No_Nick Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Гривната сам я купил от халите началото на декември.В отлично състояние е тежи 40 грама. Взел сам я за 70 лв., затова и искам 50 лв. ето я гривната Link to comment Share on other sites More sharing options...
No_Nick Posted February 3, 2005 Author Share Posted February 3, 2005 Аре ле никой ли не иска яка гривна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Гривната сам я купил от халите началото на декември.В отлично състояние е тежи 40 грама. Взел сам я за 70 лв., затова и искам 50 лв. ето я гривната <{POST_SNAPBACK}> Ако е 40грама, можеш да я продадеш в някое златарско ателие на 1.5лв за грам ->60лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
No_Nick Posted February 4, 2005 Author Share Posted February 4, 2005 Ако е 40грама, можеш да я продадеш в някое златарско ателие на 1.5лв за грам ->60лв <{POST_SNAPBACK}> На мен, ако ми се занимаваше да обикалям по магазините, нямаше да пусна тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 На мен, ако ми се занимаваше да обикалям по магазините, нямаше да пусна тема <{POST_SNAPBACK}> Ако питаш мен по лесно ще я продадеш по магазините отколкото тук, но както и да е, успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.