq sas i bez DDS.ZAPOMNETEokolo 15-17 % sreno na produkt e s vkl DDS Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Един познат си взе почти цял комп от адроит преди 1 месец. Всичко е без ДДС, вярно е че не са скъпи работи (Асус 9550, 2200+, 7N400S, 512 ram), но някой неща сигурно и в момента могат без ДДС <{POST_SNAPBACK}> Добре де как реши, че компютъра който е взел е без ДДС иначе да все още се намират някой работи без ДДС(поне не с цялото) но те се броят на пръсти. и в крайна сметка това е една много успешна манипулация на клиента от която се печели доста добре, ето ти и конкретни примери: първата цена се води за без фактура а на втората се добавя 20% и получаваш фактура Gigabyte 6600GT 128MB ,239.00 ,234.00 дотук всичко изглежда ОК, нали, викаш си спестявам 64$, обаче като ти кажа, че тази карта е закупена на цена около 190$ без ДДС(нещо което и сам можеш да видиш сайта на на някой доставчик) и след като и то е платено на фирмата вносител се получава, че на Адроит(примерно) им излиза 228$ със всичко платено и в един момент те ти казват, че цената е без, а като поискаш и фактура се получава че плащаш ДДС-то два пъти ето ти и другият варинт, системата на плащане е същата като на първия пример" Принтер CANON iP-1500 ,72.00 ,60.00 тука разликата е само в това, че ако поискаш фактура няма да си плати ДДС-то два пъти А относно твойта карта FX5900XT, ako не се лъжа е плаща някъде около 190$, а цената на този модел карти тогава вървеше(специално прегледах стари оферти, въпреки, че все тя все още е на приблизително същата цена) около 150$ без ДДС което прави 180$ от което следва, че май си си платил всичко така че викам да приключим спора относно ДДС-то, за да не се окаже, че дори и когато това беше все ощо възможно сте плащали всичко та даже и отгоре Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted February 7, 2005 Author Share Posted February 7, 2005 Spored Vas (poneje kazvate 4e nqma Zalman 7000B - @little ) tova ohlajdane hubavo li e ? Pro4etete review-to vnimatelno molq ! Az go 4etoh 3 puti ,i taka i ne razbrah da li 6te stane za moq socket 939 !Ako moje nqkoi da mi otgovori na vaprosa i da mi kaje nakakvi ceni varvi gore dolo ako ve4e se "pravi" ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 @FunLov3 с тези средства, които си заделил, къде скачаш на водно едит: иначе дори и да не става за с.939, блокчето винаги може да бъде сменено Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted February 7, 2005 Author Share Posted February 7, 2005 Ами сега поспспестих още малко джобни парички за охлаждане (50-60лв.) и все пак продава ли се някаде това "животно" или е Homemade ? P.S: и цена ако може ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Ами сега поспспестих още малко джобни парички за охлаждане (50-60лв.) и все пак продава ли се някаде това "животно" или е Homemade ?P.S: и цена ако може ! <{POST_SNAPBACK}> 250лв мисля че струваше. При 0.09мкр с.939 няма голяма полза от вода защото те и без това не загряват много.Ползата е 50-100 мгхз по-добре за тези пари по-добра памет Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Това водно е правено от @sugar4o(и не само това) цена не мога да ти кажа, но със сигорност парите, които си подготвил няма да ти стигнат, а и по-добре влжи парите в някой от другите компоненти(памет, дъно), защото ще получиш по добри резултати от колкото с поставянето на водно на тази машинано все пак ако искаш да се свържеш със @sugar4o ето ти пощата му <sugar4o@abv.bg> или провери в хардуербг, там има доста теми за водните, които прави Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted February 7, 2005 Author Share Posted February 7, 2005 @Backbone tvoita pamet kolko struva ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Като неговата не се продава вече, TCCD е паметта за A64 , което ще рече, A-Data Vitesta, е може и Гейл Ултра Х,Мушкин,Кросар,ОСЗ със същите модули ама $$$$$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted February 7, 2005 Author Share Posted February 7, 2005 И значи в момента Twinmos Dual ch. 2*256MB DDR400 е най-доброто , което мога да си взема така ли ? За около 100$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.