Jump to content
BulForum.com

Въпрос относно включването към Евроком !

dorina

Recommended Posts

Съжалявам, ако такава тема вече има, но на мен търсачката нищо не ми откри. Та въпроса ми е как стоят нещата с включването към Евроком, за интернет сатва въпрос. Още ли съществува офератата с безплатния модем, и колко е таксата за самото включване ? Благодаря предварително !

Ами в момента също рекламират промоция с безплатен модем,ама не е вообще безплатен,щото трябва да внесеш 75лв. депозит,които ако се откажеш евентуално можеш да си ги изтеглиш.Така че излиза,че все едно си го копуваш.Иначе такса за включване няма,само предплащаш една месечна такса.

Съжалявам, ако такава тема вече има, но на мен търсачката нищо не ми откри. Та въпроса ми е как стоят нещата с включването към Евроком, за интернет сатва въпрос. Още ли съществува офератата с  безплатния модем, и колко е таксата за самото включване ? Благодаря предварително !

Сега пак модема се ползва безплатно, но е нужно да се депозират 75 лева. Ако след изтичането на договора се откажеш - тогава си прекратяваш услугата и ти връщат 75-те лева.

Да ама трябва да сключиш договор за 1 година май. И през тая 1 година ако искаш да си прекратиш договора си губиш 75-те лева :blink:

Аз говорих с ЕК нет и те ми казаха, че това било за наем на модем и се плаща отделно наем всеки месец.

Аз говорих с ЕК нет и те ми казаха, че това било за наем на модем и се плаща отделно наем всеки месец.

Това не е наем за модема,а депозит за модема.Има разлика! :huh: Защото депозита след определен срок може да си го получиш обратно.Докато наема,не! :D

Това не е наем за модема,а депозит за модема.Има разлика! :huh: Защото депозита след определен срок може да си го получиш обратно.Докато наема,не! :D

Знам какво е депозит и наем. Но мерси все пак за обяснението.

Аз ти казвам какво ми казаха, защото трябва да включваме нашите наематели и те ми казаха, че това е за наем. Но някой ако знае нещо нека обясни, защото наистина се интересувам?

10х

Знам какво е депозит и наем. Но мерси все пак за обяснението.

Аз ти казвам какво ми казаха, защото трябва да включваме нашите наематели и те ми казаха, че това е за наем. Но някой ако знае нещо нека обясни, защото наистина се интересувам?

10х

Наема е 15 лева на месец, ако въобще съществува още тъй, че или си питал преди месец или там не са те разбрали както трябва.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...